G gafarov Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2012 10 0 16 İstanbul 26 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gafarov #1 Merhaba kizlar Daha oncede bilindigi uzere erkk arkadasm ve ailesi bize tanismaya geldiler simdide bizi iade-i ziyarete bekliolar yarin fakat ben ne giysem bilmiorm siZce siyh elbise ve siyah renk corap nasil olur? Veya siz ne onerirdiniz
Merhaba kizlar Daha oncede bilindigi uzere erkk arkadasm ve ailesi bize tanismaya geldiler simdide bizi iade-i ziyarete bekliolar yarin fakat ben ne giysem bilmiorm siZce siyh elbise ve siyah renk corap nasil olur? Veya siz ne onerirdiniz
Nazenin1905 1.8.15 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2011 3.667 60 78 26 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gafarov #2 Gayet güzel olur ben siyah opak çorabın üzerine elbiseleri çok yakıştırıyorum, hem kışta geldi rengide uygun.. Son düzenleme: 26 Ekim 2012
Gayet güzel olur ben siyah opak çorabın üzerine elbiseleri çok yakıştırıyorum, hem kışta geldi rengide uygun..
B Babydustt Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Nisan 2012 2.116 2.445 333 26 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gafarov #3 Simsiyah gitmek yas tutar gibi olur bence yani benim fikrim siyah opak çorabı bende kışın çok seviyorum ve bordo renkli bir elbiseyle çok güzel gider
Simsiyah gitmek yas tutar gibi olur bence yani benim fikrim siyah opak çorabı bende kışın çok seviyorum ve bordo renkli bir elbiseyle çok güzel gider
nur_tuba herşey güzel olacak... Kayıtlı Üye 20 Ekim 2012 557 0 26 Ankara 1 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gafarov #4 Bende siyah rengi çok severim ama güzel bir gün için siyah tercih edilmesini pek önermiyorum