- Emoji Skoru
- 1.319
- Puanlar
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
niko bayram alışverişine çıkmıştır
vakit geç olmasaydı arardım
afiyet olsun sıcak çikolatan
ayşolu günlerde içini yumuşatır:jeyyar:
Nikoo hakket çok çok zevklü bi hatunopuyorumnanaktan
Her girintimi çıkıntımı biliyomuş lee cuk oturdukaydirigubbakcemile3
Bi ara albümümde yatıp kalkıodu tabe o ara ezberlemişsempatiksalakcinni
Aşkom utandım yaa:kedi: o senin kendi seksü denyoluğun ay güzelliğindelikafadulden
desene gözümüz gönlümüz açılıcak :jeyyar:
Bi ara online oldu ama bayram telaşı vardır tabi kuzumun.
Sağolasın ayburum iyi geldi valla ayşoya da 3 gün var gerçi ben çikelata şelalesine girsem işe yaramıyor o dönemde
Girinti mi aklinialirimsmile
Çıkıntı mı aklinialirimsmile
niahahah sempatiksalakcinni sapuk kankalar:jeyyar: sempatiksalakcinni
:kedi: Bakalım, nitelikli çoğunluğu yakalarsak bir ağşam, ekşını basarız kanka sempatiksalakcinni :lepi:
Yavru kuşlarım erzucanım bana mesaj atmış, :hulya:
Kendisi mesaj yazamıyormuş akannehir :çok üzgünüm:
Öyle diyor :1ninca:
Hedayeleri gelmiş kuzumun ama mesaj yazamıyormuş, :gitme: çok üzülmüş, kıyamaz Aprilitosu ona kıyamaaaaaazzzzzzzz :teselli: :1hug: :1hug:
Bizim eklediklerimize bakıyormuş canlarum sempatiksalakcinni
Site normale dönünce eklicikmiş kankalarım :lepi:
Anca nete girebiliyorum sevgilimle sonunda aylar sonra bir araya gelebildik gözüm hiç net falan görmedi :) herkese iyi bayramlar arkadaşlar. cumartesi kargomu göndermiştim ama ne zaman kargo yerine ulaştı bilmiyorum umarım beğenmiştir barbiveken.
Ve bende mini arkadaşıma çok teşekkür ederim çok zevkliymiş bugün takıcam gönderdiklerini çok çok teşekkür ederima.s.
Barbim deli kızkaydirigubbakcemile3
Ben harçlığımı aliim teferruata gerek yok şeker çikelata senin olsunbayanssulusmile
Bayramınız kutlu ve mutlu olsun bitanelerim...opuyorumnanaktan
Düşçüm iyi günlerde kullan cicilerini fotolarını bekliyoruz.hihoyyyt
aha bana senmi yolladın kuuuu kaydirigubbakcemile2 kargom henüz gelmedi ama gelsede evde değilim ne yazık ki nasıl yapcam nasıl alcam bir bilgilendirme notu koymuşlardır heralde ayyy çok heyecanlandım şimdi delikafadulden pazartesiye kadar beklemem gerekecek :1no2:
bu arada iyi bayramlar canım :kedi:
parayı aldı kaçtı velettt :umursamaz: gel bakim elimi öppp :mymeka:
açtırdın bak bayramlık ağzımı
Öpeyimm aplaa ben senden çüçükümdür çok zaten
Ama farketmez o paraya kurban baryamına kadar öpebilirimsempatiksalakcinni
Harçlık verennim de kalmadı zati çocukkene herkeş verirdi ula asıl şimdi lazım para:gitme:
nan barbiiii o çikoletalar bayata benziyo bayat şeylerimi kakalamaya çalışıon bize :mymeka: sırnaşık şey
ahh ahh zamane gençliği işte, hep daha fazlasını istiyii..:sinifsinif: tüketici nesill ozonuda deldiniz zatilmaz: hmm alakasız oldu bu biraz, olsun yinede ii soktun lafı barbi -tatlicadiarzu-:dilcikar:
sen hayatın da böyle çiko gördün mü nan, oraya çiko olduunu yazmasam un helvası sanardın sen cağal :dilcikar: lülülülülülü
Aprilim güle güle kullan cicilerini opuyorumnanaktan ne kadan yakışacak cücelime opuyorumnanaktan düğmelerini açarak yakasının ümüğünü kaldırırsın kankam sempatiksalakcinni
Picama takımım...:asigim: boshayallersmile
Nasıl da bilmiş zevkimi...:lepi: Hele sevdalı nişanlım bayılacak buna...:kedi: boshayallersmile
Not ta yazmış Ayburum, her nişanlı kızın çeyizinde olmalı diye...:roflol:
aah ah...boshayallersmile Tam sevdiceğimin beğeneceği tarz bir şey. :asigim:
Rengine de bayıldım...
