• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan tanışmaya giyeceğim(resim)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

em__oss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
429
1
0
İstanbul
kızlar tanışmaya gelecekler ama bu kıyafet olurmuki çok kararsız kaldım ...offf offf

Son düzenleme:
biraz daha sade olsa ??
yani nebiliyim altın rengi düğmeler fırfır falan göz yoruyor. benim tarzım degil o kadar abartı.
baska neler var? kıyafetlerın resmını koysan kombin yapsak?? elbise varsa aslında elbise de giyebilirsin, sade ama şık!!

daha sade kombinlerde var aslında bende çok abartıyı sevmem ama bu gömlek okadar hoşuma gitmiştiki alırken başka bi kombini düşünmek istemedim nedense :):)
istemeye gelecekleri günki kıyafetim aslında daha sade kısa siyah etek pembe gömlek ve ayakkabısı.
ama bu sanırım biraz daha düğmeli falan oldu:1::1:

etek hoş gömlekte güzel ama 2si beraber olmamış sanki biraz daha düşün bak belki daha güzel uyumlu bişey bulursun
elbise tarzı bişeyler bakabilirsin
buarada hayırlı olsun..

bu gömlekle daha iyi olmuş bence ;)

teşekkürler.
çok resim kombinledim ama üşeniyorum onları yüklemeye.
aslında çokta kararsız kalmak istemiyorum.
yani bu olur diyorsanız daha düşünmemek için söz verdim kendime.
sizin fikirlerinizide almak istedim

diğerlerini görmediğimden yorum yapamıyorum tabi ama dediğinde haklısın çok seçenek çok kafa karıştırır
eteği çok beğendim ona uygun seçenkleri düşün yeter
zaten ufak detaylar devamında hallolur ;)

diğerlerini görmediğimden yorum yapamıyorum tabi ama dediğinde haklısın çok seçenek çok kafa karıştırır
eteği çok beğendim ona uygun seçenkleri düşün yeter
zaten ufak detaylar devamında hallolur ;)

bende eteği çok beğenmiştim.
lacivert gömleğe bayıldım ikisinin renkleri çok birebir tutmasada eşarpla ayarlamıştım onu.
ama bu pembeli kombindede kararsız kalmadım değil.
nezor şeyler ya:1:
fikirler için teşekkürler ;)

ya ben etegi pek sevmedim galiba

düz beyaz, veya pileli beyaz etegin varmı? o lacivert gömlekle giysen?

ama o etegi giyme yaaa

o etege anca dümdüz altın sarısı sadece düğme detaylı bı gömlek gider...

pembe gömlekle siyah etek, kahverengi etek lacivert etek, ekru yada bej etek falan denesen? vizon olmamış bence :S

bende eteği çok beğenmiştim.
lacivert gömleğe bayıldım ikisinin renkleri çok birebir tutmasada eşarpla ayarlamıştım onu.
ama bu pembeli kombindede kararsız kalmadım değil.
nezor şeyler ya:1:
fikirler için teşekkürler ;)

ben son gün dolaba göz attım aldım giydim bu konularda rahatım biraz hemen uyduruyorum :)
rica ederim..

ya ben etegi pek sevmedim galiba

düz beyaz, veya pileli beyaz etegin varmı? o lacivert gömlekle giysen?

ama o etegi giyme yaaa

o etege anca dümdüz altın sarısı sadece düğme detaylı bı gömlek gider...

pembe gömlekle siyah etek, kahverengi etek lacivert etek, ekru yada bej etek falan denesen? vizon olmamış bence :S

vizon ve lacivertin birbirine uyumsuz olmadıgını biliyorum eşarpla halletmeye çalıştım.
aama vizon ve pembeyi herkes çok uyduruyor.yani tüm vitrinlerde öyle.
başka kombinlerde var kırmızı etek üstüne krem gömlek yada lacivert gömlek vs.
ama yinede yorumunuz için teşekkürler. ;)

bence lacivert gömleğin çok çok güzel ama etek onun altına olmamıştı eteğini değiştir ama o gömleği giy kesinlikle ;) hadi hayırlısı olsun..

ayy kafam karıştı ama yaaaaaaaaaaaaaa :1::1:

altı üstü bi tanışma akşm bi çaya gelicekler bukadar düşünme diye kızıyor içerden annem:32:

Eminemmm

o eteğin üstüne o gömlek olmamş,vizon rengin üzerine taba rengi bişeyler bakablirsin veya sade güzel bir elbise,artı gömleği içine sok,dışarda olması kötü görünüme sahip olmuş bebeğim ya

sendemiii leylaaaaaaaa diye şarkı söyleyesim geldi heeee:51::51::51:
tatlışım benim
biliyorum vizonla lacivertin olmadıgını ya ben ikisini ayrı ayrı çok sevdigim için fikir almak istedim.
normalde kararsız değilim hemen bulur giyerim birşeyler ama bi haftadır kıyafet seçemiyorum.

gerçekten güzel olmuş canım vizon rengi mat bi renk olduğu için üzerine mat renten daha çok canlı renk gider bence çok güzel olmuş lacivertle ben olsam böyle giyerdim yinede sen bilirsin tatlım ama gül kurusu olmamış:16:

ayy canım tamam kararımı verdim bunu giyorum .:54:
lacivertliyi çoğu kişi bunda karar kılmıştı kuzenlerimin içindende zaten.
şimdi çarşıya çıkayım diyorum bunun altına nasıl bi ayakkabı babet?renk

Back