• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Tanışma-kız isteme-söz merasimi yardım lütfen

kahveyokmu

Noolmuş biraz deliysem
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
2.244
2.224
133
Meraba arkadaşlar görüştüğüm kişinin ailesi tanışmaya gelecek nasipse. Anladığım kadarıyla isteme olmayacak. Bayanlar gelecekmiş tanışmaya. Bu konularda hiç bişey bilmiyorum. Ailemden kimler olmalı, ne giymeliyim, ne ikram etmeliyim, nasıl davranmalıyım?????
Hiç birşey bilmiyorum terbiyesizlikle yada görgüsüzlükle itham edilmek istemem. Annem ve babamdan başka kimsem yok. Yardım alabileceğim biride yok. Ne yapcağımı bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen....

Bütün sülaleyi cagirma sevdigin kuzenin falan varsa gelebilir veya samimi oldugun yakin arkadasin. Mutfakta yardim amacli. Giyinme konusunda normal giyin. Günlük nasil giyiniyosan öyle biraz hanim hanimcik görün..zaten tanismaya geliyolarmis, abartmaya gerek yok.

Bütün sülaleyi cagirma sevdigin kuzenin falan varsa gelebilir veya samimi oldugun yakin arkadasin. Mutfakta yardim amacli. Giyinme konusunda normal giyin. Günlük nasil giyiniyosan öyle biraz hanim hanimcik görün..zaten tanismaya geliyolarmis, abartmaya gerek yok.
Gündelik şık bi elbise düşünmüştüm sade. İkram konusu nasıl olmalı? Çay saati gibimi? Kahve ikramı falan sırasını bilmiyorum bunların

Gündelik şık bi elbise düşünmüştüm sade. İkram konusu nasıl olmalı? Çay saati gibimi? Kahve ikramı falan sırasını bilmiyorum bunların
Normal misafirlere nasil ikram ediyorsan öyle. Tabi biraz daha özen göstererek. Caya geliyolarsa cayin yanina kücük seyler hazirlarsiniz börek, kisir gibi. Daha sonra kahve icmek isterlerse yaparsin.

Normal misafirlere nasil ikram ediyorsan öyle. Tabi biraz daha özen göstererek. Caya geliyolarsa cayin yanina kücük seyler hazirlarsiniz börek, kisir gibi. Daha sonra kahve icmek isterlerse yaparsin.
Canım benim kimsek yok tanışmak için önce bayanlar gelecekmiş. Kız tarafında sadece annemi olur başka büyükler olurmu

Canım benim kimsek yok tanışmak için önce bayanlar gelecekmiş. Kız tarafında sadece annemi olur başka büyükler olurmu

sadece çok yakın çevren olması lazım. eğer fazla kalabalık olursa konu sanki tanışma değilde daha ciddi gibi görünür. sunumunda ne içeceklerini onlara sor. çay veya kahve isteyecekler. ikisine de hazırlıklı ol. tepsin, yaptığın sunum vs ne böyle çok fazla fazla abartılı olsun ne de çok basit olsun. dengesini tuttur..

sadece çok yakın çevren olması lazım. eğer fazla kalabalık olursa konu sanki tanışma değilde daha ciddi gibi görünür. sunumunda ne içeceklerini onlara sor. çay veya kahve isteyecekler. ikisine de hazırlıklı ol. tepsin, yaptığın sunum vs ne böyle çok fazla fazla abartılı olsun ne de çok basit olsun. dengesini tuttur..

annem çekingen biri oyüzden yanında biri olsun istiyorum. ama bi taraftanda konu sonuca varmadan birileri duysun istemiyorum. ne yapacağımı kestiremedim. ne ikram edilir çay saati tarıznda kek kısır gibi şeylermi?

annem çekingen biri oyüzden yanında biri olsun istiyorum. ama bi taraftanda konu sonuca varmadan birileri duysun istemiyorum. ne yapacağımı kestiremedim. ne ikram edilir çay saati tarıznda kek kısır gibi şeylermi?
Selam,Adetlere Göre Önce Erkek Trafının Annesi Teyzesi bayanları Gelir,
Cok fazla Hazırlık yapmana gerek yok börek sarma pasta vs vs
Herkes Kendi Tabagına alabilir ortaya... Kahveler içilir Caylar İçilir...
Kalkarlar.. Sana Bakmaya geliyorlar yani iyi hazırlan dogal ol..
Az ve öz Konusmalısın. Yazabilirsin tekrardan bol şanslar :)

