tanışma stresiii

amourssx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
12
4
1
merhaba ben aranıza yeni katıldım biraz önce yanlış yere açmışım konuyu ama ilk konunun kabahati olmaz diye düşünüyorum..
hemen konuya geleyim, uzun zamandır görüştüğüm birisi var ve iki hafta sonra inşallah hem tanışma hemde isteme olacak..Ne yapsam bilemiyorum bilen birilerinden de yardım almak istedim sizce masayı nasıl hazırlamalıyım nasıl davranmalıyım ne giymeliyim lütfen bana yardımcı olun

Biraz sakin ol öncelikle. Maşa duzeni konusunda netten bakıp yapabilirsin çok güzel dekorlar var. fikir olur en azından. Nasıl davrancaksin kendin olacaksın heyecan yapma derim benimde basımdan geçti bunlar giyim için de evde olcak büyük ihtimalle o yüzden sade sık rahat olabileceğin şeyleri tercih edebilirsin. Canım

o kadar stres yapıyorum ki böyle düşündükçe içim daralıyor ben de siyah diz altı bir elbise düşünmüştüm acaba uygun mudur

o kadar stres yapıyorum ki böyle düşündükçe içim daralıyor ben de siyah diz altı bir elbise düşünmüştüm acaba uygun mudur
Stres yapmamak elde değil ama sen oldukça sakin olmaya bak canım. Valla renkli bise düşünsen sonuçta özel günün olcak ya canım

eğer mümkünse dekorları kirala. diğer türlü masraf oluyor. abiye kıyafet tercih etme evde olacak nasılsa. ha bie de doğal ol o anda elbette heyecanlanacaksın ama kendini kasıp robot gibi durursan da olmaz. sonuçta senin günün olacak olmasını istediğin şeyleri yap elalemin ne diyeceğini boşver :)

Arkadasin biri demis internette dekor fikirlerine bakabilirsiniz.
Onun haricinde güzel bir yemek hazirligi olmali ve yemekler porselen tabaklarda sunulmali. Bunu sunuk icin diyorum, bir kere plastik basimiza geldi kendimizi istenmeyen misafir gibi hissettik cok özensiz bir durum.

Güzel sade bir elbise giyinebilirsiniz ama ilk bakista gelinin siz oldugunu anlamalri gerekir. Siyah ve koyu renkker tercih etmeyjn.
Ayaginizda mutlaka güzel bir ev terligi olsun.
Dogal olun cok fazla heyecaninizi belli etmeyin, asiri olursa özgüven eksikligi gibi algilanabilir. En lnemlisi güler yüzlp olun. Kastim kahkaha atmak degil. Tebessümlü olun. Kaba olmayin, cok sesli konusmayin, yani bütün aksam en cok sizin sesiniz cikmasin. Yine yasadigim bir olaysan aklima geldi.

İstemede siyah olabilir...Nişanda renkli sade şık bir elbise daha güzel olur bence ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…