- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
sus zaten yarıldım:roflol: :roflol:Tanrıçam... hayat iksirimiz... güldürdün beni akşam akşam yaaa.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.kıramıyom zincirlerimi,:jeyyar: ben özelden yazdım yolladım annem bi bakıver..sempatiksalakcinni
olmaz tabi:umursamaz:listemde yoksun tüüü bize:tomato: bulamadım seni:a015:danrıçam hayırlı olsun çekilişiniz ..kaydirigubbakcemile.
heç habarımız olmadı ..:umursamaz:
nolur almayınaklinialirimsmilenoluraklinialirimsmile(alın demek istiyo)süsü püsü severim.esmerim buarada.pastel tonları tercihimdir.takı filan da severim.M giyerim.makyajda da pastel tonlarını severim.ayy ben herşeyi seviyomuşum beaaa :roflol:
şivemde edirneye kaydı hemen :))
maksat bi ufak anı..nolar pahalı şeyler almayın bayanssulusmile
bitanem sen merak etmeyerimsenibentanrıçam bana kim çıkarsa özelden bildirirsen sevinirim bacım malum şafak sayıyorum günleri bitirmek için erkenden yatıyorum bazen =)))) birde özelliklerini nelerden hoşlandığını falan bir zahmet yazıver kokoşum sultanım...
Yavrumben ordan ne alcam ne etcem nasıl göndercem bilemediğim için katılmıyom ama bi daha yaparsanız inşallah katılcam. Zaten bayramda evimde de olamıcam bana gelen hedayemi de alamam sempatiksalakcinni ama inşallah sonrakine katılcam hoşuma gitti bu çekiliş işi olumunekankayizsmile
bu çekiliş bizim için 2.ci olacak..diğerinde'de çok eğlendik.önceki çekilişimizin adı 'bahar dostluğu'idi.birbirimize çok şeker hatıralar bıraktık..şimdi bayram sebebi ile,makyaj topiğindeki sevgili kokoş kankalarımla,ve aramıza yeni katılan kankalarımızla bu zevki tekrar tadıcazhihoyyyt
şu an için olan listeyi yazıyorumsüprizzzzz
akitrabebeklerim,şimdilik listemiz böyle..listedeki kankitolarım bana özel mesaj ile adreslerini yollasınlaraklinialirimsmile
minik06
mini
nikoncan
karabiber
aybur34
tatlıgacı
tanrıça
pati
ilarzu
april
nazalp
island
miriana
göksu
barbiveken
tuti
düş
bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
[
nolur almayınaklinialirimsmilenoluraklinialirimsmile(alın demek istiyo)
ulan tiki con con luğunu bari burda belli etme
]
korktuğum başıma geldiakannehirvay beni vaylar beniieyvahedigeldismile :roflol: :roflol: :roflol:Ama ama, tanrıçam sen neeettiinnbilmiyorumkismile..şimdi sen benim tüm zevkimi KK da deşifre ettin.:1ninca:.yok pırlanta seviyomuşum, yok elmas ta olsa olurmuş( onu da şimdi ekledim, unutmuşum sana yazmayı):roflol::roflol:
tanrıçam sen yedin ya şafağı helal olsun sana allah başka ayrılık yaşatmasın balım...gerçi benimki kısa dönem yapıyor ama geçmiyor be anam
şafak:1'den sonra 138
neysehhh şafak topiğine çevirmicem burayı =)))
ne diyoruzzzzzzzzzzzz aramasın gözlerinnnnnnnnnnn o şimdi asker sempatiksalakcinni
:roflol::roflol: sus lannn.cidden almayın dimek istiyorum hem ben bayanssulusmile
ufak tefek şeyler alsınlar tebi.msela tek taş sempatiksalakcinni
katılıyorum bebek mesajını aldım ..kaydirigubbakcemile5
ama zeyno arzu hariç kimseyi tanımıyom nan tanrıça ...bilmiyorumkismile
neyse danışır kaynaşırıs artık ..zemuszemuszemuszemus
heh.. işte bende, aynı şeyi demek istemiştim patim..:içelim:
:lepi: :lepi:
tanışır kaynaşırsınız bebemzemuszemus ben size tüyo veririm:jeyyar:
sende azcık anlat kendini hele kurban:hulya:
Sayın edim katılımcıların çift sayı da olması gerekli ..tek sayıdaysak çiftliyelimB]
fazlasıyla netsin kanka merak etme:lepi:kaydirigubbakcemile3ben de geldim bebekler , zıbarmadan yazmaya çalışayım
kıyafet almayın bana da canlarım masrafa girmeyin uzun iş zaten,
kilot falan olur ama delikafadulden
krem , siyah , gri , lila , pembemsi renkleri severim , ana renkleri sevmem hele yeşilll
küpe takmayı da pek sevmem , yüzük bileklik ölürüm...
makyaj mal. olarak ruj alabilirsiniz en çok mercan tonlarını severim ,
düşünülmüş alınmış olması yeter zaten hatıramız olsun
, ben pazartesi yollasam olurmu bursumu anca alacağım delikafadulden
çok net yazdım bencemirmirmirmir:smiley-cool:
tiribişonum benim:roflol:heeeeeeeeeeCADIARZU :roflol:yav benim jeton köşeli olduğundan şunu anladım
kimin kime çıktığını hiçbirimiz bilmeycez dimi:uhm:
ayy ne kadar gizemli ve heyecanlı
yani kimse deşifre etmiycek kime alacağını
o zaman kolylık olsun diye beden ölçülerimizi ve zevklerimizi belirtelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?