Kız İsteme Tanışma-kız isteme-söz merasimi yardım lütfen

Sade şık bir elbise. .
Çay ve yanına birkaç börek,pasta vs . .
Kahveler içilir . .

Hayırlı uğurlu olsun canım. .

Sade şık bir elbise. .
Çay ve yanına birkaç börek,pasta vs . .
Kahveler içilir . .

Hayırlı uğurlu olsun canım. .
ay kuzuuum o iş bitti sıra düğüne geldi allah izin verirse. Şimdiki derdim iyi gelin saçı yapan bi kuaför bulmak. saç makyaj benim için gelinlik kadar önemli. samsunda olcak. Buarada teşekkür ederim ilgilendiğin için

Ooo kolay gelsin. .
Ne güzel telaşlar bunlar. .
❤❤

Bizimkinde ilk tanışmaya eşimin annesi, ablaları gelmişti. Bizden de annem, teyzem ve abimin eşi vardı. Sonrasında abim de katıldı. Belki tuhaf gelebilir ama o da şundan, benim babam vefat etti, eşimle flört ederken de abimle hiç tanıştırmadığımdan tanışmaları amaçlı uğramıştı. 1 hafta sonrasında da biz eşimin ailesine gitmiştik. Babası da evdeydi, iki aile birlikte yemek yemiştik. O gün de istemeye gelmeleri için uygun tarih konuşulmuştu. Eve tanışma amaçlı geldikleri gün giyinişinde abartı birşeyler yapmaya gerek yok. Ben siyah kumaş pantolon üzerine, mavi kısa kollu bir gömlek giymiştim. Saçlarıma fön çektirip sade bir makyaj yapmıştım. İkram olarak da çay, kek, kurabiye, tatlı, soğuk salata tarzı gün tabağına benzer birşeyler yapmıştık. :) Onlar da pasta almıştı, bir de anneme çiçek yaptırmışlardı. Biz onlara giderken de yine kumaş pantolonla renkli bir bluz giymiştim, saçıma dalgalı fön çektimiştim. Yani sen temiz, bakımlı, abartı süsten uzak ol yeter öyle günlerde. İkram olarak da her zaman misafirlere verilebilecek klasik şeyler gayet yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…