Merhaba kızlar, erkek arkadaşımla aynı şehirde yaşıyoruz ama benim ailem başka bir şehirde arada 10 saatlik mesafe var. Bu durum hayli sıkıntı yaratacağını bildiğim için ilk gün istesinler ertesi günde nişanımızı yaparız diyordum. Ailem önce tanışmaya gelirler sonra isteme olur dedi. bende kendilerine söyledim. zaten o niyette olduklarını söylemişlerdi. Neyse lafı uzatmayayım geldiler çay yaptık içtiler sohbet ettiler filan sonradan lafa girip biz kızınızı istiyoruz dediler doğal olarak biz şaşırdık çünkü isteme olmayacak demiştik. sonuç olarak babam biraz lafı geveledi birden ağzından verdim gitti deyince bunlar apar topar takılarını taktılar bir anda oldu bitti. Çok şaşkınım işin açığı böyle olmasaydı diyorum yanlış mı düşünüyorum yüzük takacaklarsa ona göre bir hazırlık yapmak gerekmez mi? biz istemeye gelmeyecekler diye ne mendil aldık ne de başka bir şey çiçeklerini yaptırmışlar çikolatalarını söz bohçasını hazırlamış gelmişler hazırlıksız olduğumuz için ellerine mendil niyetine peçete verdik. Neden bu şekilde hareket ettiklerini bir türlü anlam veremiyorum bir buçuk yıldır tanıyorum erkek arkadaşımın ailesini annesi üzerime titreyen kadındı. bize ne istiyorsunuz diye sordular kendisi 7 bilezik yapmış babamda 3 tane daha bilezik yaparsınız deyince kadının yüzünün şekli değişti resmen babamın söylediğine katılmıyorum ama annesinin bana bozuk davranmasına kızıyorum işin açığı bunca zaman yüzümü sahte gülücükler mi saçmışlar diyorum hem bu konular tekrar tekrar konuluşulur illa 10 bilezik olacak diye bir kaide yok bunları düşünmüyorlar mı? anlamıyorum kafam çok karıştı. bu konuda bana fikir verirseniz çok sevinirim