Ayburumun kendi elleriyle ördüğü:hulya: banyo lifim (ellerine sağlık bitanemin Şeniz), süpersonik güzel renkteki soket çorabım :asigimbu da tam benim tarzımdır, çok giyerim bu tür çorapları:lepi: rengi şeker gibi),
Paketten çıktıkça gözlerimi dolduran minik süprizler...boshayallersmile
Üzerlerinde notlar yazılı, Neskafe 3ü 1 arada, Lipton yeşil çay, Rocco Şeker, karışık bayram şekerleri (bu şekerler yolculukta çok süper olacak ) ve bir restoran daveti:roflol: (Aybuşum inşallah bir gün görüşme şansına erişeceğiz kanka )
Ve bu da mektubum...:hooray: :kedi:
Canım ayburum, seni çok ama çok seviyorum...:1hug: olumunekankayizsmile
Bu muhteşem hediyeleri ince detaylarıyla düşünüp hazırlaman beni çok mutlu etti...:asigim: olumunekankayizsmile
Tekrar çok teşekkür ediyorum canım arkadaşım... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tutim pime şekerim sen de güle güle kullan opuyorumnanaktan artık senin de bi halimen oldu ne mutlu sana sırnaşık şey halimemin gezdiği yerler meşeeeli civanım :dance:
merhaba kızlar benimde hediyelerim dün geldi bugün resmini koyup sizlerle paylaşmak nasip oldu...Güzel hediyelerinden dolayı Tatlıgacı arkadaşıma çok teşekkür ederim kesesine bereket....Mor küpesi ve küpelerimi asmak için biblo, 2 adet oje ve birde çikolata göndermiş tekrar teşekkür ederim canım arkadaşım...
ah nerde eski baryamlar, biz büyüdük :smiley-cool: biz de çoluk çocuğa baryamlık alıp bayram coşkusunu yaşatıyoruzbayanssulusmileNikomdan şahane hedayelerim geldi bu sabah:dance:
Hepsine bayıldım bu seneki baryamlığım Nikomdan:icecream:
Çok teşekkür ederim bitanesiŞeniz
Detaylı hisiyatım içün Danrıçamın makkaj töpiğine bakınız
Seni çok seviyorum Nikomm:asigim:
İç dış takım almış canözüm nası da zevkliolumunekankayizsmile
Kolyeye bayıldım çok asilbayanssulusmile
Ahanda badinin ve kolyemin tendeki duruşu:lepi:
[/URL][/IMG]
Bunlar da diğer hedayelerim ojeme kadar düşünmüş gülom:kedi:
Dırnağıma sürüştüm hemenkaydirigubbakcemile2
Far fırçası süper ve ihtiyacım vardı (Danrıçamla aynısı galiba hemide)
Beyaz çikelatam bayılırımcokacimcoook Sıcak çikelatamı da koymuş:dance:
Hediye paketini çok beğendim ojelerime yer bulamıyordum böyle bir kutu yapacaktım Nikonum gayet şık yapmış. Kutuya ocelerimi koycam fotolarım onu da sonra
Kırkilidim de bitiyordu onu da düşünüp almış canısım:asigim:
[/URL][/IMG]
Bu bayram bana geldi valla:teytey:
Çok çok teşekkürler canım kankamolumunekankayizsmile
ben de duyunca çok üzüldüm minikom :gitme: bari artık eskisi aramıza katılabileceğini söyle :a015: :sinifsinif:canlarım hepiniz hediyelerinizi güle güle kullanın opuyorumnanaktanbu çekilişe ben katılamadım çok üzülüyorum:2: :gitme:
ben de isterim gacım cokacimcoook onu bulana kadar canım çıktı :uhm: hatta pembeli bir çikolatası var ilk onu aradım onu bile bulamadım benneyaptımkibende beyaz milka isteriiiim nikooooom..cokacimcoook
minim güle güle kullan hediyelerini opuyorumnanaktan tanrıçamın taa bu eteği görür görmez aklından neler geçti tahmin edebiliyorum lililiiiiiiiii delikafaduldenbuuu otantik eteğimmmmm , bugün giydimm çok çok sevdimdelikafadulden
