- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
ohhh be çok şükürrrrrrr ulaşmış kargosu akitracığımın...dün akşam tanrıçamın başının etini yedim ya gitmediyse ya bişey olduysa ya rezil olursam gitmezse diye =))))
bugün az kalsın ptt ye gidiyordum benim paket sahibine ulaştımı diye öğrenmek için...
neyseki almışsın hediyelerimi canım beğenmene sevindim daha güzelleri senin olsun sizlerin olsun inşallah....
anahatarlıkları beğenenler olmuş elimde 1 adet daha var =))) en yakın doğum günü kiminse ona yollarım =)))))))))))
yarın bakayım şu anahtarlıklara ben stokta kaç adet var =) bir kaç tane daha alayım yollayayım ...
oooo nazoooo çok şık kız hedayeleriinnn
güle güle kullan bebemmm
emeğine sağlık gecem guşumm
Nazo gelin, hedayelerin çok şık,güle güle kullan gecekuşusunun kesesine bereket..
Bilerzink ne kadan güzelmiş..
gecekuşusu bende o bilerzinkten istiyoooomdelikafaduldenyüzsüzlüğündoruklarınaçıkmıştatlıgacısmili..
teşekkür ederim canım benim :kedi:amanınnnn hediyeler gelmiş
gecekuşuuu bayıldım hediyelerine en çokta kestane şekerineeee ilarzum çok zevkli seçimler yapmışsın
kesene bereket
patiii hediyen çok yakışmış üstüne tam olmuş göksu minnağımızın zevkide pek güzelmiş hayırlı olsun cicin
göksumunda kesesine bereket
twetyyy aprilim ne kadr güzel ciciler almış
tam senlik hediyeler miss gibi kokular geliyo senden
aprilim kankam kesene bereket
tatlı gacım çantanın rengi çok güzel çorabınlada takım olmuş kullanışlı bi çanta tivitim kesene bereket
akitraaaa ne kadar tatlı hediyelerin var şeker tadında canım kankam ne kadr güzel paket yapmış
tasarımını konuşturmuş
kendi kokoşluğunuda sana yansıtmış
özene bözene paket yapmışsın emeğine sağlık kesene bereket tutim
tweety pati tatlıgacı çok güzel hediyelerinz çok güzel iyi günlerde kullanın.alan arkadaşların da kesesine bereket.
hediyelerim geldiiiii hihoyyyt
göksummmmmmmmm :asigim: balımmm çok çok teşekkr ederim.nasılda bulmuş bedenimi boshayallersmile
bayılm renge :lepi: bluz çok hoşuma gittim göksum kesene bereket olumunekankayizsmile
zevkin çok güzelmiş hihoyyyt hele o yazdgın mektup..duyguların beni mahvetti Şeniz
küpeler için de çok çok teşekkr ederim çok begendmmm :icecream: Şeniz
hee resmimi de ilk kez eklemiş oldum aklinialirimsmile
teşekkürler derincimopuyorumnanaktannalancım demek daha önce sana hediye yolladıhihoyyytgüle güle kullan sende canımHepinizin hediyeleri ayrı ayrı güzel güle güle kullanın. Daha önceki çekilişte nalansu canımın bana aldığı vitrin takımı vardı vitrinime koydum bir güzel her salona girdiğimde nalan geliyor aklıma. canım ya tekrar teşekkür ederim kendisine.
saol lacrimacımopuyorumnanaktanhediyeler çok süpermiş güle güle kullansın herkes..bayanssulusmile
ben de çekilişe katılmak istiyorum ben de hediyeleşmek istiyorum yaa mafoldumben
benim haftaya doğum günüm tutisempatiksalakcinnibağa yolla
anahatarlıkları beğenenler olmuş elimde 1 adet daha var =))) en yakın doğum günü kiminse ona yollarım =)))))))))))
yarın bakayım şu anahtarlıklara ben stokta kaç adet var =) bir kaç tane daha alayım yollayayım ...
:)))komiserim güle güle kullan bebemŞenizkuşovski kesene bereket kuzumhihoyyyt
sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeygecekuşusunun kesesine bereket..
