- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #2.181
bidaaaki cekiliş ne zaman len yazın benide yazn hatta tanrıcam ugrasmıcam derse ben yapabülürüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu bölümde edit yetkim yok canım ,ama ilgilenicem bu konu ile dur
adımı soyadımı afişe etmişin adresimide yaz bari beeendinmi nan yoksam yırtınabilin istedigin kadan gule gule kullan sekercim valla zor sakladım he zormus bu iş yaw
selam kızlar..hediyelere baktım hepsi çok güzeller.
ufokolik güle güle kullan elifin kesesine bereket..
dileğim elifin tam adını yazayım mı,face ini falan..görünce şok olsun..
tanrıca eger yapabiliyorsan elifin o mesajını editleyip soyadımı silebilirmsiin adım kalsada olur herkes biliyor zaten ama soyadımın durmasını istemem
çok saol canım silinirse iyi olur
kankam utandırma yasende yakışırsın pamuk editörüm benimşiir prensesimAybur evet evet benim kankam meditör olsun yakışır biriciğime .
Kanka ama çok oluyor yapalı söyledim çok kez hatta unuttun galiba bebeğim .:2:Bir ara sana mektup atıcam
enişten
ben gitmek istemiyorum oda yanlız bırakmak istemiyor netcem bilmiyorum
gidiyimi sence :26:
sanada şirinlik muskasıallah rahatlık versin canımiyi geceler kızlar ben yatar
yılbaşında kısmetse...eğer ben müsait olmazsam sen yaparsın canım:13:bidaaaki cekiliş ne zaman len yazın benide yazn hatta tanrıcam ugrasmıcam derse ben yapabülürüm
çok saol canım silinirse iyi olur
dur len editliyim
kazene çeyiz düzerken cümle alem gördü zaten herşeyimizi
Saat onikiye kadar dolmaz bu şeyy ya çok foto çekmişim 640 480 normal boyut dimi ayrıcaa
geldim kokoşlarrr
kurabiyelerim fırında :))
çıksın tabikisi fotolarım tanrıçimmm
sevgi çok geçmiş olsun canımm
o boyut normal canım hızlı yukleden yukle bence ben ondan yapıyorum hep
o hızlı yükle de neki yaw
kırk yılda bir resim yüklüyorum ama yarıyı geçti az kaldı
google amcaya sor hizli yükle die ilk cıkan sayfadan sey ettir boyut flnda secebiliosun hemde hızlı adı ustunde
senemciq bu hediyelerin altında yatır var heralde..pek bi olaylı oldu,gelmesi yüklenmesi..
hayırlara çıksınnnn
doğru boyut canımSaat onikiye kadar dolmaz bu şeyy ya çok foto çekmişim 640 480 normal boyut dimi ayrıcaa
eline sağlık canoçok pis canım çekti ımmmgeldim kokoşlarrr
kurabiyelerim fırında :))
çıksın tabikisi fotolarım tanrıçimmm
sevgi çok geçmiş olsun canımm
oyy tatlı kankam benim yoldamı şu anslm kızlar bugün benm hediyemde gelmiş şuan otobüsteyim ankaraya gidiyorum yarın hediyemi görücem çok mutluyum hediyeyi yollayan arkadaşıma çook tşk ediyorumm
senemciq bu hediyelerin altında yatır var heralde..pek bi olaylı oldu,gelmesi yüklenmesi..
hayırlara çıksınnnn