• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme tanışma+kız isteme+söz+nişan 4ü bir arada

çok güzel anlatmışsın inşallah herşey gönlünce olur:)
benimkiler yatılı olucak muhtemelen..
güllü kurabiyelerin resmini koymamışsın mümkünse onları da eklesen fikir olsa?

tamam daha yeniyim beceremedim foto eklemeyi :)

Eklentiler

• $indir (1).jpg
    $indir (1).jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 211
  • $indir.jpg
    $indir.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 159
çok güzel anlatmışsın inşallah herşey gönlünce olur:)
benimkiler yatılı olucak muhtemelen..
güllü kurabiyelerin resmini koymamışsın mümkünse onları da eklesen fikir olsa?

kaç saatlik yol benimkinde yol kısa diye kalmak istemiyorlar aslında kalmalarını bende pek istemiyorum ben yorulup uyuyup uyandığımda saf gibi oluyorum sabahları Allah muhafaza sabahlarlarsa bizde bittimdemektir :(

kaç saatlik yol benimkinde yol kısa diye kalmak istemiyorlar aslında kalmalarını bende pek istemiyorum ben yorulup uyuyup uyandığımda saf gibi oluyorum sabahları Allah muhafaza sabahlarlarsa bizde bittimdemektir :(

kurabiyelere bayıldımm:))
en az 25 saat benimkilerin yolu:)
benim için de hiç kolay olmayacak:)

benim de 4 ü bi arada olacak kızlar yüzükten sonra erkekler üst komsuya çıkacak orda oynayacak falan bayanlar bizim evde :))ama ne tür şarkılar çalsınnasıl yapalım lütfen tavsiyelerinize çok ihtiyacm var vakit çok az:((

kurabiyelere bayıldımm:))
en az 25 saat benimkilerin yolu:)
benim için de hiç kolay olmayacak:)

eve sığmazsanız bize gelin evimiz büyüktür :)) bence çok kafaya takma bi kolaylık olur elbet annen falan destekler ben çok kafaya taktım şimdi stres ilaçları kullanıyorum :((

benim de 4 u bir arada olmustu,uzaktan geliyorlardi cunku. Benim nişanlımın ailesi otelde kaldilar.4 kişi gelmişlerdi. Bir gun once akşam biz onları dışarıda yemeğe götürdük,evde de yemek olabilirdi ama ev ortamı daha sıkıcı olur diye düşünmüştük ve bu sekilde cok daha iyi oldu. Aksam biz eve onlar da otele gitti.

Ertesi gun nişanlım beni evden aldı kuaföre goturdu sonra da kuaforden aldı eve getirdi ve onlar da saat 2 gibi bize geldi. isteme oldu evde yemek yendi. akşama da bizim akrabalarla nişan oldu ama eğlence olmadı,yuzukler takıldı,biz ikramlık hazırlamıştık 6-7 çeşit onlar yendi ve herkes dağıldı.

cok sade ve nezih bir isteme-nişan oldu.

ben istemede baska nişan da da başka bir elbise giydim ama ikisi de abiye degildi. istemede pudra rengi nişanda da siyah bir elbise giydim...

Back