- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 37
- Konu Sahibi __TanRIcA__
you_know 20-30 geçmesin sınırlaması konacak ya:)) bidenem herkes fişlerini de koysun içine:)))))
geçerse nolcek
ben geçiririm büyük ihtimal sempatiksalakcinni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
you_know 20-30 geçmesin sınırlaması konacak ya:)) bidenem herkes fişlerini de koysun içine:)))))
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 ya ben dün gece seni düşündüm iyimizemuszemus:lepi:sositosositoŞenizalkisalkisalkishihoyyyt:1hug:a.s.:dance::sm_cool:
ahhh senin o tatlı dilin içten sevinişin yokmu nasıl kandırmasın beniiiopuyorumnanaktani
yuppiii:sm_cool: :sm_cool:
yaşasın ikna kabiliyeti:lepi: :lepi: yaşasın virüs kankalarsempatiksalakcinni
tey tey teyyyy:teytey: :teytey:
diyarbekir yolune heyy diyarbekir yolunaa:teytey: :teytey: bu sevdalar boşuna heyy bu sevdalar boşunaa:teytey: :teytey: :teytey:
ahey ahey aheyy:teytey: :teytey:
kambersiz olmaz dedim canom:teytey:
aybuşum da katılmış yaşasıın olumunekankayizsmile
dinlene dinlene yap alışverişi çok ayakta kalma heeklava:
[a
delikafaduldendelikafaduldenopuyorumnanaktan
bana sen çıkarsan bizzat kendi elimlen veririm hedayeniiii
6 kasımdayerimseniben
kızlar ne zaman hediyeleri göndereceğiz ben haftaya istanbula gidiyorum ameliyat olma durumum var çok istiyorum çekilişe katılmayı umarım çıkmak zorunda kalmam
25 yaşında sadelikten hoşlanan bir hatunum süsü püsü pek sevmem :1no2:.38 ,M beden giyiniyorum .Mor ,turuncu ,sarı rengiyle aram pek iyi değildir .Boğazlı, yakası kapalı ,vucuda çok fazla yapışan kıyfetleri asla giyinmem .Şal ve fulardan da hoşlanmam .Far göz kalemi gibi şeyler almayın onuda kullanamam .Ten ürünlerinde hiç yanaşmayın ve parfümlerede=)
Küpe ve kolye severim ama çok çok sade olanları renkli takılarla aram pek iyi değildir bileklik türü şeyleride pek sevmem .
Ev dekorkasyonunda beyaz ve altın rengi tercihimdir .Melekli şeylere bayılırım :asigim:
Gönülden alınmış her hediye kabulumdür .
25 yaşında sadelikten hoşlanan bir hatunum süsü püsü pek sevmem :1no2:.38 ,M beden giyiniyorum .Mor ,turuncu ,sarı rengiyle aram pek iyi değildir .Boğazlı, yakası kapalı ,vucuda çok fazla yapışan kıyfetleri asla giyinmem .Şal ve fulardan da hoşlanmam .Far göz kalemi gibi şeyler almayın onuda kullanamam .Ten ürünlerinde hiç yanaşmayın ve parfümlerede=)
Küpe ve kolye severim ama çok çok sade olanları renkli takılarla aram pek iyi değildir bileklik türü şeyleride pek sevmem .
Ev dekorkasyonunda beyaz ve altın rengi tercihimdir .Melekli şeylere bayılırım :asigim:
Gönülden alınmış her hediye kabulumdür .