buu çiçekli puşimmm , çiçeklerine bayıldımmmdelikafadulden
buu leoparlı uyku gözlüğüm ve çılgın ojemm delikafadulden
bu daaa rujummmm rengi dudak renginde ve ben bu ruja bakmıştım önceki gün almamıştım sonra alırım diye , kalp kalbe karşı :asigim:
rujumun tepesi de sümekten aşındı ilk günden kaydirigubbakcemile3
bana bu güzel hediyeleri güzel elleriyle, güzel gözleriyle özene bezene seçip tam tarzım olan şeleri beğenip alan ,
tertemiz paketleyen bi de okadar içten mi içten bir mektup yazıp gözlerimi dolduran (, onu buraya koymadım,)
canım canım canım kankammmm tanrıçama çok çok çok teşekkür ederim hepsine ayrı ayrı bayıldım ve severek kullanacağım , eskidiği zamanda saklayacağım :asigim:
Uyyyyyy kuzum benim olumunekankayizsmile
Nikooooooooo çok zevkli hatunsun allama...aklinialirimsmile
islonun da üstüne cuk oturmuş he
ficut hatlarını baya iyi biliyosun zaar aklinialirimsmile naniknanik :jeyyar:
islo olum bu ne güzellik yaa, fiziğe bak...maşşallah! şutarafagitti
hepsi çok gücelmiş güle güle kullan balım...:lepi:
kırkkilit bile almış yaa denyo ahahhaha :roflol: :roflol:
manyahlar geberdim ya delikafadulden o kadar albümde yattım kalktım ezberlemez olur muyum la sempatiksalakcinni hatta bacağında ne kadar batık var onu bilem söyleyebilirimNikoo hakket çok çok zevklü bi hatunopuyorumnanaktan
Her girintimi çıkıntımı biliyomuş lee cuk oturdukaydirigubbakcemile3
Bi ara albümümde yatıp kalkıodu tabe o ara ezberlemişsempatiksalakcinni
Aşkom utandım yaa:kedi: o senin kendi seksü denyoluğun ay güzelliğindelikafadulden
niko eli değmiş gibi diyo ya sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol:Sıcak çikelatamı yaptım içiyom
Nikomun eli değimiş gibisempatiksalakcinni
Niko nerdesin olumCADIARZU
hayırlı arkadaşım benim ya aklinialirimsmile bayram günü aradı bayramımı kutladı opuyorumnanaktan yaşlı olduğumu bana hissettirdiğin için teşekür ederim:dilcikar: ben de napsaydım gacıyı mı arasaydım CADIARZU :roflol::roflol::roflol::roflol:niko bayram alışverişine çıkmıştır
vakit geç olmasaydı arardım
afiyet olsun sıcak çikolatan
ayşolu günlerde içini yumuşatır:jeyyar:
napim kızım ben kuzularımı bu günler için doğurdum büyüttüm :roflol:artık bundan sonra bayramlarda mesaiye çıkıp analarına bara getirecekler :roflol:komşuda pişer burayada düşerrr, bizim topiğe ikram ettim baktım sizin topikten elimi öğmeye bayramlaşmya gelen yok aldım tatlımı kolonyamı ben ziyaretinize geldim opuyorumnanaktan baklavayı ellerimle açtım sempatiksalakcinni çikolarda en pahalısından isviçreden geldi sempatiksalakcinni kolonyamda yeni dolaptan çıktııı buz gibi buzzz ferahh ferahhh kaydirigubbakcemile2 heeeeh dizilin şöle öpün bakem elimi vereliniortak ediiiii patronluk taslama olum sende sıraya Çok üzgünüm çoook nikoo çocuklarıda getirmiş bak para verem diye uyanık nikooo naniknanik hadi bakalımmmm herkese hayırlı bayramlarrrrrrrrrrrrrrr alkisalkisalkis alkisalkisalkis
buyrunuzz
bunlarda harçlıklarınızz, hadi bakalımmm dalınnn :roflol: :roflol: berhudar olunnnn denyolindalarrr :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?