- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Bence mantıklı. Hoşlanıp hoşlanmadığını da iyice netleştirebilirsin bu şekilde.İkinci sorum: Şuan hiçbir adım atmayı düşünmüyorum. Ondan beklemem mantıklı mı?
Karnındaki ağrı geçmez, ne güzel tatlı şeyler bunlar flört olayları. Beni ilk flört anlarıma götürdü bu yazdıkların, ahh ahh. Heyecandan deli gibi son görülme kovaladığım zamanlar ehehe. Bence sen yeterince adım atmışsın, biraz ona at topu. Erkekler gizemli kızları seviyor genelde, böyle onu keşfetsin, açmaya uğraşsın, peşinden koşsun seviyorlar valla yani istisnalar vardır ama bu kaideyi bozmaz. Biraz ona at bakalım, sonu güzel olur umarım. :) Gizemli olacağım diye fazla da ketum olma ama dozunda tut ehehe.
Bence kendini küçümseyerek bu konularda iyi değilim falan diye gerilme hiç fena sayılmazsın :) kalkıp gitmesi de kabalık degil takılma hiç o kısma ama bekleme konusu doğru sen yapacağını yapmışsın simdi ondan bekle ama gelirse de geri durma
Tecrübelerime dayanarak artık STOP. Erkekte kadında ilk adımı atabilir benm için ikiside normal ama maalesef ki erkekler kaçan kızlardan gizemli kızlardan hoslanıyor beter olasıcalar. Cok tatlı hikaye ama bana kalırsa bundan tam anlamıyla ilişki cıkmayacak üzgünüm
Belki o da heyecandan ne yaptığını bilemiyordur. Böyle küçük odunluklar yapıp ortamı terk ettikten sonra "ne yaptım ben ya?!" dediğim çok olmuştur benim de. Biraz daha gözlemle bence, belli olmaz yani.
21 yasindaki gencler.. cok sekersiniz. Centilmenlik bekleme cok fazla. Bazilari bilmeyebilir boyle seyleri ya da o da napcagini bilemeyip kabalasabilir istemeden ama sen dur artik bakalim o adim atacak mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?