• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Tanışma için yardımmmmm

bonibonsekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
165
25
68
Kızlarrr sonunda bende evdekilere açıklayabildim ve önümüzdeki hafta sonu sevgilimin ailesi tanışmaya geliyolar. Ama ben ne yapılcak nasıl olcak hiç bişey bilmiyorum :50: pek bi cahilim bu konularda yani ne yapmalıyız? Ben ne giymeliyim nasıl davranmalıyım nasıl bi karşılama yapmalıyız bana biraz yardım edin lütfen :26:

Kapınızın etrafına çelenkler yaptırmalısınız. Sen gecelik giymelisin, ailen bornoz. Kahvaltı hazırlamalısınız. Gelenler hediye tek taş getirmeli bla bla bla. :47::47::47:

Arkadaşım tanışmaymış. Cahil olmakla ne alakası var ki tanışmanın. Tanışmanın geleneği yoktur göreneği yoktur. Belli bir resmiyette belli bir samimiyette geçmeli. Bunu da aile yapınız şekillendirir. Tanışma için kasılmana gerek yok o kadar.

Kapınızın etrafına çelenkler yaptırmalısınız. Sen gecelik giymelisin, ailen bornoz. Kahvaltı hazırlamalısınız. Gelenler hediye tek taş getirmeli bla bla bla. :47::47::47:

Arkadaşım tanışmaymış. Cahil olmakla ne alakası var ki tanışmanın. Tanışmanın geleneği yoktur göreneği yoktur. Belli bir resmiyette belli bir samimiyette geçmeli. Bunu da aile yapınız şekillendirir. Tanışma için kasılmana gerek yok o kadar.

Düzgün bi şekilde burda yardım istiyorum sende insan gibi cevap vermeyi deneyebilirdin ama zor gelmiş olacak ki yapamamışsın neyse genede teşekkürler.

Son düzenleme:
Bizim de yakın zamanda tanısma bekleniyor..
Babam suan sevgilimin ailesini arastırmakla mesgul, hayırlısı artık..
Bence icinden geldigi gibi davran, kıyafetini abartma sade ama sık ol.
Kıyafet konusuna gelince sık bir pantolon, bluz olabilir mesela, takım biraz agır olur yasını bilmiyorum tabii, ha bide etekli kombinler varya onlarda cok hos oluyor.. Benim düsüncem.. :34:

Son düzenleme:
Bizim de yakın zamanda tanısma bekleniyor..
Babam suan sevgilimin ailesini arastırmakla mesgul, hayırlısı artık..
Bence icinden geldigi gibi davran, kıyafetini abartma sade ama sık ol.
Kıyafet konusuna gelince sık bir pantolon, bluz olabilir mesela, takım biraz agır olur yasını bilmiyorum tabii, ha bide etekli kombinler varya onlarda cok hos oluyor.. Benim düsüncem.. :34:

Takım evet bencede ağır olur bende pantolon ve bluz düşünüyorum ama etrafımdakiler özenmemiş gibi gözükürsün sade bi elbise giy diyolar ben de servis falan yaparken rahat edemem diye düşünüyorum :( günler geçtikçe daha bi heyecan artıyor yahu. Hayırlısı olur umarım hepimiz için. Teşekkür ederim cevap verdiğin için :) :16:

Kızlarrr sonunda bende evdekilere açıklayabildim ve önümüzdeki hafta sonu sevgilimin ailesi tanışmaya geliyolar. Ama ben ne yapılcak nasıl olcak hiç bişey bilmiyorum :50: pek bi cahilim bu konularda yani ne yapmalıyız? Ben ne giymeliyim nasıl davranmalıyım nasıl bi karşılama yapmalıyız bana biraz yardım edin lütfen :26:

bunlar tatlı telaşlar keşke bende söyleyebilsemde şuan bunları düşünüyor olsam.sen nası söledin bu mesele iiyice büyüdü benm gözmde offfff

PUFFFSSS şubat ta böyle bi dert beni de bekliyor yaa bizim aile hep biliyorda tanışma faslı şubat ta olacak bu konu sayesinde bende bişeyler öğreneceğim :D konuyu açan sevgili arkadaş teşekkür ederim :) yardımcı olamadığım için üzgünüm

canım bende bekarım ama kuzenimde dolayı az çok biliyorum tanışmaysa öle abartılı giyinmene gerek yok sade ve doğal olman yeterli bence:34:

bunlar tatlı telaşlar keşke bende söyleyebilsemde şuan bunları düşünüyor olsam.sen nası söledin bu mesele iiyice büyüdü benm gözmde offfff