Bilerzink ne kadan güzelmiş..
gecekuşusu bende o bilerzinkten istiyoooomdelikafaduldenyüzsüzlüğündoruklarınaçıkmıştatlıgacısmili..
. Kabul Edildi - MARDİN(MİDYAT HÜKÜMET) 13/09/2010 1421
2. Torbaya Eklendi - MARDİN(MİDYAT HÜKÜMET) 13/09/2010 1559
3. Sevk Edildi - MARDİN(MARDİN) 13/09/2010 17:00:30
4. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - DİYARBAKIR(DİYARBAKIR P.İ 13/09/2010 2342
5. Sevk Edildi - DİYARBAKIR(DİYARBAKIR P.İ 13/09/2010 2304
an itibariyla kargomun durumu budur kızlar ..bayanssulusmile.
yarına büyük ihtimalle elinde olur ..
umarım begenir hediyelerimikaydirigubbakcemile2
bi bilse ben bu çekilişte kozalak kocamdan ne çektim ..mafoldumben
her çekilişe girdim kk da hiç bu sorun çıkarmadı hatta o verdi kargoya ..
ama bi yerden bişi duymuş arkadşının karısının msn arkdaşı erkek çkmış tutturdu ya bu arkadaşların erkekse diye ayyy zar zor ikna ettim herifi ya .alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
savaşa oturdu benle..kıskançlık damarı tuttu sinir etti beni sinir ama tabi ben yendim.. sositosositosositososito
ama eminim begencek çünkü tam bir casus gibi iz sürdüm nelerden hoşlaşıyo takip ettim bakalım hayırlısı ..
akitracım hediyelirin süpsüpper güle güle kullan anahtarlık harika çok begendim ..
herkesi öperin kızlar ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim haftaya doğum günüm tutisempatiksalakcinnibağa yollaaklinialirimsmile
aga nikini değiştir sen..sinyal gacı yap:lepi:
Püüü bağa süleyene bakkk.laelaelaelaelae.sinyalgacının kankitosu tanrıça.:1rolleyes::icecream:kaydirigubbakcemile5.
saol gacitoş bende cok bigendim anahtarlıklarımı cok kokoş yavAkitroşum hediyelerin çok cici..tutuinin kesesine bereket..
hele o ayakkabı anahtarlık çok şekermiş..
Tutiii..o anahtarlıktan bende istiyooom..delikafadulden
saol canikom valla seker tadında boshayallersmileakitraaaa ne kadar tatlı hediyelerin var şeker tadında canım kankam ne kadr güzel paket yapmış
tasarımını konuşturmuş
kendi kokoşluğunuda sana yansıtmış
özene bözene paket yapmışsın emeğine sağlık kesene bereket tutim[/B]
cok begendim tatlım emegine yüreğine saglık opuyorumnanaktan kesene bereket aklinialirimsmileohhh be çok şükürrrrrrr ulaşmış kargosu akitracığımın...dün akşam tanrıçamın başının etini yedim ya gitmediyse ya bişey olduysa ya rezil olursam gitmezse diye =))))
bugün az kalsın ptt ye gidiyordum benim paket sahibine ulaştımı diye öğrenmek için...
neyseki almışsın hediyelerimi canım beğenmene sevindim daha güzelleri senin olsun sizlerin olsun inşallah....
akitoooooşş ne güzelmiş hedayelerinnn
tutiye bah seeennn neler neler yapmış ekşıncı kızımızzz
ellerine emeğine sağlık meleem tutim
akit güle güle kullan kuzuş
ayburo çok teşekkür ederim ayatımın anlamı bidenesim
bebeğimmmmmmmm sonunda geldi deeemeekk ben acemiydim az oldu hediye hayatım nolur kusura bakmaa bi dahaki sefere tecrübeli olurum artık sempatiksalakcinni
beğendiysen ne mutlu yavru kuşum gerçekten cukk oturmuşş hee Şeniz
güle güle giyyy bebektoşşş :kedi:
patiii hediyen çok yakışmış üstüne tam olmuş göksu minnağımızın zevkide pek güzelmiş hayırlı olsun cicin
göksumunda kesesine bereket[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?