- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
:roflol: :roflol: :roflol:haha mini ne alem hatunsun he koptummmm bursunu al hedayeyi 2222 ye gönder
şimdi şöle söylim ben 29 yaşında ama yaşını hiç göstermeyen iki çocuk annesi bir bayanımm..zemuszemuszemuszemus
mardinde şirin bir köyde köy ebesiyim..:hulya:
hedaye konusuna gelince herşeyi çok kolay begenen biriyim çıkacağım kişi çok rahat olabilir canlarım....vereliniortakvereliniortak
tek ricam tesettürlü oldugum için önüne gelen eşarp alıyo bıktım ulannn:)))))))))))))))))))))))
şimdi şöle söylim ben 29 yaşında ama yaşını hiç göstermeyen iki çocuk annesi bir bayanımm..zemuszemuszemuszemus
mardinde şirin bir köyde köy ebesiyim..:hulya:
hedaye konusuna gelince herşeyi çok kolay begenen biriyim çıkacağım kişi çok rahat olabilir canlarım....vereliniortakvereliniortak
tek ricam tesettürlü oldugum için önüne gelen eşarp alıyo bıktım ulannn:)))))))))))))))))))))))
bana çıkarsan mayokini alırımzemuszemuszemuszemus, enişteye evde sunum yaparsın..aklinialirimsmilezemuszemuszemuszemus
:lepi::roflol::roflol:haha mini ne alem hatunsun he koptummmm bursunu al hedayeyi 2222 ye gönder
canlar yarışmaya süpriz bir isim katılıcak,eğer katılırsa..ondan cevap bekliyorum..katılmazsada 20 kişiyiz öyle bilin..ben şimdi kaçıyorum..lütfen adres yazmayanlar bir an önce ad soyad adres bilgilerini özelime yollasınŞeniz
canlar yarışmaya süpriz bir isim katılıcak,eğer katılırsa..ondan cevap bekliyorum..katılmazsada 20 kişiyiz öyle bilin..ben şimdi kaçıyorum..lütfen adres yazmayanlar bir an önce ad soyad adres bilgilerini özelime yollasınŞeniz
kalbini temsil ediyor olmak cok ama cok güzel kanka ŞenizŞenizŞenizbenim yurt dışında bir "kalp" şubem var, kalbimin bir kısmıda orada atıyor selayım kabul mü :kedi:
oy kurban olsunlarbilmiyorumkismileselayım sende katıl diyicem ama,yurt dışına kargo işleri nasıl oluyor hiç bilgim yokki:sm_confused:
senin varsa anlat heleCADIARZU
:
alt bedenım 38 :jeyyar: ıcımden bı ses boşuna zırvalıon dıo ama olsun fakırın ekmegı umuttur hihoyyyt
bugünmü çekiliş kıslar hadi yatcem bkliym danrıcça:)))
çekilişi yaptımkafamçokkarıştıanam ne zormuş be:smiley-cool:
yarın açıklıcam kim kime çıktı diyeçatlayın az dahabayanssulusmile
dersen inanmayın:)çünkü henüz adres vermeyen kankalar var..ama girer girmez vericekler eminim..ben size kime hediye alıcağınızı yazıcam..siz hediyenizi alın,adres kolay işyerimsenibenönemli olan zor olan çıksın aradan..bana sorun bn size tüyo veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?