- 20 Eylül 2011
- 165
- 25
- 68
- Konu Sahibi bonibonsekeri
-
Kapınızın etrafına çelenkler yaptırmalısınız. Sen gecelik giymelisin, ailen bornoz. Kahvaltı hazırlamalısınız. Gelenler hediye tek taş getirmeli bla bla bla.
Arkadaşım tanışmaymış. Cahil olmakla ne alakası var ki tanışmanın. Tanışmanın geleneği yoktur göreneği yoktur. Belli bir resmiyette belli bir samimiyette geçmeli. Bunu da aile yapınız şekillendirir. Tanışma için kasılmana gerek yok o kadar.
Bizim de yakın zamanda tanısma bekleniyor..
Babam suan sevgilimin ailesini arastırmakla mesgul, hayırlısı artık..
Bence icinden geldigi gibi davran, kıyafetini abartma sade ama sık ol.
Kıyafet konusuna gelince sık bir pantolon, bluz olabilir mesela, takım biraz agır olur yasını bilmiyorum tabii, ha bide etekli kombinler varya onlarda cok hos oluyor.. Benim düsüncem..
Kızlarrr sonunda bende evdekilere açıklayabildim ve önümüzdeki hafta sonu sevgilimin ailesi tanışmaya geliyolar. Ama ben ne yapılcak nasıl olcak hiç bişey bilmiyorumpek bi cahilim bu konularda yani ne yapmalıyız? Ben ne giymeliyim nasıl davranmalıyım nasıl bi karşılama yapmalıyız bana biraz yardım edin lütfen :26:
bunlar tatlı telaşlar keşke bende söyleyebilsemde şuan bunları düşünüyor olsam.sen nası söledin bu mesele iiyice büyüdü benm gözmde offfff
PUFFFSSS şubat ta böyle bi dert beni de bekliyor yaa bizim aile hep biliyorda tanışma faslı şubat ta olacak bu konu sayesinde bende bişeyler öğreneceğimkonuyu açan sevgili arkadaş teşekkür ederim :) yardımcı olamadığım için üzgünüm
canım bende bekarım ama kuzenimde dolayı az çok biliyorum tanışmaysa öle abartılı giyinmene gerek yok sade ve doğal olman yeterli bence
Takım evet bencede ağır olur bende pantolon ve bluz düşünüyorum ama etrafımdakiler özenmemiş gibi gözükürsün sade bi elbise giy diyolar ben de servis falan yaparken rahat edemem diye düşünüyorumgünler geçtikçe daha bi heyecan artıyor yahu. Hayırlısı olur umarım hepimiz için. Teşekkür ederim cevap verdiğin için :)
Pantolon kot olmazsa sorun olmaz bence, farklı tarz da birseyler olabilir..
Ne klasik, ne cok hafife almıs görünürsün..
Mesela ben böyle birsey düsünürdüm..
Zaten sözde elbise giyiliyor biri de degisik olsun diye düsündüm..
Çubuklunu giy
Şaka bir yana tanışma büyük bir seremoni gerektirmesede ilk karşılaşma , ilk izlenimler önemlidir.
Kendi içinde mutlu ve rahat hissedeceğin uyumlu ve abartısız bir kombin hazırla.
Pantalon ya da etek olmasından çok abartıdan uzak ama şık olmasına dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?