Tanrıça'nın Kokoş Kankalarının Kurban Bayramı Çekilişi

anaa iletişim bilgilerim değişmiş yaşadıgım yer fln kıbrıs yapmıstım istanbul görünüo geri değiştirdim bende sevmiiim istanbulu ama kim değiştirdiki acep:63:

tatlı kurbanım benim,akşam fotolıycam..umarım senden daha başarılı olurum yükleme işinde:52:

Benden başarılı olacagın kesin ablacım :60: :60: :60:
hatırladıkçaa kızıorum kendime yaa sorma :14: :36:

:29: canımsın benim,ekşın olmuştu ne güzel.emin ol ben de çok beceriksizim şu teknolojik olaylarda,neyse ki oğluşum acayip anlar bu işlerden:55:

Canlarımmmmmmmm vee evime geldim bu sabah...:7: :10:
İlk iş kargomu açtım...:52:
Biricik kankam, hem topraam hem de aynı semtin çocuğu çıktık Barbimle ahahhahaha :52: :62: :52:

Yerim ben onu yaaa, :29: çok ama çok güzel hediyeler hazırlamış kuzucum...:52:
Mektubuna da farfümünü sıkmış zilli :37: :27:
Bütün odayı kokuttu yeminle denyolinda seni :60: :60:
ahahahhahaha :60:

İşte hediyelerim...:80:
Şala bittim resmen,:69: oje-ruj uyumuna dikkat! :79:
Avonun pek çok amaçlı şeysi, çok doğal rengi...:12:
Küpe manyakı olaraktan küpeleri hemen taktım bile! :31:
Sabun, bana alınabilecek en süpersonik hediyedir kanımca,:76: bağımlısıyım her türlü sabunun! :82:
Kitap sevdiğimi bilmiş canını yediğim kankam,:48: bende olan ve okuduğum bir kitap bu :68: ama saklayacağım bir ömür bunu çiçek kafam,:29: diğer bendekini ablama veririm ehahhahauuhah :60: :60:
Cüzdanım süpper di mi, :69: bende bunun moru vardı eskiden,:46: nasıl bilmiş düdük makarnası zevkimi ya :23: görünce çığlık attım resmen :60:
taşlı tokamı da pek biğendim...:12:

abur cuburlarımı da bayramda yicem ahahahha :60:

Kankam benim seni çok kocaman seviyorum Barbitom :48: :38: kesene bereket ballı lokumum
:54: :54: :54: :29:

e559f6d7.jpg

f48602fd.jpg

a8af3225.jpg

025d26dc.jpg

da1b3508.jpg

anaa iletişim bilgilerim değişmiş yaşadıgım yer fln kıbrıs yapmıstım istanbul görünüo geri değiştirdim bende sevmiiim istanbulu ama kim değiştirdiki acep:63:

kaç kere tüm mesajlarından alıntı yapıp yorum yazdım,silindi..
bi şeyler oluyorrr:23:
neyse sen anladın,akşam geleceğin yeri...özlendin:48:

apriltommmmmmmmmm :52: koca bi düldennnn
hoşgeldin balımmmmmmm :69:
şalına ve oce-ruj uyumuna bittim güle güle kullan aşk böcüğüm :69:
barbitonun kesesine bereket :24:

yok annem benim şaşkolozluğumdan,renklendirme yapıcem derken enter yapıp durmuşum da :17:

bu arada çok heyecan yapıyom,bir an öce eve gidip hedayelerime kavuşasım varrr:66:

akşam karargaha gelemezsem die sey ettim sankim yarın adaya gidioz daaa belli deilde sey ederim aksam hediyelerini merak ediyorum:12:

Back