Söz Kesimi tanisma zamani

nehir16

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
4
0
16
Muğla
Kizlar benim sevdiyim ve ailesi bize gelicekler elbisemi de aldim bayramdan sonra gelemyi planliyorlar aramizda 2 3 saatlik bir mesafe var sizce ikram olarak ne yapilabilir birde sonucta isteme degil ama kahve yapmamiz dogru olurmu son olarak nasil davranmaliyim nerde oturmaliyim akil verin lutfen

Uzun yoldan geleceklerse yemek yapılabilir yemekli bi davet olur ama ayni sehirdeyseniz bbörek pasta tarzi olur abartidan uzak normal giyinin yanlarinda oturun kahve de ikram etsen olur sonuçta isteme değil DİE vermemek olmaz sorarsiniz caymi kahve mi diye ona gore ikramda bulunursunuz

O zaman erkek arkasina sor yemek yemeden gelecekseniz yemek hazorlicaz de sonucta yoldan gelecekler bence AC gelirler... Zaman da çok olmamali bence çünkü sizde nasil bilmiyorum ama bende erkek arkdasim geldi tanismaya bnm okul uzayinca isteme gecikti o yüzden tüm sülale konusuyor laf oluyor moral bozukluğu o yüzden şartlar elverisliyse çok uzatmayin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…