Selam,Adetlere Göre Önce Erkek Trafının Annesi Teyzesi bayanları Gelir,
Cok fazla Hazırlık yapmana gerek yok börek sarma pasta vs vs
Herkes Kendi Tabagına alabilir ortaya... Kahveler içilir Caylar İçilir...
Kalkarlar.. Sana Bakmaya geliyorlar yani iyi hazırlan dogal ol..
Az ve öz Konusmalısın. Yazabilirsin tekrardan bol şanslar :)
İkramların sırasıda önemli dimi:110:
Evlimisin evliysen nasıl oldu seninki bira bahsedermisin. Mesela yanlarındamı oturmam gerekiyo yoksa sadece ikramlar içinmi girmem gerekiyo yanlarına?
Açıkçası detayına kadar herşeyin sırası ve usulünü bilmek istiyorum çünkü bu konularda hiçbişey bilmiyorum:KK17:

İkramların sırasıda önemli dimi:110:
Evlimisin evliysen nasıl oldu seninki bira bahsedermisin. Mesela yanlarındamı oturmam gerekiyo yoksa sadece ikramlar içinmi girmem gerekiyo yanlarına?
Açıkçası detayına kadar herşeyin sırası ve usulünü bilmek istiyorum çünkü bu konularda hiçbişey bilmiyorum:KK17:
Sözlüyüm Tatlım Ben Yakın Zamanda Geçtim Bende Bu sıradan...
Tabikide,Önce Geldiler 5 dakika oturduk Öpüştük falan Filan.. Annemle Konuşmaya Baslayınca Kızım Çay getir misafirlerimize Dedi. K.validemle Daha Önce tanışmıştık. Önce Sözlüm Bize Geldi Gelecek Hafta Onlara ben gittim diger hafta Annesi teyzesi Bayanlar ekibi Geldi İlk Çayları Getirdim Kendime Çay Koymadım. Sonra Çaylar bitti Kızım Tadımlıkları getir dedi Ben Kalktım Annemde Gazel Hazırladı Sizin İçin dedi umarım begenirsiniz dedi. Neyse Orta Masaya ıslak kek ,Kıymalı Peynirli Kek Kısır Patatesli toplar. Sögüş yeşillik baya bi şeyde Vardı.
Büyük servis tabaklarını getirdim dagıttım Tabakları Onlar Kendileri Aldı. Caylar Falan Gel git.
Sözlümle Tanışma Öykümü falan Anlattım . Ablalarım Oturdu ben çalıştım Negiyindim diz üstü siyah elbise kapalı gayet usturuplu:)
Neysem yediler içtiler Kanları kaynadı :)
gittileer Haftaya erkekler geldiiiii aile tamamıyla geldi :)
Erkekler bayanlar bir oturdu babam gil tanıstı
Önce Kahve getirdim
Elleri boş gelmediler kuru pasta baklava getirdiler bende allahtan ıslak kek yapmıstım hepsinden azar azar koydum cayla ikram ettiM
istemek için gün istediler haber verecegiz dedik..
1 hafta sonra cuma günü geldilerrr :)
Sadece Kahve ikram edildi İstendi Ama annem gil vermediii :)
Düşünelim dedik Baya bi yorulduk bu sürecti evin en kücük kızıyım ben... Annem Babam vermek istemiolardı Neyse..
Sonra Yine geldiler.. tuzlu kahve merasimine geldiiikkk :)
istendi verdiler Falan filan... Yüzüklerimiz Takıldı Dualar Okundu.
Varmıdır başka merak ettigin

