• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Tanisma isteme söz

Tanısma istem söz kaç gün ara ile yapılir

• 1 hafta ara ile

OY: 5 45,5%
  • 2 hafta ara ile

OY: 6 54,5%

• Ankete Katılan
    11

Symk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
3
0
1
31
Tanisma isteme söz arka arkaya olucak ve ramazan bayraminda büyük nişan olucak :(. Bu tanisma isteme ve söz kaç gün ara ile olmali bi bilgisi olan var mi ? :(

Herkesinkiyle aynı olcak diye bi kaide yok ki sizin durumunuz ailevi kararlarınız nasıl gerektirise öyle olsun
Ama bence bi tanışma olur 1 hafta sonra istemeye gelir yüzükler takılır falan filan dedigim gibi herkesin ki:farklı kimse kimseye ayak uydurmak zorunda değil önemli olan ailelerin anlaşması

Herkesinkiyle aynı olcak diye bi kaide yok ki sizin durumunuz ailevi kararlarınız nasıl gerektirise öyle olsun
Ama bence bi tanışma olur 1 hafta sonra istemeye gelir yüzükler takılır falan filan dedigim gibi herkesin ki:farklı kimse kimseye ayak uydurmak zorunda değil önemli olan ailelerin anlaşması

Bizim önce tanışma isteme bir arada oldu 1 hafta sonra da evde söz nişan bir arada merasim gerçekleşti :KK200:Hayırlı olsun:nazar:

bizim tanışma oldu 2 hafta sonra iadei ziyaret 1 ay sonra söz oldu daha nişan olmadı bile :KK45:
ideali 1 hafta bence. ben uzakta yaşadığım için bzmki uzadı biraz:KK24:

biz aynı gece tanıştık aileler isteme ve söz oldu
15 gun sonra nişan 3 ay sonra düğün

bizimde tanışma ve isteme aynı gün olacak kısmetse. söz bir hafta sonra nişan ise 3 ay sonra.

bende şöyle düşünüyorum benim ailemle tanıştı zaten, bayramdan sonra ailesiyle gelecek tanışmaya daha sonra da isteme için gelecekler istemeden sonra da aynı gün söz ve nişan yapmak istiyorum çünkü farklı şehirlerdeyiz.

kardeşimin ki çok süper :D

cumartesi aile ile tanışma ve söz
pazar nişan
4 gün sonra nikah :D

onların mecburi böyle oldu gerçi ama çok takılmamak lazım süreye.

evet gerçekten de süper olmuş :KK9:bizde aileler sayesinde yeni tanıştık 1 ay olmadan 2 defa istanbula geldi 2. de ailemle tanıştı kardeşinden kalır yanım yok galiba benimde ona kalsa ekimde düğün :stop:

Ya benim de aynı şekilde olacak. Biz düğün tarihimizi belirledik fakat ben böyle merasimleri sevmiyorum. Ben çalışıyorum annem de biraz rahatsız sürekli hazırlık peşinde de koşsun istemiyorum. Tanışma, isteme ve söz bir arada çıksa çok mu abartılı olur? Nişan bile yapmak istemiyorum o kadar sevmiyorum bu adetleri aslında ama en azından bir yemek yenmeli diye de düşünüyorum. o yüzden Nişanı 2-3 ay sonra yapacağım. Ama isteme söz tanışma bir arada çıksın istiyorum. Siz ne dersini?

Ya benim de aynı şekilde olacak. Biz düğün tarihimizi belirledik fakat ben böyle merasimleri sevmiyorum. Ben çalışıyorum annem de biraz rahatsız sürekli hazırlık peşinde de koşsun istemiyorum. Tanışma, isteme ve söz bir arada çıksa çok mu abartılı olur? Nişan bile yapmak istemiyorum o kadar sevmiyorum bu adetleri aslında ama en azından bir yemek yenmeli diye de düşünüyorum. o yüzden Nişanı 2-3 ay sonra yapacağım. Ama isteme söz tanışma bir arada çıksın istiyorum. Siz ne dersini?

Mantıklı canım benim ama dediğin gibi nişan ayrı olabilir diğerleri hepsi birlikte olsun öyle bi durum varsa

Back