- Konu Sahibi divine_time
-
kızlarrr allah a şükür atlattım o geceyi ve babam inanılmaz ii davrandı sevgilimin ailesine çook mutlu oldum.
bir de babam alkol almıştı tatsızlık olucak diye çok korktum ama geldi geçtiiii. derin bir ooohhhhhh çektim.
darısı başınıza kızlarrr ben kurtuldum.
bu arada dökümlü gri bir kumaş pantolon giydim üzerine de siyah üst kısmı pullu bir bluz giydim saçlarıma düz fön çektirdim ve makyajımıda gayet sade yaptım.
sevgilimin babası çok hanım hanımcık bir kız çok beğendim demiş :sm_cool:
bu arada ikram olarak pasta ,sigara böreği ve tuzlu kurabiye yaptık. çay, kahve ikramlar meşrubat falan derken ben o gece servis yapmaktan heyecanlanamadım bile
benden bu kadar kızzllaaaar....
hadi gözün aydın :lepi:
canım gözün aydın hayırlı olsunzemuszemus ne güzel atlattın ya darısı başıma inş.:Saruboceq:
allah tamamını erdirsin canım
ya bende hiç oturamamıştım, koşturmaktan bişey anlamamıştım.
bide kalabalık gelmişlerdi ve çayı seven bi aileydi, bizimkilerlede birleşince çay partisi oldu hepsini ben doldurup ben dağıttım tabii mutfaktan çıkamamıştım o sıcakta of çok bunalmıştım ama geçti gitti işte=)
divine _time demekki beraber ikimizde aynı saatlerde heycanlanıyor ve panikk içindieymişim iz benimde cmt günü geldiler tanışmaya bende çok tedirgindim am abeklediğimden çok daha iyisi oldu hatta o kaar kaynaştıalrki isteme tarihi falan bile konuşulmadı o kadra yani senin nasıl geçti ???
Allah tamamnına erdirsn canım bak atlatmışsın ne güzel kurtuldun..
ben de çok rahatlamıştım o günün akşamı ama tekrar yaşar mısın o günü deseler asla derdim :)
çok gergindim ve nasıl gelip gectiğini anlamadım çok zor işler bunlar yaaa
hadi bakalım sıra düğünlerimizde kızlarr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?