- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
hee..sorma bayılırımkafamçokkarıştıbenim adresi biliyon böböğümmmkayfeyi seversin gel bi gün :icecream:
:roflol: :roflol: :roflol:kanks sunu demek ıstedım hanı nasılsa çekiliş btınce herkes bırbırının adresını almacakmı ..yogusa hepımıze senmı hedıye yollucan her kutudan senmı cıkıcan tanruçaaaaaaaa-tatlicadiarzu-
neyse kaz kafam almadı metodu ben en ıyısı adresı yollim:dilcikar:
hatırlamammı barbi bebeaklinialirimsmileay tanrıçam banada ulaşmışsın, benide hatırlamışsın saol koçum sempatiksalakcinni
hmmm katılmak istiyorum bende, yaz benide gardaşlıkk
oy kurban olsunlarbilmiyorumkismileselayım sende katıl diyicem ama,yurt dışına kargo işleri nasıl oluyor hiç bilgim yokki:sm_confused:Hellow dostlarim yurt disinda subeniz varmi acaba
Hayirli olsun bebekler gecen seferkine cok imrenmistim yine ne guzel seyler hedaye edeceksiniz zemuszemus
:dilcikar: :dilcikar: sapıh:dilcikar:Ay çok helecanlı:dance:
çekilişi bu gece yapıcam..yarına kadar adreslerin ulaşması lazım kankacımolumunekankayizsmileKankacanım bu çekiliş ne zaman olacak hedayeler ne zaman gönderilcek ona göre özelden sana bişey yazciyimm bayanssulusmile
wuuuu süpermişşş benide ekleyinnnnnnnnnnnnnnnnnn....
yetiştirebilirsek bayrama göndercez o zamanzemuszemus
işallah ayburum..bu gece yapıcam çekilişi...yarına kadar adresler gelir..yarın çekilişte kim kime çıktıysa onları düzenlerim..bayrama kadar anca ulaştırmış oluruz nasipse
bitanem postane yohmubilmiyorumkismileeğer postaneden yollıyabilirsen katıl bebeğimŞenizKangam ben yarın babamın memleketine gitcem bayram dolayısıyla ablamlar gelcek bi hafta öncesinde bayramdan sonra ne zaman gelirik bilmiyorum ben nası yapcam köy yerinden gönderebilcem mi heç bilmiyim bilmiyorumkismile
ne güzel bir topik olmuş:)
gece 12.de çekilişi yapıcamaklinialirimsmileKankaaaaaa bana kim çıkarsa bu gece deyiver nolur ben kararsız hatunumdur ne alcam etcem die düşünürkene kurban baryamı gelir laa-tatlicadiarzu-
gacım limit yok:lepi: içinden ne gelirse..sloganımız yarım elma gönül almabayanssulusmileşekerto edim..hakkaten hedayenin şartı şurtu bişeyi nedir?..
herkes önceki çekiliş gibi,aşşa yukarı aynı ayarda bişeyler almış olsun arada fark olmaması açısından..
Bir limit belirlensin..kişinin bedeni boyu posu kilosu,hoşlaşabileceği hedaye türleri,sevdiği reeenkler filanda yazılsın adreslerle beraber olmamı..
hah tatli gacım tam üstüne bastın bana çıkan kişi nelerden hoşanıyor ise ona göre bişeyler alalım hani kullanmayacağı bişeyi alırsam üzülürüm....
kız tanrıçam sana göndereceğimiz adres bilgilerine ekliyelim o hoşlaşabileceğimiz ayrıntıları, buraya dökmiyelim şimdigamyoncuiremsu..öyle taaa iii değil mi..ben kırbaç falan yazıcam da deeerrrrrmişim..kaydirigubbakcemile3
bende diyom diger topkte niye kimse yok :umursamaz: herkesler burdaymışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?