- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #2.161
dişinde maydanoz kalmış kızayy bugünlük işim bitti oturuyorum artık:86:
ama dur hazır elim değmişken bilgisayarada dip köşe gireyim
format atıcam bi yarım saat sonra yarım saat burda takılayım sonra yarına kadar görüşemeyiz bide tam formatta kargo geliyormuş :125:
çıldırırım o zaman yaaa:104:
yaptığı temizlik yetmedi,pc içini temizliyo şimdi manyahh
hem hediye alıyorum,hem dağa kaldırıyo beni kıza bakkinov cum güle güle kullan hediyelerini çok güzeller
ee b & m de almadıysa bana kim bene alcek yaa :26:
bak bitli pakize bu işin içinden sen çıkarsan karışmam hee
dağa kaldırırım senii
ayrıca benim,yada değilim diye bi yorum yapamam sana cicimçatla patla meraktan
buda aile sadatemiz cnmm bnm çok mutlu ettin beni çook nekadar ince düşünmüşsün nekadar öznemşsin çok sağol tatlım bnm öpüyorummm..... tam 5 kez ayrı ayrı tellerden foto çektim sonunda olduu:38:[/QUOTE]
[B]canım çok güzel bi şekilde eklemişsin hediyelerini
ama resim kalitesi kötü,ve resimler çok büyük
oda senin nazar boncuğun olsun:29:
samimiyetini çok güzel yansıttın ama.güle güle kullan canım.amonracım çok güzel şeyler almış
hepsi birbirinden güzel.güle güle kullan ufukolikçim:16:[/B]
[quote="Paradoks, post: 16089111"][B][I][COLOR="Black"]dileğim elifin tam adını yazayım mı,face ini falan..görünce şok olsun..:4:[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
[B]puhahahaha:60: :60: :60:
tc kimlik no felan hatta:33:[/B]
[quote="Sevgi, post: 16089569"][B][I]bana kim alcek hediye yaa yada kim aldı kesin o pakizenin işi bu nerelerde o yarın geldi geldi gelmedi tee bayram sonu geççek elime hediyelerim [/I][/B]:59:[/QUOTE]
[B]sevgi beni öldürücen:36:
daha almayan bi sürü insan var:38:hediyen gelicektir merak etme:95:[/B]
[quote="Liv, post: 16089910"]Çok teşekkür ederim canlar. Herkes güle güle kullansın cicilerini .
Ayrıca Tanrıçam yani meleğime bizler için yapmış olduğu çekiliş için teşekkür ediyorum.Canımsın.
[/QUOTE]
[B]çok incesin meleğim:77:
katıldığınız için ben teşekkür ederim.maksat dostluklarımız pekişsin,yüreğimiz o sıcaklığı hissetsin:29:
aprilim çok tatlı şeyler almış.güle güle kullan bitanem.kesene bereket aprilim gardaşım:74:
bu arada sen saçlarını koyultmuşsun:52:bunu bilahare görüşelim:38::23:[/B]
[quote="Senemciq, post: 16089959"][B][COLOR="Purple"]H ediyelerimi gönderen canım arkadaşımaa çok çok çook teşekkür ediyorum
ne desem yetersizz
hepsi birbirinden güzel,,
birazdan fotoları pc'ye oradan da buraya yükleyeceğim,
ben hepsine bayıldım :21:
nasıl zevkle seçilmiş,,
hepsi muhteşem [/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]bekliyoruz canım:62: :62:[/B]
Son düzenleme: