- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #2.701
anaa iletişim bilgilerim değişmiş yaşadıgım yer fln kıbrıs yapmıstım istanbul görünüo geri değiştirdim bende sevmiiim istanbulu ama kim değiştirdiki acep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlı kurbanım benim,akşam fotolıycam..umarım senden daha başarılı olurum yükleme işinde
Benden başarılı olacagın kesin ablacım
hatırladıkçaa kızıorum kendime yaa sorma
anaa iletişim bilgilerim değişmiş yaşadıgım yer fln kıbrıs yapmıstım istanbul görünüo geri değiştirdim bende sevmiiim istanbulu ama kim değiştirdiki acep
höööö nasssıı yaa:26:
:29: canımsın benim,ekşın olmuştu ne güzel.emin ol ben de çok beceriksizim şu teknolojik olaylarda,neyse ki oğluşum acayip anlar bu işlerden
aprill hediyelerin cidden çok güzel..
oje ve rujun rengine öldümm
gülel güle kullan..barbinin de kesesi hep bol para görsün..
gule gule kullan canım ..aprıl rujun marka ve nosu kac komsuda pişer bızede düşer
kaç kere tüm mesajlarından alıntı yapıp yorum yazdım,silindi..
bi şeyler oluyorrr
neyse sen anladın,akşam geleceğin yeri...özlendin
nasıl yani siliniyor özelden sey et bi
yok annem benim şaşkolozluğumdan,renklendirme yapıcem derken enter yapıp durmuşum da
bu arada çok heyecan yapıyom,bir an öce eve gidip hedayelerime kavuşasım varrr
akşam karargaha gelemezsem die sey ettim sankim yarın adaya gidioz daaa belli deilde sey ederim aksam hediyelerini merak ediyorum
Kızım benimkisi biliyor burda takıldığımı dudik mudik koyarsam,oyar beni valla
Ben onu terkettim gerçi ama olsun gene de oyar
beeennnnabersiniz bacılar denize girmek isteyen varsa buyursun gelsin