- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
Fıstıklarım güzel günlerde kullanın cicişlerinizia.s. Hepsi çok güzellllllllllll opuyorumnanaktan
güle güle kullan barbimfisfisfis
düş hediyelerini eklemedi bu arada halaboshayallersmilesanırım eklemiyecekboshayallersmile
nikoncanda eklemedi...zaten kk ya gelmiyo..çekilişimiz burda sona erdi sayın seyirciler..yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkürleropuyorumnanaktan
ben inanılmaz keyif aldım..bidahaki çekilişte görüşmek üzereolumunekankayizsmile
ona kim alacaktıki hala ses yok bilmiyorumkismile nikodamı vardı çekilişte bilmiyorumkismile neyse herşey için herkese en başta sana teşekkürler edim.. başka bir çekilişte buluşalımmmm sengözlerimebaksanab
başka bi çekilişi beklemeye gerenk yokşakkıdı
en kısa zamanda görüşücez cicim
ben teşekkür ederim asıl bitanemŞeniz
nikoncana miriana,düş'e mini yolladı kankakaydirigubbakcemile2
tanrıçamın kokoş kankaları kankalarım :sm_cool:herkes cicilerini güle güle kullansın :dance:
benim de hediyem 2 hafta önce geldi, sağlık durumlarımdan ve net durumlarımdan yükleyemedim kendisinden özür diliyorum opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim mirinim Şeniz yazdıklarını asla kabul etmiyorum :mymeka: inan sana içtenlikle söylüyorum hediyelerimi çok beğendim, benim tabirimle kesinlikle içime sindi, ikisini de severek kullanmaya başladım opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
mirin kankamın sözünden dışarı çıkmayıp hedayemi evimde giyeceğim kaydirigubbakcemile3 sositososito ama kolye için söz veremem delikafadulden
burdan yine patronum tanrıçama bu hediyeleşme için katkı ve emeklerinden dolayı teşekkürlerimi arz ederim:asigim: a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?