Annem zaten başından beri biliyordu tek sorun abimdi çünkü ben babamı daha 9 yaşındayken kaybettim o yüzden abim bana çok değer verir kimseyle paylaşamaz bu konulara giremezdim bile ama üniversite falan bitince annem yavaştan aşılamaya başladı bu durumu o da artık turşumu kuramayacagını düşünüyor olacakki anlayışla karşıladı :1: gerçi hala diyo şakadan da olsa tanışın siz istemeye geldiklerinde vermicem ben kardeşimi nasılsa boşuna uğraşıyosunuz siz diye :1: abişimm için zor oldu ama annem sağolsun yardım etti bu konuda canım sende annenin yardımıyla söyleyiver anneler bu konuda kızlarına kıyamıyor :)

PUFFFSSS şubat ta böyle bi dert beni de bekliyor yaa bizim aile hep biliyorda tanışma faslı şubat ta olacak bu konu sayesinde bende bişeyler öğreneceğim :D konuyu açan sevgili arkadaş teşekkür ederim :) yardımcı olamadığım için üzgünüm

Nasıl heyecanlıyım anlatamam işin içine aileler girince pek bi gerildim bu konuda :)) Rica ederim canımm cevap verdiğin için ben teşekkür ederim:) inşallah hep birlikte şu konuda düzgün bi bilgi sahibi olabiliriz artık 1 haftam kaldı :50:

Takım evet bencede ağır olur bende pantolon ve bluz düşünüyorum ama etrafımdakiler özenmemiş gibi gözükürsün sade bi elbise giy diyolar ben de servis falan yaparken rahat edemem diye düşünüyorum :( günler geçtikçe daha bi heyecan artıyor yahu. Hayırlısı olur umarım hepimiz için. Teşekkür ederim cevap verdiğin için :) :16:

Pantolon kot olmazsa sorun olmaz bence, farklı tarz da birseyler olabilir..
Ne klasik, ne cok hafife almıs görünürsün..
Mesela ben böyle birsey düsünürdüm..
Zaten sözde elbise giyiliyor biri de degisik olsun diye düsündüm..

Çubuklunu giy:34:

Şaka bir yana tanışma büyük bir seremoni gerektirmesede ilk karşılaşma , ilk izlenimler önemlidir.

Kendi içinde mutlu ve rahat hissedeceğin uyumlu ve abartısız bir kombin hazırla.

Pantalon ya da etek olmasından çok abartıdan uzak ama şık olmasına dikkat et.

Pantolon kot olmazsa sorun olmaz bence, farklı tarz da birseyler olabilir..
Ne klasik, ne cok hafife almıs görünürsün..
Mesela ben böyle birsey düsünürdüm..
Zaten sözde elbise giyiliyor biri de degisik olsun diye düsündüm..

Kesinlikle bence de öyle canım teşekkür ediyorumm :16:

Çubuklunu giy:34:

Şaka bir yana tanışma büyük bir seremoni gerektirmesede ilk karşılaşma , ilk izlenimler önemlidir.

Kendi içinde mutlu ve rahat hissedeceğin uyumlu ve abartısız bir kombin hazırla.

Pantalon ya da etek olmasından çok abartıdan uzak ama şık olmasına dikkat et.

Ahhh o çubukluyu her yerde giyebilsem keşke kendim gibi olurum en azından :)) tavsiyen için teşekkür ederim canım inşallah kafama göre bi kombin yapabilicem cumartesiye kadar :50:

ben siyah kumaş etek üstünede çok şık bi şifon gömlek giymiştim. Ne çok klasik ne de çok spor değildi Tam yerindeydi :34:

yapı olarak çok çabuk heyecanlanan biriyim bizimde tanışma merasimi olacak ve o gün elim ayağım birbirine girerse diye çok korkuyorum o yüzden bende kıyafet seçiminde rahat edebileceğim bir kombin tercih edeceğim :1:

Bende pazar günü atlattım tanışma olayını, ne kadar strese girmiştim ne giysem diye ama en sonunda elbise giymeye karar verdim, servis yaparkende rahattım zorlanmadım.. bence kendini nasıl daha rahat ve iyi hissedeceksen öyle giyinmelisin canım inşallah herşey istediğin gibi olur :)

Çok şükür bu cumartesi atlattım kızlar :16: ve şık sade ve rahat edebileceğim bi elbise giydim ilk başlarda çok heyecanlıydım ancak evde bizim taraftan daha fazla insan oldugundan o heyecanımı yenmem yarım saatimi almadı bile :1: herşey çok güzeldi onlarda cok fazla memnun kalmışlar erkek arkadaşım sürekli övüp durdular cok hoşnut kalmışlar dedi bu içimi daha da rahatlattı. :40: Şimdi iade-i ziyaret için onlardan haber bekliyoruz asıl heyecan o zaman başlıcak sanırım :52:

Ayrıca yardımlarınız ve fikirleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :16:

Son düzenleme:
Back