- Konu Sahibi divine_time
-
canım hiç panik yapma sen farkına bile varmadan geçip gidiyo yalnızca anın tadını çıkarmaya çalış babanda eğer gelmelerine bişey demediyse sorun çıkarmaz. yarın benim içinde önemli bi gün umarım ikimizde sorunsuz atlatırız. şimdiden mutluluklar diliyorum ayrıntıları anlatırsın. kıyafet olarakta çok aşırıya kaçmadan sade şık bir pantalon ya da etek giy bence
Kuaföre git tabi. Saçlarına fön filan çektir ama abartılı bişey olmasın.
Ne bileyim seni görsem şunu yap filan derim ama.
Bence etek giy. Pantolon giyme. Güzel dar bir eteğin varsa giy. Üzerine de hoş bir bluz yada güzel beyaz dışında bir gömlek giy. Saçların nasıl ..
ben saçımı kendim yapmıştım, mavi yeşil renkli dizüstü dar kesim keten bi elbise giymiştim.
kahve çay servisini sen yapacağın için rahat bişey olmasıda önemli, benim elbisemin yırtmacı eğilip kalkmak için fazlaydı biraz kapattırmıştım buyüzdenkaydirigubbakcemile3
ayyyy canım adına çok sevindim...opuyorumnanaktan benim baba da aynı seninkinden..gerçi çok detaylı bilmediği için bişi demiyo şimdilik ama beni çok kıskanır. sorun çıkarmaz inş. saçına da ya dalgalı fön ya da düz fön çektir.. ama düz daha iyi olur. dalgalı sade bir tanışma için abartı olabilir... etek bluz giyebilirsin ya da pantolon.. dualarımız seninle.. güzel haberlerini bekliyoruz.
canım inşallah herşey gönlüne göre olur :Saruboceq: deneyimlerini bizimle de paylaşmanı istiyorum yakında ben de aynı durumları yaşayacağım inşallah:Saruboceq:hihoyyytopuyorumnanaktan:teytey:
ya ne güzel bi heyecan olsa gerek.allah gönlünüze göre versin istediğiniz gibi olsun inş isteme zamanınız.darısı başıma valla daha görünürde bişi yok ama bende bazen özenmiyo değilim hayırlısı olur inş.böyle heyecanlar güzel olsa gerek bence en güzeli bu isteme anı..daha sonra neler olduğunu anlatırsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?