Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anla işteÖzel konular derken ?
Olur senin de sevgilin.Neden olmasın..Anla işte
Ben bunun açığını yazarım ama ban yeme challenge olur.Olur senin de sevgilin.Neden olmasın..
Azim ile def-i hacet eden duvarı mahv-u perisan eder.
Ne demekki buOlur senin de sevgilin.Neden olmasın..
Azim ile def-i hacet eden duvarı mahv-u perisan eder.
Ben bunun açığını yazarım ama ban yeme challenge olur.
Azim ile s*çan duvarı deler demek, Osmanlıcası.Ne demekki bu
Baktim nettenAzim ile s*çan duvarı deler demek, Osmanlıcası.
Netten bulma . Bizzat reel tanış bulBaktim netten
Iste bulamiyorum kiNetten bulma . Bizzat reel tanış bul
bir sen bir venessa bir de zorunlualan beni bitiriyorsunuzKizlar netten biriyle tanistim cocuk yakisikli basariliydi. Iltifatta etti ama ozel konular konusmadim diye konusmak istemedi. Kirildim ama. Benim sevgilim olmayacak galiba kizlar?
Ahh rainyy üzümlü kekim illa diyorsun ki rahat batıyor bana dert lazım. Niye bunu kendine yapıyorsun.Kizlar netten biriyle tanistim cocuk yakisikli basariliydi. Iltifatta etti ama ozel konular konusmadim diye konusmak istemedi. Kirildim ama. Benim sevgilim olmayacak galiba kizlar?
Özel konular konuşsaydın hemen ertesi gün evlenme teklifi edecekti çünkü.Kizlar netten biriyle tanistim cocuk yakisikli basariliydi. Iltifatta etti ama ozel konular konusmadim diye konusmak istemedi. Kirildim ama. Benim sevgilim olmayacak galiba kizlar?
Oyle bir sey demedim konusmak istememesine uzuldum isteÖzel konular konuşsaydın hemen ertesi gün evlenme teklifi edecekti çünkü.
Merve bolugur sevgili yapmis :/ bir biz kaldikBen, merve boluğur, rainyy ve vanessa'nın olduğu bir rakı masası