- Konu Sahibi __TanRIcA__
hee..sorma bayılırımkafamçokkarıştıbenim adresi biliyon böböğümmmkayfeyi seversin gel bi gün :icecream:
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
kankayla şaka olmazalsanaalsanasmile
:roflol: :roflol: :roflol:kanks sunu demek ıstedım hanı nasılsa çekiliş btınce herkes bırbırının adresını almacakmı ..yogusa hepımıze senmı hedıye yollucan her kutudan senmı cıkıcan tanruçaaaaaaaa-tatlicadiarzu-
neyse kaz kafam almadı metodu ben en ıyısı adresı yollim:dilcikar:
kanks tribini yer senin:dilcikar::roflol: bide bozuk atıyolülülülülülü
sen yorma o güzel beynini:))bana bırak herşeyi:smiley-cool:
hatırlamammı barbi bebeaklinialirimsmileay tanrıçam banada ulaşmışsın, benide hatırlamışsın saol koçum sempatiksalakcinni
hmmm katılmak istiyorum bende, yaz benide gardaşlıkk![]()
![]()
adresini yaz ahretlikkaydirigubbakcemile5en acilindenzemuszemus
oy kurban olsunlarbilmiyorumkismileselayım sende katıl diyicem ama,yurt dışına kargo işleri nasıl oluyor hiç bilgim yokki:sm_confused:Hellow dostlarim yurt disinda subeniz varmi acaba
Hayirli olsun bebekler gecen seferkine cok imrenmistim yine ne guzel seyler hedaye edeceksiniz zemuszemus
senin varsa anlat heleCADIARZU
:dilcikar: :dilcikar: sapıh:dilcikar:Ay çok helecanlı:dance:
her gelen mesajınızda beni evinize davet ettiniz sen dahilsenağlama..sadece sen ve ben:jeyyar: gibilerden sapıhça mesajlarsenağlama
çekilişi bu gece yapıcam..yarına kadar adreslerin ulaşması lazım kankacımolumunekankayizsmileKankacanım bu çekiliş ne zaman olacak hedayeler ne zaman gönderilcek ona göre özelden sana bişey yazciyimm bayanssulusmile
ben hatta hediyemi aldım bile:teytey: :teytey: çünkü kendime yaptım çekilişimi:roflol:
wuuuu süpermişşş benide ekleyinnnnnnnnnnnnnnnnnn....
tutim,bana yarına kadar adresini yolla özelden sarı kuşumŞeniz
Son düzenleme: