• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Tanışma-kız isteme-söz merasimi yardım lütfen

Sende de tanışma oldu dimi. Bidede olcak malesef keşke bukadar uzun olmasa bu işler. İstenmede birileri davet ediliyomu yoksa anne babaylamı oluyo? Şİmdi anlamadığım istendi verdiler hemen yüzzük takıp bitiyomu? yüzük takı olayı falan hazırlıklımı geliyo karşı taraf? Benim katıldığım söz merasimlerinde isteme olmuyodu. Demekki isteme önceden oldu ve ayrı bi söz merasimi yapıldı anlamına geliyo bu dimi? İstendiğin gece nasıl hazırlandın canım saçın makyajın kıyafetin nasıldı? kuaföre gittinmi? Tanışmada arkadaş çağırsam olurmuki yardıma bilemedim. Ben yemekli düşünmüyorum yapamam yadım alacağım kimsem yok mümkünatı yok. çok soru sordum ama hiçbişey bilmiyorum malesef :KK43:(

Canım bende tanışma oldu. Keşke bir kerede aradan çıksa haklısın bu konuda ama malesef aileler uzatmaya çok meraklı. İstemede kimseyi davet etmesenizde olur bizde bir aile dostumuz geldi bende yanıma arkadaş çağırdım heycanını yatıştıracak arkadaş çağırman çok önemli. İstemede aile büyüğünden isteneceksin babandan deil mesela dede gibi. Ama kimseyle görüşmüyorsanız babandanda isteyebilirler seni. Yine damadın babası deil dede gibi bir büyğü isteyecek seni. Yani bizde böyleydi. Sözdede isteneceksin hatta orada Allahın emri Peygamberin kavliyle falan denecek. Tanışmada niyetleri söylenecek sözde isteme yapılacak.
Tanışmada kuaföre gitmedim ama sözde gittim hatta damadın götürmesi elbisene kadar alması gerekir ama benimkiler tam bir odun aile olduğu için bana hiçbirşey almadılar zaten o yüzden ayrıldık nişanımda alyansımı bile almak istemediler sen düşün. Söz elbisemi atmıştım sana dekolten olmasın ona dikkat et çok eğileceksin çünkü kahveleri verirken vs. Arkadan veya öncen için görünmesin elbisen en fazla dizde olmalı. Makyajımı hafif yaptım allık aydınlatıcı eyeliner rimel ruju çok hafif sürdüm yine. Yemekli zaten sakın yapma sözde ben topuklu giydim çok zor oldu valla dağıt topla sinir bozucu..

slm kuzummmm:KK25:
nasılsın? aklıma bişey geldi yine düşün düşün sürekli bişeyler çıkıyo. İstenirken nasıl hazırlandın ne giydin saçın makyajın nasıldı? kuaföre gittinmi? Arkadaş filan davet ettinmi mesela o akşam kimler vardı sizden?

Sözde evde 40ı geçik insan vardı kuzum çok fenaydı

Canım bende tanışma oldu. Keşke bir kerede aradan çıksa haklısın bu konuda ama malesef aileler uzatmaya çok meraklı. İstemede kimseyi davet etmesenizde olur bizde bir aile dostumuz geldi bende yanıma arkadaş çağırdım heycanını yatıştıracak arkadaş çağırman çok önemli. İstemede aile büyüğünden isteneceksin babandan deil mesela dede gibi. Ama kimseyle görüşmüyorsanız babandanda isteyebilirler seni. Yine damadın babası deil dede gibi bir büyğü isteyecek seni. Yani bizde böyleydi. Sözdede isteneceksin hatta orada Allahın emri Peygamberin kavliyle falan denecek. Tanışmada niyetleri söylenecek sözde isteme yapılacak.
Tanışmada kuaföre gitmedim ama sözde gittim hatta damadın götürmesi elbisene kadar alması gerekir ama benimkiler tam bir odun aile olduğu için bana hiçbirşey almadılar zaten o yüzden ayrıldık nişanımda alyansımı bile almak istemediler sen düşün. Söz elbisemi atmıştım sana dekolten olmasın ona dikkat et çok eğileceksin çünkü kahveleri verirken vs. Arkadan veya öncen için görünmesin elbisen en fazla dizde olmalı. Makyajımı hafif yaptım allık aydınlatıcı eyeliner rimel ruju çok hafif sürdüm yine. Yemekli zaten sakın yapma sözde ben topuklu giydim çok zor oldu valla dağıt topla sinir bozucu..
Çok teşekkür ederim canım içtenlikle paylaştığın için. Kötü anılarını hatırlattıysam çok özür dilerim hakkını helal et canım. inşallah bundan sonrası gönlüne göre olur. Gelin ata binmiş ya nasip demiş hiç üzzülme benim kuzenim kınayı yaptı düğün sabahı düğün iptal edildi. Herşey oluyo söz konusu faklı insanların bi araya gelmesi olunca. Benimde ne olacağı belli değil sonuçta aile yapılarımız çok farklı :((( Bende bulabilirsem tanışma için dizlerde sade bi elbise ve babet düşünüyorum. Evde sade bişekilde hazırlanırım. İsteme gecesinde nasıl olmalıyım onu kestiremiyorum. Yine dizlerde sade zarif bi elbise alsam olurmu??? biaz fikir verirmisin canım nasıl bişey olabilir ? çok soruyorum çok özür:(((