Sözlüyüm Tatlım Ben Yakın Zamanda Geçtim Bende Bu sıradan...
Tabikide,Önce Geldiler 5 dakika oturduk Öpüştük falan Filan.. Annemle Konuşmaya Baslayınca Kızım Çay getir misafirlerimize Dedi. K.validemle Daha Önce tanışmıştık. Önce Sözlüm Bize Geldi Gelecek Hafta Onlara ben gittim diger hafta Annesi teyzesi Bayanlar ekibi Geldi İlk Çayları Getirdim Kendime Çay Koymadım. Sonra Çaylar bitti Kızım Tadımlıkları getir dedi Ben Kalktım Annemde Gazel Hazırladı Sizin İçin dedi umarım begenirsiniz dedi. Neyse Orta Masaya ıslak kek ,Kıymalı Peynirli Kek Kısır Patatesli toplar. Sögüş yeşillik baya bi şeyde Vardı.
Büyük servis tabaklarını getirdim dagıttım Tabakları Onlar Kendileri Aldı. Caylar Falan Gel git.
Sözlümle Tanışma Öykümü falan Anlattım . Ablalarım Oturdu ben çalıştım Negiyindim diz üstü siyah elbise kapalı gayet usturuplu:)
Neysem yediler içtiler Kanları kaynadı :)
gittileer Haftaya erkekler geldiiiii aile tamamıyla geldi :)
Erkekler bayanlar bir oturdu babam gil tanıstı
Önce Kahve getirdim
Elleri boş gelmediler kuru pasta baklava getirdiler bende allahtan ıslak kek yapmıstım hepsinden azar azar koydum cayla ikram ettiM
istemek için gün istediler haber verecegiz dedik..
1 hafta sonra cuma günü geldilerrr :)
Sadece Kahve ikram edildi İstendi Ama annem gil vermediii :)
Düşünelim dedik Baya bi yorulduk bu sürecti evin en kücük kızıyım ben... Annem Babam vermek istemiolardı Neyse..
Sonra Yine geldiler.. tuzlu kahve merasimine geldiiikkk :)
istendi verdiler Falan filan... Yüzüklerimiz Takıldı Dualar Okundu.
Varmıdır başka merak ettigin

Canım beniiiiim üşenmemişsin tek tek anlatmışsın çok teşekkür ederim. Emeğine sağlık canım. Hayırlı uğurlu olsun buarada allah tamamına erdirsin. Yazdıklarını dikkate alarak hazırlancam canım hatta yemek tarifi gibi önümde bu konuyla geçircem sanırım o günü:KK48: Tuzlu kahve verirken nasıl ayırıyosun hangisi olduğunu canım ya başkası alırsa o fincanı:KK64::rolleyes:

Canım beniiiiim üşenmemişsin tek tek anlatmışsın çok teşekkür ederim. Emeğine sağlık canım. Hayırlı uğurlu olsun buarada allah tamamına erdirsin. Yazdıklarını dikkate alarak hazırlancam canım hatta yemek tarifi gibi önümde bu konuyla geçircem sanırım o günü:KK48: Tuzlu kahve verirken nasıl ayırıyosun hangisi olduğunu canım ya başkası alırsa o fincanı:KK64::rolleyes:
Özel mesaj atabilirsin geleceklerine Bigün kala Sana yardımcı olurum Kuzucum
Tuzlu Kahvee İçin Özel bardaklar Satılıyor SSüslü Negüzel Yazı Yazıolar Yada Sen kendin Sade kahve fincanına tutma yerine Kırmızı Kurdele ile farklılık saglayabilirsin

Özel mesaj atabilirsin geleceklerine Bigün kala Sana yardımcı olurum Kuzucum
Tuzlu Kahvee İçin Özel bardaklar Satılıyor SSüslü Negüzel Yazı Yazıolar Yada Sen kendin Sade kahve fincanına tutma yerine Kırmızı Kurdele ile farklılık saglayabilirsin
Teşekkür ederim canım seni rahatsız edicem sanırım bu konuda:KK51:
Şimdi baktım çok cici şeyler varmış gerçekten
11176101_470360099779806_1378559916_n.jpg indir.jpg

Estağfurullah özel mesaj atabilirsiniz bekliyorum. Evet o fincanlar siparis verebilirsiniz

Şimdilik sorularım bukadar canım yani aklıma gelenler. Ama aklıma takılan oldukça seni rahatsı edeceğim:oops:
Nişan ne aman canım hazırlık yapıyomusun

Şimdilik sorularım bukadar canım yani aklıma gelenler. Ama aklıma takılan oldukça seni rahatsı edeceğim:oops:
Nişan ne aman canım hazırlık yapıyomusun

Bizde herseyi erkek tarafi yapar canimin ici,kiz tarafi yapmaz bisey ceyizim hazir bekliyorum: ) sana ozelden mesaj aticam

tekrardan slm. aman daraldı. tanışma için kendime sade gündelik ama arif şık bi elbise alacaım ev babeti giymeyi düşünüyorum. ikram olarak evde pasta yapamayacağım fırın bozuldu şuan fırın alamayız. kuru pasta olarak 2-3 çeşit alsam yanına kısır ve sarma yapsam yeterlimi ve uygun olurmu?

Back