• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışma, heyecan, soru işaretleri.. ne ararsan

Ne tatlı heyecanlar :))
Şimdilik çok kaydadeğer detay yok gibi ama.
Beklemede kalın, çok sık yazıp ilginizi belli etmeyin. O zaman itmiş olursunuz.
Erkekler de bir nevi bizim gibi bence. İlgi gösteren itici oluyor, dengesiz davranırsanız akılda kalıyorsunuz. Ha, süreç çok yavaş ilerliyor orası ayrı konu...

Degisik bir cocuk :) gel gitleri kararsizliklari olabilir , senden etkileniyorda olabilir bilemedim kafami karistirdi.
Ama bence sen birsey yapma kendine guven o yanina geldimi, o titresin senin karşinda :)

Ne tatlı heyecanlar :))
Şimdilik çok kaydadeğer detay yok gibi ama.
Beklemede kalın, çok sık yazıp ilginizi belli etmeyin. O zaman itmiş olursunuz.
Erkekler de bir nevi bizim gibi bence. İlgi gösteren itici oluyor, dengesiz davranırsanız akılda kalıyorsunuz. Ha, süreç çok yavaş ilerliyor orası ayrı konu...

Ben asla yazmiyorum. Sadece o yazdiginda konusuyorum yardimci oluyorum vs. burdaki herkes stop verdi bekliyorum bakalim neler yapacak :) ama yuz yuzeyken nasil davranayim bilemiyorum yine mi o gelsin selam versin

Degisik bir cocuk :) gel gitleri kararsizliklari olabilir , senden etkileniyorda olabilir bilemedim kafami karistirdi.
Ama bence sen birsey yapma kendine guven o yanina geldimi, o titresin senin karşinda :)

Uzulerek soyluyorum ikizler burcu : (
Ona bagliyorum bu gel gitleri..
Cokkk tesekkur ederim. Deneyecegim bunu basarabilirim insallah :KK70:

Ya kırıcam belki ama saglam ayaklarının üstüne basman icin şart gibi geldi

Cocuk sınıftan kimseyi tanımadıgı icin sana tutunmus olabilir sınav türü olsun ilerde sınav konuları olsun mecburen konusacak gibi
Zira sınıf dısında oturup konusmussunuz ve sacmalamıssın etkilenmeyip hadi kalkalım girelim vs demiş

Bence olmaz bu iş geliyor

Ya kırıcam belki ama saglam ayaklarının üstüne basman icin şart gibi geldi

Cocuk sınıftan kimseyi tanımadıgı icin sana tutunmus olabilir sınav türü olsun ilerde sınav konuları olsun mecburen konusacak gibi
Zira sınıf dısında oturup konusmussunuz ve sacmalamıssın etkilenmeyip hadi kalkalım girelim vs demiş

Bence olmaz bu iş geliyor

Bu soylediginizi ben de dusundum inanin. Hic kirilmam hatta objektif yorumunuz icin tesekkur ederim. :KK200:
Normalde insanlarla gayet rahat iletisim kurabilen biriyim. Evet sacmaladim heyecandan ama bundan utanmiyorum aksine bu kadar sahteligin taktik iliskilerin icinde hâlâ bu hissi yasayabildigim icin mutluyum :)
Gerisi de ona kalmis. Sinavlar bitince anlariz karin agrisini:KK64:

Heyecan var ya o cok fena. Erkeklere nemrut olacaksın bakma guler yuzlu kızdan hoslanıyorum laflarina... etrafa gulerken sira ona geldi mi dik dik bak sövmüş gibi o zaman birseyler olur ama ya her türlü tavlarım diyecegi biri gibi görünme. Bu tavsiyem altın tavsiyedir üzerine tanımam arkadaslar kimse çürütmeye çalışmasın.

Bu soylediginizi ben de dusundum inanin. Hic kirilmam hatta objektif yorumunuz icin tesekkur ederim. :KK200:
Normalde insanlarla gayet rahat iletisim kurabilen biriyim. Evet sacmaladim heyecandan ama bundan utanmiyorum aksine bu kadar sahteligin taktik iliskilerin icinde hâlâ bu hissi yasayabildigim icin mutluyum :)
Gerisi de ona kalmis. Sinavlar bitince anlariz karin agrisini:KK64:
Eğer senden etkilendiyse sacmalaman tatlı gelmiştir zaten
Ama hic bi hissi etkilenmesi vs yoksa itici geliyordur
Anlattıgın kadarıyla ben cocukta his göremedim ama belki senin yakaladıgın bi bakıs bi gülüş vardır bel bagladıgın onu bilemeyiz tabiki
Adımlarını atmıssın simdi beklemede kal
Eger hala ders notu ders bişeyi diye konusuyorsa bilki olmaz bu iş

Heyecan var ya o cok fena. Erkeklere nemrut olacaksın bakma guler yuzlu kızdan hoslanıyorum laflarina... etrafa gulerken sira ona geldi mi dik dik bak sövmüş gibi o zaman birseyler olur ama ya her türlü tavlarım diyecegi biri gibi görünme. Bu tavsiyem altın tavsiyedir üzerine tanımam arkadaslar kimse çürütmeye çalışmasın.

Ya bu ben hic guleryuzlu bi insan degilim aslinda. Hatta ketumlugumla bilinirim. Soguk mesafeli bir yapim var. ama pek kazancli ciktigim soylenemez yillardir :D

Eğer senden etkilendiyse sacmalaman tatlı gelmiştir zaten
Ama hic bi hissi etkilenmesi vs yoksa itici geliyordur
Anlattıgın kadarıyla ben cocukta his göremedim ama belki senin yakaladıgın bi bakıs bi gülüş vardır bel bagladıgın onu bilemeyiz tabiki
Adımlarını atmıssın simdi beklemede kal
Eger hala ders notu ders bişeyi diye konusuyorsa bilki olmaz bu iş

Tesekkurler tekrardan...

Back