Çok teşekkür ederim canım içtenlikle paylaştığın için. Kötü anılarını hatırlattıysam çok özür dilerim hakkını helal et canım. inşallah bundan sonrası gönlüne göre olur. Gelin ata binmiş ya nasip demiş hiç üzzülme benim kuzenim kınayı yaptı düğün sabahı düğün iptal edildi. Herşey oluyo söz konusu faklı insanların bi araya gelmesi olunca. Benimde ne olacağı belli değil sonuçta aile yapılarımız çok farklı :KK43:(( Bende bulabilirsem tanışma için dizlerde sade bi elbise ve babet düşünüyorum. Evde sade bişekilde hazırlanırım. İsteme gecesinde nasıl olmalıyım onu kestiremiyorum. Yine dizlerde sade zarif bi elbise alsam olurmu??? biaz fikir verirmisin canım nasıl bişey olabilir ? çok soruyorum çok özür:KK43:((

Yok canım ya ben mutluyum şuan bi ilişkim var istediğin herşeyi sorabilirsin :) Allah sizi ayırmasın zaten önceki benim mantık evliliği gibiydi olmadığına seviniyorum. Kuzenininde hakkında hayırlısı olsun bazı şeylere ömür boyu üzüleceğine bir kere üzülüp atlatıyor insan. Ama sen sakın kötü düşünme harika olacağını düşün ki bence harika olacak. Ömrün boyu unutamayacaksın :)
Sözde aslında isteme günü yani sade değilde hareketli birşey giysende olur istersen düşündüğün kombinleri paylaş buradan. Bakıp karar verelim. :)

Yok canım ya ben mutluyum şuan bi ilişkim var istediğin herşeyi sorabilirsin :) Allah sizi ayırmasın zaten önceki benim mantık evliliği gibiydi olmadığına seviniyorum. Kuzenininde hakkında hayırlısı olsun bazı şeylere ömür boyu üzüleceğine bir kere üzülüp atlatıyor insan. Ama sen sakın kötü düşünme harika olacağını düşün ki bence harika olacak. Ömrün boyu unutamayacaksın :)
Sözde aslında isteme günü yani sade değilde hareketli birşey giysende olur istersen düşündüğün kombinleri paylaş buradan. Bakıp karar verelim. :)
Bişeyler bulup paylaşmıyo çalışayım. Birebir olmazda tarzz olarak fikrini almış olurum. sende paylaşabilirmisin senin için zor olmazsa önerebileceğin elbiseleri. Allah ayırmasın canım çok sevindim mutlu olmana. Bende hayırlısı diyorum bakalım görelim. İNşallah sonasında paylaşırım seninle burda.

Milla-by-Trendyol-2014-Yılbaşı-Elbise-Koleksiyonu-2014-Christmas-Evening-Dresses-14.jpg
kollari-dantelli-siyah-elbise.jpg
likralı-dantelli-kısa-abiye-elbise-modelleri.jpg

çok bişey bulamadım ama aşaı yukarı bu tarz düşündüm. sn ne giymiştin canım isteme gecesinde? bu tar bişey olurmu sence

Bende bu tarz bişeyler buldum bak sözümden kareler yazdım çıkan sözlü kızlardan fikir edinebilirsin :)
Senin bulduklarında çok şık benim giydiğim elbiseyide bulup paylaşıcam hemen.

