- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
aklinialirimsmileDün akşam diyecek idim atladım, Tanrıça edisi Patiynen beni etiket etmiş..lülülülülülü
hep senmi yapıcan cahallaklinialirimsmile
adres ulaşmaz tabialsanaalsanasmileÇok hızlısınız bre kankaların en gücelleri :lepi: alkisalkisalkis
Ben de yarın alacağım sengözlerimebaksanab
ama adres henüz ulaşmadı bana, beklemedeyim hihihiisırnaşık şey
Çok seviyorum kankalarımı canlarım benim olumunekankayizsmile
daha nete girmedi hanımefendi çünkülü:enbuyukkk:adresini veremiyorum o yüzden:kedi:
sen al,aradan çıksın,iş adrese kalsın aga boşver
kanka zaten işim vardı dışarda,çıkmışken hallediyim dedimakannehiray işallah beğenireyvahedigeldismile
aprile yazdığım senin içinde geçerli kanka:smiley-cool:Ben de ismi öğrenir öğrenmez kendimi dışarı attım.
Çok yoruldum ama içime sinen şeyler aldım inşallah kankam da biğenir.
Danrıça garısı adresi sölese de göndersemhihoyyyt
sen al hedayeni:lepi:
dimi yakaydirigubbakcemile5 ölümlü dünyada:teytey:bende katılıyorum kızlar annemle konuştum nolcak dedi katıl dedi hayret dedim çoook da sevindim tabebensiz olmaaaaaaazz
hiç öyle düşünme hacıguclubacismilebende ogrendım kıme alacagımıeyvahedigeldismile zor bı seçim olacak
inan çok kolay olacak:hulya:
hoşgeldin sefa geldin kukucanım:smiley-coolBen de ayağımın tozuylan öğrendim alacağım kankayı :lepi:
yihhuuuuuuuuuu alkisalkisalkis
çok helecanlıyım delikafadulden
öperimmm, uyumaya giderimmm mirmirmirmir
11 saatlik yoldan geldim zaar kafamçokkarıştı
kankam,ben senin yazdıklarını sen yazmadan sana hediye alacak olan kankaya yazdımaklinialirimsmile
ciğerini bilirim
:roflol: :roflol:kız açıkla hadii bekliyoz sabah beri.sahur yapcez daha..acı bize editör hanımm bayanssulusmile
hatta sahur yapamamışsındır üzüntüden-tatlicadiarzu-ciğerine oturmuştur gece gelmedim diyelülülülülülü
sen siteye gelirmiydin bacıN'oluyo burda la çakma gonzales?
Bensiz çekiliş ha..Bittin kızımalsanaalsanasmile
yüzünü gören cennetliksengözlerimebaksanab
olum katılmak istiyeceğini nerden biliyimbenneyaptımkisiteye geldiğini bile bilmiyorumki:smiley-cool:
yerim seniaklinialirimsmilenıe ezık oluomuşum ohaoldumsmile hıcde bıkerem alsanaalsanasmile:umursamaz:
tatlım özeldende konuştuğumuz gibi..eğer gelmeyen olursa,o arkadaşımızın yerine dahil edicem seni sözŞenizayyy tanrıçaamm ben de katılabilir miyimmmm:))))
anaammm ögrendim kime alcagımı :jeyyar:
ulan seni çekilişe yazmasaydım anamdan doğduğuma pişman ederdin beni beeyvahedigeldismileBen de akşamınan söylerim size kesin bişey..
Çünkü annem internet söz konusu olunca çok hassas,neysem ikna ederim ben onu sempatiksalakcinni
Akşamınan gelcem bekleyin lülülülülülü eğer kesinleşirse zevk meselesine gircemşakkıdı
dersane beni bekler
aneye söyle,biz dostuz
selam mami
günaydın bende artık öğrenmiş bulunmaktayım kime alacağımı zemuszemus
aklinialirimsmile :1ninca: