- 16 Eylül 2014
- 198
- 107
- 73
- Konu Sahibi kahveyokmu
Sende de tanışma oldu dimi. Bidede olcak malesef keşke bukadar uzun olmasa bu işler. İstenmede birileri davet ediliyomu yoksa anne babaylamı oluyo? Şİmdi anlamadığım istendi verdiler hemen yüzzük takıp bitiyomu? yüzük takı olayı falan hazırlıklımı geliyo karşı taraf? Benim katıldığım söz merasimlerinde isteme olmuyodu. Demekki isteme önceden oldu ve ayrı bi söz merasimi yapıldı anlamına geliyo bu dimi? İstendiğin gece nasıl hazırlandın canım saçın makyajın kıyafetin nasıldı? kuaföre gittinmi? Tanışmada arkadaş çağırsam olurmuki yardıma bilemedim. Ben yemekli düşünmüyorum yapamam yadım alacağım kimsem yok mümkünatı yok. çok soru sordum ama hiçbişey bilmiyorum malesef(
Canım bende tanışma oldu. Keşke bir kerede aradan çıksa haklısın bu konuda ama malesef aileler uzatmaya çok meraklı. İstemede kimseyi davet etmesenizde olur bizde bir aile dostumuz geldi bende yanıma arkadaş çağırdım heycanını yatıştıracak arkadaş çağırman çok önemli. İstemede aile büyüğünden isteneceksin babandan deil mesela dede gibi. Ama kimseyle görüşmüyorsanız babandanda isteyebilirler seni. Yine damadın babası deil dede gibi bir büyğü isteyecek seni. Yani bizde böyleydi. Sözdede isteneceksin hatta orada Allahın emri Peygamberin kavliyle falan denecek. Tanışmada niyetleri söylenecek sözde isteme yapılacak.
Tanışmada kuaföre gitmedim ama sözde gittim hatta damadın götürmesi elbisene kadar alması gerekir ama benimkiler tam bir odun aile olduğu için bana hiçbirşey almadılar zaten o yüzden ayrıldık nişanımda alyansımı bile almak istemediler sen düşün. Söz elbisemi atmıştım sana dekolten olmasın ona dikkat et çok eğileceksin çünkü kahveleri verirken vs. Arkadan veya öncen için görünmesin elbisen en fazla dizde olmalı. Makyajımı hafif yaptım allık aydınlatıcı eyeliner rimel ruju çok hafif sürdüm yine. Yemekli zaten sakın yapma sözde ben topuklu giydim çok zor oldu valla dağıt topla sinir bozucu..