Eklentiler

• $IMG_7970.jpg
    $IMG_7970.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 784
  • 2015 Söz Elbiseleri ve Modelleri.jpg
    2015 Söz Elbiseleri ve Modelleri.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 1.099
  • 12276772_942898642459771_2049296603_n.jpg
    12276772_942898642459771_2049296603_n.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 418
  • isteme-ve-söz.jpg
    isteme-ve-söz.jpg
    281,2 KB · Görüntüleme: 2.448
  • s-9ae96629e64ac32755e06d2b5b7b8544d67108c4.jpg
    s-9ae96629e64ac32755e06d2b5b7b8544d67108c4.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 1.468
Bende bu tarz bişeyler buldum bak sözümden kareler yazdım çıkan sözlü kızlardan fikir edinebilirsin :)
Senin bulduklarında çok şık benim giydiğim elbiseyide bulup paylaşıcam hemen.
canım benim yaaa hakkını nasıl öderim usanmadan dinliyosun derdimi allah razı olsun inşallah tez zaman gönlüne göre bi yuva kurarsın. O hiç gelmemişti aklıma bide öyle yazıpta bakayım canım. alışverişe çıkarsam paylaşcam seninle fikirlerine güveniyorum senin

Tanışmada petrolmavisi elbisenin fakir kollusunu giydim canım yani birebir o değil benziyor sözde siyahı giydim.

Eklentiler

• E0805_S48_14CW_02_02.jpg
    E0805_S48_14CW_02_02.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 158
  • mini-Mavi-Abiye-Modelleri.jpg
    mini-Mavi-Abiye-Modelleri.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 312
Bloglarada bak canım çok güzel anlatımlar var herşey gönlünce olsun istediğin zaman yardımcı olurum :)

Tanışmada petrolmavisi elbisenin fakir kollusunu giydim canım yani birebir o değil benziyor sözde siyahı giydim.
çok şıkmış sade zarif tam kafamdaki gibi. Teşekkür ederim canım. Bide aradığını bulabilmek var tabi bakalım hayırlısı bide arkadaş yada abla kuzen vs olsaydı yalnız olmak çok kötü. Çoooook teşekkür ederim arkadaşlığın için. şimdilik iyi geceler diliyorum canım hoşçakal....

İyi geceler canım inşallah kafana göregüzel bir elbise bulursun :)

slm kuzummmm:KK25:
nasılsın? aklıma bişey geldi yine düşün düşün sürekli bişeyler çıkıyo. İstenirken nasıl hazırlandın ne giydin saçın makyajın nasıldı? kuaföre gittinmi? Arkadaş filan davet ettinmi mesela o akşam kimler vardı sizden?
Öncelikle Biz ayrıldık :)
Herşeyin Bir Sonu Var. Diz Üstü Bi Etek. Kalem etek yani Üstüne Güzel Bi bluz Salas Duruyordu Sanki Tam Takım Kıyafet giti. Stiletto Vardı Ayagımda. Dogal Olmak İstemiştim... Herkes Ogün Daha Farklı Birşey bekliyordu Ben Dogal Oldum Akrabalarım Tarafından Cok güzel Diye hep konusuldum...
Amcalarım Dayılarım Aslında Aile Büyüklerinin Olması Daha iyi Olur :)

Öncelikle Biz ayrıldık :)
Herşeyin Bir Sonu Var. Diz Üstü Bi Etek. Kalem etek yani Üstüne Güzel Bi bluz Salas Duruyordu Sanki Tam Takım Kıyafet giti. Stiletto Vardı Ayagımda. Dogal Olmak İstemiştim... Herkes Ogün Daha Farklı Birşey bekliyordu Ben Dogal Oldum Akrabalarım Tarafından Cok güzel Diye hep konusuldum...
Amcalarım Dayılarım Aslında Aile Büyüklerinin Olması Daha iyi Olur :)
Umarım daha iyisi çıkar karşına hayırlısı olur. Eminim çok hoş olmuşsundur. Bende değerlendircem sizden öğrendiklerimi. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Yine fikirlerinize başvurcam :)) Görüşmek üzere canım

Umarım daha iyisi çıkar karşına hayırlısı olur. Eminim çok hoş olmuşsundur. Bende değerlendircem sizden öğrendiklerimi. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Yine fikirlerinize başvurcam :)) Görüşmek üzere canım
hayırlısı olsun :)
mesajınızı bekliyorum görüşmek üzere kendinize iyi bakın :))

İyi geceler canım inşallah kafana göregüzel bir elbise bulursun :)
slm canım kız isteme olcakmış tanışma bir. Kalem etek gömlek çokmu basit? altına simsiyah tayt gibi çorap aldım olurmu? eteğin altı çorap ve ayakkabı nasıl olmalı? babet olurmu? boyum kısa arkadaşım olduka uzun.

Corap giyinme bence..... Hos durmaz
Tencorap giyin Altına stiletto mükemmel durur

Meraba kızlar
Hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için. Çok şükür herşey oldu bitti sıra geldi düğün hazırlıklarına.
Samsunda güzel gelin saçı ve makyajı yapabilecek iyi bi kuaför arıyorum lütfen yardım

Back