merhaba bayanlar herkesin yeni yılı mutlu huzurlu geçsin
geçen hafta ablamın nikahı kıyıldı.
nikahtan sonra ablam ve eşi konuşmıuşlar,arkadaşlar,genç akrabalarla filan bir mekanda oturalım diye,
tabii 2 tarafta uzaktan akraba yaşlar yakın filan muhabbet epey bi sürdü.ama bir tane oğlan gözüme takıldı o kadar adamın içinde habire bana baktığını hissettim.
sonra çaktırmadan ablama mesaj attım karşı tarafta sakalsız gözlüklü kim tanıyormusun diye, meğerse ablamın eşinin,amcasının oğluymuş :)
biara millet sigara içmeye dağıldı baktım o oturup çay içiyor . bende sigara içmeye çıktım dışarı.ablam ne oldu rahatsızmı oldun o çocuktan dedi yook sadece biraz garip geldi gözüme nedense dedim.ama dayanamadım abla enişteme sorsan nasıl biriymiş daha adını sanını bilmiyorum daha önce eniştemin amcasını filan görmüştüm ama oğlunu ilk kez gördüm.ablamda tamam ben konuşurum şu kalabalık dağılsın dedi.
aradan 1-2 gün geçti ablamla konuştum,konuştunmu eniştemle diye,o da biraz anlattı,görmemem normalmiş,çünki memlekette değilmiş
eğer sende istersen seninle görüşüp tanışmak istiyor dedi.ablamın anlattıklarıyla birlikkte biraz düşünüp ee görüşelim ,tanışalım arkaadaş oluruz en azından diye. dedim dedimde ondan sonra ne halt yedim diye düşünmeye başladım .
neyse çocukla bir cafede oturduk kahve içtik kendinden bahsetti filan beni beğenmiş,arkadaşlık teklif ediyor :)
ilk defa başıma böyle bişey geldi ne diyeceğimi şaşırdım,tabii arkadaşlık edelim filan dedim.
aslında başka bir şehirde okumuş orda iş bulunca orda yaşamaya başlamış filan.ailesi memur olunca farklı şehirlerde yaşamışlar,buraları bilmiyor,yazın gelince buraları gezdirirmisin diye rica etti,
sen nasıl birisin burdamı büyüdün filan diye sorular sormaya başladı, o sordu ben sordum 3 saate yakın konuşmuşuz.
en son istersen arabayla bırakayım eve dedi,annemlere değilde ablamlara bırakırmısın dedim tamam bende bir selam vermiş olurum dedi.bir daha bişeyler içermiyiz dedi,neden olmasın dedim (nedne bu kadar samimi cevap verdiğmi anlamadım bende )
ablam hemen soru üstüne soru sordu en son hoş biri bizim buralı gibi değil biraz soğuk duruyor ama içim ısındı nedense dedim :) ablam güldü.
enişte beyde valla o bizim sülaleden ama hiç kimseye benzemez ,ama temiz çocuk ,benden rica etti utana sıkıla ,görüştürümüsün diye
amcam 33 sene fiili çalıştı buralarla pek alakası yoktu o da hep başka yerlerde büyüdü bizim buranın adamına benzemez dedi :)
iyi mi kötümü yani dedim iyi iyi
,benim bildiğim geçmişinde ciddi bir ilişkisi olduğu ama kızın yurt dışına gittiği ama bu rahat 4-5 sene önce filandı,ne oldu
bu kadar saat konuştunuz gerçi onun çenesi düştümü susmaz diyince niye yaa aslında çok farklı biri hoş sohbet , olaylara hayata çok farklı açıdan bakıyor dedim.
ablamda anlaşıldı sende heveslisin ama kaptırma kendini fazla dedi
hani yaşlarımız ufak olsa toyluk diyecemde yani 24-25 yaşındayız ama içim bi garip oldu sanki sürekli onunla sohbet edesim var.
ama bir yanda da 1 haftalık tanışıklığımız var ona karşı tam oalrak ne hissediyorum ben bile bilemiyorum,aşırı iliglide görünmek istemiyorum.akşam destan gibi yeni yıl mesajı atmış.
ben buralarda fazla mekan bilmiyorum ablandan buralarda güzel yemek yiyebileceğimiz mekan öğrenebilirmisin dedi.bende şaşırıdm sen şimdi bana yemek teklifimi yapıyorsun dedim
diye mesaj attım yani sadece teklif sen bilirsin ama ben en azından birlikte bişeyler yeriz sohbet ederiz diye düşünmüştüm dedi.
benim burda fazla zamanım kalmadı çarşamba günü tekrar işe dönmem gerekiyor teklifimi kabul etmiceksen bile en azından gitmeden bir görüşsek dedi.
aklımla kalbim şuan birbirine zıt çalışyor resmen,aklım çok acele ediyorsun bu kadar hızlı ilerlemeye gerek yok diyor.
kalbim git konuş,kaybetme onu diyor.şimdiye kadar tanıdığım çoğu kişiden çok farklı,konuşması,kültürü,hayata bakışı filan
bir akıl verin ablalarım.