- 23 Ocak 2010
- 2.279
- 765
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #2.221
kuzum boşver ya..yarın yaparsın.:13:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni hediyeler harika
güle güle kullanın bayıldımm hepsine
özellikle elifin balonlarını çok kıskandım
kim almıştı elife göremedim banada alsın o balonlardan olmaz mı :93:
marjinal abimin markası canım
o firmada çalışıyo çoğu şeyi o üretiyo
her şeyden o sorumlu sana sözüm olsun bayramdan sonra tüm setini yollarım parfümüyle
aklımda parfümü duş jelide vardı ama zaman kısıtlamasından temin ettiremedim abime
ilk fırsatta sana göndercem kuzu nede olsa adresi biliyom
cabbarıda kapıp gel nolur
yaşasınnnnnnnnngüzel gelinim benim
you know almıştı
ben nikahına gelirken alayım sana o balonlardan
ciddimisin ayburumeğer para vermiceksen sen inan çok sevinirim
kargosunu ben karşılarım sen zahmet etme.postaneye felanda gitme,en yakın kargodan yollarsın.yorulma hamile hamile kıyamam sana
neden atladım böyle hemen biliyomusuncabbar koku konusunda takıntılı.parfüm kullanamıyorum onun yüzünden
parfüme verdiğim parayla güzel bi birikim yapardım herhalde:)almadığım parfüm kalmadı piyasada,ama yok adam sevmedi hiç birini
ta ki,marjinali alana kadar:)))badi şopun bile sevmedi spreylerini...marjinalin narlısını alınca kurtuldum:)çok beğendi:))
sana şimdi gerek yok düşünmen yeter derdim ama,inan işime öyle geliyoki bitanem:))eğer sen hiç bir şekilde masraf etmiceksen,ağbinde sıkıntıya girmicekse seve seve kabul ediyorum teklifini
düşünceli meleğim benim ya
hacı ne cabbar gelir,nede ben gelebilirimama çok gelmek isterdim az çok tahmin ediyosundur
zaten sana kargo borcum var
ciddimisin ayburumeğer para vermiceksen sen inan çok sevinirim
kargosunu ben karşılarım sen zahmet etme.postaneye felanda gitme,en yakın kargodan yollarsın.yorulma hamile hamile kıyamam sana
neden atladım böyle hemen biliyomusuncabbar koku konusunda takıntılı.parfüm kullanamıyorum onun yüzünden
parfüme verdiğim parayla güzel bi birikim yapardım herhalde:)almadığım parfüm kalmadı piyasada,ama yok adam sevmedi hiç birini
ta ki,marjinali alana kadar:)))badi şopun bile sevmedi spreylerini...marjinalin narlısını alınca kurtuldum:)çok beğendi:))
sana şimdi gerek yok düşünmen yeter derdim ama,inan işime öyle geliyoki bitanem:))eğer sen hiç bir şekilde masraf etmiceksen,ağbinde sıkıntıya girmicekse seve seve kabul ediyorum teklifini
düşünceli meleğim benim ya
hacı ne cabbar gelir,nede ben gelebilirimama çok gelmek isterdim az çok tahmin ediyosundur
yaşasınnnnnnnnn
tam melek kalplidir ayburumm
zaten içinin güzelliği yüzüne yansımış
sağlık olsun be hacızaten sana kargo borcum var
hamişlik saflığından 2 önemli şeyi koymayı unutmuştum
marjinal serisii ayarlarım kanka ayıp ettin
:
tam melek kalplidir ayburumm
zaten içinin güzelliği yüzüne yansımış
ben kaçıyorum kızlar..
yarın iş var maalesef..
artık sabah bakarım..