- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #2.661
lipglosum,güle güle kullan bebem.çok şeker hediyelerin
ufukolik bacımın kesesine bereket
beğendimim gitti yine:95::84:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lipgloss hediyelerini güle güle kullan canımm..ben de bluzuna bayıldım çok şeker çok..
Bu arada benim sürekli hediyem gelmediiiii naralarımı duyana katilim bana mesaj atmış..
aynen şöle" hediyen yarın gelecek sakin ol cadı" (valla hemen anlamış ne kadar cadı olduğumu)
Ben de aradım kendisini,kimsin nolurrrr söle diye..ama ser verdi sır vermedi yeminle..
Bravo valla.Ben olsam hemen dökülürdüm,sesi çok tatlıydı.Çok memnun oldum telefonla bile olsa tanıştığımıza..
lipglossum güle güle kullan cnmm hepsini ufukkoliğin de kesesine bereket
lıpgloss bebegım harıka hedıyeler elıne saglık ufukkolıgnn ...guzel gunlerde kullanın hepınız
kız paradoks benı koparttın hee cadımı dedı hahahahbende dokulurdum herhalde kurbanım arasa ıyı caktrmams helal valla bende merak ettım cok
lipglosum,güle güle kullan bebem.çok şeker hediyelerin
Sağolun canlarım,çok teşekkür ederimlipgloss
güle güle kullan hediyelerini :)
blüzun ve küpelerin şahaneee
ufukoliğin kesesine bereket
Ya kızlar belki yeri değil ama ölücem yerin dibine geçicem regldm pantolunma geçmiş işyerindeym napıcam ben:2:
Lipgloss hediyelerini güle güle kullan canımm..ben de bluzuna bayıldım çok şeker çok..
Bu arada benim sürekli hediyem gelmediiiii naralarımı duyana katilim bana mesaj atmış..
aynen şöle" hediyen yarın gelecek sakin ol cadı" (valla hemen anlamış ne kadar cadı olduğumu)
Ben de aradım kendisini,kimsin nolurrrr söle diye..ama ser verdi sır vermedi yeminle..
Bravo valla.Ben olsam hemen dökülürdüm,sesi çok tatlıydı.Çok memnun oldum telefonla bile olsa tanıştığımıza..
sallama lıpglos sonra hayal kırıklıgı yaratma ınsanlarda :86:
Kuzum ben beğendim ya niye beğenmediler ki,sıfır kol giyemiyorum ben ama hırkaların içinde gayet hoş olacako Bluzu kimse beğenmedi diye çok üzülmüştüm gerçekten beğendinizmi
ufukolikim,beğenmişin almışın,neden beğenmiyelim bebem
ayrıca lipglosumun dediği gibi hırka içine çok hoş olur
bu arada paradoksa miriana almıyo
kız yok ne kızması
heleki sanasmil yapmaya üşendim, bunu yaptım bi tek
:78: :78:
bende seni şapur şupur öeperim yavyuumm
bu arada dudak makyajı yarışmasına katılmıyomusunuz siz bakıyım
doğrı dudak makyajı topiğine
yürüyünnnn
ben makyaj yapmayı beceremiyom zaten bnm dudaklarımda güzel değil zaten ben çirkinim
Yalan söylemeee sen değilsin ama ben çirkinim:118:
ben çirkinim