- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
- Konu Sahibi kahveyokmu
-
Gündelik şık bi elbise düşünmüştüm sade. İkram konusu nasıl olmalı? Çay saati gibimi? Kahve ikramı falan sırasını bilmiyorum bunlarınBütün sülaleyi cagirma sevdigin kuzenin falan varsa gelebilir veya samimi oldugun yakin arkadasin. Mutfakta yardim amacli. Giyinme konusunda normal giyin. Günlük nasil giyiniyosan öyle biraz hanim hanimcik görün..zaten tanismaya geliyolarmis, abartmaya gerek yok.
Normal misafirlere nasil ikram ediyorsan öyle. Tabi biraz daha özen göstererek. Caya geliyolarsa cayin yanina kücük seyler hazirlarsiniz börek, kisir gibi. Daha sonra kahve icmek isterlerse yaparsin.Gündelik şık bi elbise düşünmüştüm sade. İkram konusu nasıl olmalı? Çay saati gibimi? Kahve ikramı falan sırasını bilmiyorum bunların
Canım benim kimsek yok tanışmak için önce bayanlar gelecekmiş. Kız tarafında sadece annemi olur başka büyükler olurmuNormal misafirlere nasil ikram ediyorsan öyle. Tabi biraz daha özen göstererek. Caya geliyolarsa cayin yanina kücük seyler hazirlarsiniz börek, kisir gibi. Daha sonra kahve icmek isterlerse yaparsin.
Canım benim kimsek yok tanışmak için önce bayanlar gelecekmiş. Kız tarafında sadece annemi olur başka büyükler olurmuNormal misafirlere nasil ikram ediyorsan öyle. Tabi biraz daha özen göstererek. Caya geliyolarsa cayin yanina kücük seyler hazirlarsiniz börek, kisir gibi. Daha sonra kahve icmek isterlerse yaparsin.
sadece çok yakın çevren olması lazım. eğer fazla kalabalık olursa konu sanki tanışma değilde daha ciddi gibi görünür. sunumunda ne içeceklerini onlara sor. çay veya kahve isteyecekler. ikisine de hazırlıklı ol. tepsin, yaptığın sunum vs ne böyle çok fazla fazla abartılı olsun ne de çok basit olsun. dengesini tuttur..
Selam,Adetlere Göre Önce Erkek Trafının Annesi Teyzesi bayanları Gelir,annem çekingen biri oyüzden yanında biri olsun istiyorum. ama bi taraftanda konu sonuca varmadan birileri duysun istemiyorum. ne yapacağımı kestiremedim. ne ikram edilir çay saati tarıznda kek kısır gibi şeylermi?
İkramların sırasıda önemli dimiSelam,Adetlere Göre Önce Erkek Trafının Annesi Teyzesi bayanları Gelir,
Cok fazla Hazırlık yapmana gerek yok börek sarma pasta vs vs
Herkes Kendi Tabagına alabilir ortaya... Kahveler içilir Caylar İçilir...
Kalkarlar.. Sana Bakmaya geliyorlar yani iyi hazırlan dogal ol..
Az ve öz Konusmalısın. Yazabilirsin tekrardan bol şanslar :)
Sözlüyüm Tatlım Ben Yakın Zamanda Geçtim Bende Bu sıradan...İkramların sırasıda önemli dimi
Evlimisin evliysen nasıl oldu seninki bira bahsedermisin. Mesela yanlarındamı oturmam gerekiyo yoksa sadece ikramlar içinmi girmem gerekiyo yanlarına?
Açıkçası detayına kadar herşeyin sırası ve usulünü bilmek istiyorum çünkü bu konularda hiçbişey bilmiyorum
Sözlüyüm Tatlım Ben Yakın Zamanda Geçtim Bende Bu sıradan...
Tabikide,Önce Geldiler 5 dakika oturduk Öpüştük falan Filan.. Annemle Konuşmaya Baslayınca Kızım Çay getir misafirlerimize Dedi. K.validemle Daha Önce tanışmıştık. Önce Sözlüm Bize Geldi Gelecek Hafta Onlara ben gittim diger hafta Annesi teyzesi Bayanlar ekibi Geldi İlk Çayları Getirdim Kendime Çay Koymadım. Sonra Çaylar bitti Kızım Tadımlıkları getir dedi Ben Kalktım Annemde Gazel Hazırladı Sizin İçin dedi umarım begenirsiniz dedi. Neyse Orta Masaya ıslak kek ,Kıymalı Peynirli Kek Kısır Patatesli toplar. Sögüş yeşillik baya bi şeyde Vardı.
Büyük servis tabaklarını getirdim dagıttım Tabakları Onlar Kendileri Aldı. Caylar Falan Gel git.
Sözlümle Tanışma Öykümü falan Anlattım . Ablalarım Oturdu ben çalıştım Negiyindim diz üstü siyah elbise kapalı gayet usturuplu:)
Neysem yediler içtiler Kanları kaynadı :)
gittileer Haftaya erkekler geldiiiii aile tamamıyla geldi :)
Erkekler bayanlar bir oturdu babam gil tanıstı
Önce Kahve getirdim
Elleri boş gelmediler kuru pasta baklava getirdiler bende allahtan ıslak kek yapmıstım hepsinden azar azar koydum cayla ikram ettiM
istemek için gün istediler haber verecegiz dedik..
1 hafta sonra cuma günü geldilerrr :)
Sadece Kahve ikram edildi İstendi Ama annem gil vermediii :)
Düşünelim dedik Baya bi yorulduk bu sürecti evin en kücük kızıyım ben... Annem Babam vermek istemiolardı Neyse..
Sonra Yine geldiler.. tuzlu kahve merasimine geldiiikkk :)
istendi verdiler Falan filan... Yüzüklerimiz Takıldı Dualar Okundu.
Varmıdır başka merak ettigin
Özel mesaj atabilirsin geleceklerine Bigün kala Sana yardımcı olurum KuzucumCanım beniiiiim üşenmemişsin tek tek anlatmışsın çok teşekkür ederim. Emeğine sağlık canım. Hayırlı uğurlu olsun buarada allah tamamına erdirsin. Yazdıklarını dikkate alarak hazırlancam canım hatta yemek tarifi gibi önümde bu konuyla geçircem sanırım o günüTuzlu kahve verirken nasıl ayırıyosun hangisi olduğunu canım ya başkası alırsa o fincanı
Teşekkür ederim canım seni rahatsız edicem sanırım bu konudaÖzel mesaj atabilirsin geleceklerine Bigün kala Sana yardımcı olurum Kuzucum
Tuzlu Kahvee İçin Özel bardaklar Satılıyor SSüslü Negüzel Yazı Yazıolar Yada Sen kendin Sade kahve fincanına tutma yerine Kırmızı Kurdele ile farklılık saglayabilirsin
Estağfurullah özel mesaj atabilirsiniz bekliyorum. Evet o fincanlar siparis verebilirsinizTeşekkür ederim canım seni rahatsız edicem sanırım bu konuda
Şimdi baktım çok cici şeyler varmış gerçekten
Eki Görüntüle 1732408 Eki Görüntüle 1732410
Estağfurullah özel mesaj atabilirsiniz bekliyorum. Evet o fincanlar siparis verebilirsiniz
Şimdilik sorularım bukadar canım yani aklıma gelenler. Ama aklıma takılan oldukça seni rahatsı edeceğim
Nişan ne aman canım hazırlık yapıyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?