• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme tanışmaya geliyorlar ......

divine_time

Evli Ve Mutlu :)
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2007
2.958
4
156
40
İzmir
yarın akşam tanışmaya geliyorlar.
ama bizim durum biraz farklı 2 senedir babam karşı çıkıyordu zor ikna ettik ( 25 yaşındayım ama babam bana çok düşkün olduğu için evlilik işime sıcak bakmıyordu) inşallah yarın akşam babam bir problem çıkartmaz lütfen dualarınızı esirgemeyin kızlarrr bu konuda çok tedirginim...
ne ikram yapıcaz
ben ne giyicem
kuaföre gitsem mi
ayyy kafamda bir sürü soru var allah 'ım yardım et......

Son düzenleme:
canım hiç panik yapma sen farkına bile varmadan geçip gidiyo yalnızca anın tadını çıkarmaya çalış babanda eğer gelmelerine bişey demediyse sorun çıkarmaz. yarın benim içinde önemli bi gün umarım ikimizde sorunsuz atlatırız. şimdiden mutluluklar diliyorum ayrıntıları anlatırsın. kıyafet olarakta çok aşırıya kaçmadan sade şık bir pantalon ya da etek giy bence

Kuaföre git tabi. Saçlarına fön filan çektir ama abartılı bişey olmasın.
Ne bileyim seni görsem şunu yap filan derim ama.
Bence etek giy. Pantolon giyme. Güzel dar bir eteğin varsa giy. Üzerine de hoş bir bluz yada güzel beyaz dışında bir gömlek giy. Saçların nasıl ..

ben saçımı kendim yapmıştım, mavi yeşil renkli dizüstü dar kesim keten bi elbise giymiştim.
kahve çay servisini sen yapacağın için rahat bişey olmasıda önemli, benim elbisemin yırtmacı eğilip kalkmak için fazlaydı biraz kapattırmıştım buyüzdenkaydirigubbakcemile3

canım hiç panik yapma sen farkına bile varmadan geçip gidiyo yalnızca anın tadını çıkarmaya çalış babanda eğer gelmelerine bişey demediyse sorun çıkarmaz. yarın benim içinde önemli bi gün umarım ikimizde sorunsuz atlatırız. şimdiden mutluluklar diliyorum ayrıntıları anlatırsın. kıyafet olarakta çok aşırıya kaçmadan sade şık bir pantalon ya da etek giy bence

inşallah canım sorunsuz atlatırız ikimizde

Kuaföre git tabi. Saçlarına fön filan çektir ama abartılı bişey olmasın.
Ne bileyim seni görsem şunu yap filan derim ama.
Bence etek giy. Pantolon giyme. Güzel dar bir eteğin varsa giy. Üzerine de hoş bir bluz yada güzel beyaz dışında bir gömlek giy. Saçların nasıl ..

bende fön çektireyim diye düşünmüştüm çünkü saçlarım çok kısa

ben saçımı kendim yapmıştım, mavi yeşil renkli dizüstü dar kesim keten bi elbise giymiştim.
kahve çay servisini sen yapacağın için rahat bişey olmasıda önemli, benim elbisemin yırtmacı eğilip kalkmak için fazlaydı biraz kapattırmıştım buyüzdenkaydirigubbakcemile3

haklısın canım bu açıdan düşünmemiştim o anki heyecanımla bide frikik vermeyeyim :kedi:
inşallah heyecanım yatışır yoksa ben nasıl servis yapıcam bilmiyorum

neyse kızlarr çok işim varrr şimdilik çıkıyorummm
yardımlarınız için teşekkür ederim
öptümm hepinizi

canım inşallah herşey gönlüne göre olur :Saruboceq: deneyimlerini bizimle de paylaşmanı istiyorum yakında ben de aynı durumları yaşayacağım inşallah:Saruboceq:hihoyyytopuyorumnanaktan:teytey:

ya ne güzel bi heyecan olsa gerek.allah gönlünüze göre versin istediğiniz gibi olsun inş isteme zamanınız.darısı başıma valla daha görünürde bişi yok ama bende bazen özenmiyo değilim hayırlısı olur inş.böyle heyecanlar güzel olsa gerek bence en güzeli bu isteme anı..daha sonra neler olduğunu anlatırsınız kızlar

ayyyy canım adına çok sevindim...opuyorumnanaktan benim baba da aynı seninkinden..gerçi çok detaylı bilmediği için bişi demiyo şimdilik ama beni çok kıskanır. sorun çıkarmaz inş. saçına da ya dalgalı fön ya da düz fön çektir.. ama düz daha iyi olur. dalgalı sade bir tanışma için abartı olabilir... etek bluz giyebilirsin ya da pantolon.. dualarımız seninle.. güzel haberlerini bekliyoruz.

ayyyy canım adına çok sevindim...opuyorumnanaktan benim baba da aynı seninkinden..gerçi çok detaylı bilmediği için bişi demiyo şimdilik ama beni çok kıskanır. sorun çıkarmaz inş. saçına da ya dalgalı fön ya da düz fön çektir.. ama düz daha iyi olur. dalgalı sade bir tanışma için abartı olabilir... etek bluz giyebilirsin ya da pantolon.. dualarımız seninle.. güzel haberlerini bekliyoruz.

yorumun için teşekkür ederim canım

canım inşallah herşey gönlüne göre olur :Saruboceq: deneyimlerini bizimle de paylaşmanı istiyorum yakında ben de aynı durumları yaşayacağım inşallah:Saruboceq:hihoyyytopuyorumnanaktan:teytey:

teşekkür ederim canım bu geceyi atlatayım anlatıcam herşeyiii

panık yapma ,hersey gecıyor ..

ben işten cıkıp sacıma fon cektırmıs eve geldım peşimdem eşimler gelmıstı ..

heyecanlanmaya fırsat bıle bırakmamıstı..

ama onun heyecandan yanagı şişti ,konusamıyordu zavallım kaydirigubbakcemile3

ya ne güzel bi heyecan olsa gerek.allah gönlünüze göre versin istediğiniz gibi olsun inş isteme zamanınız.darısı başıma valla daha görünürde bişi yok ama bende bazen özenmiyo değilim hayırlısı olur inş.böyle heyecanlar güzel olsa gerek bence en güzeli bu isteme anı..daha sonra neler olduğunu anlatırsınız kızlar

canımm teşekkür ederim benimki heyecandan çok stres aslında ama napalım allah yardımcım olsun
darısı başına tatlılm

seni çok iyi anlıyorum. babam da beni 1 sene vermedi, en sonun da emrivaki yapıp istemeye geldiler kaydirigubbakcemile3 ama babam o gece bi melek gibiydi. korkma bence tadını çıkar benim korktuğuma hiç değmedi. şimdi damatlarını çok seviyorlar. kıyafet saç ve makyajda aşırıya kaçma. düz bi fön tamamdır. sonuçta isteme bile dğeil tanışma, ne kokoş kızmış demesinler :))

Back