• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışma, heyecan, soru işaretleri.. ne ararsan

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
Merhabalar KK hatunlari :dondurma:
Öncelikle 13 yaşındaki kardeşimin bile bu konularda benden daha tecrübeli olduğunu üzülerek söylicem.. Bu yüzden Belki hepinize çocukca gelecek bir konuyla ilgili fikirlerinizi almaya geldim. Ben 21 yaşında, üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Benim doğru düzgün hiç ilişkim olmadı. Lisedeki küçük flörtler.. platonik aşklar falan dışında. Yaklaşık 2 yıldır da komple kapattım kendimi bu tür şeylere. Zaten sağlık itibarıyla zor bir dönemden geçtim, bazı sorunlar yaşadım. Rabbime şükürler olsun şimdi iyiyim. Dolayısıyla ilişkiyi geçtim hoşlandığım biri bile olmadı çünkü bunları düşünmeye bile vaktim yoktu. Velhasıl kelam geçen yaz itibariyle bir çocuk ilgimi çekmeye başladı. Hemşehrim olurmuş kendisi. Ben bu çocuğu instagramdan ekledim ama hiç yazmadık birbirimize, çok nadir fotoğraf beğenmece oluyordu. Böylece 7-8 ay geçti. Okul başladı okulda da göremiyodum. Sonra bir gün sınıfta gördüm(Sınıfımız acayip kalabalık 300 kişi kadarız) ve içim bi kıpır kıpır oldu göz göze geldik. Şimdi Vize haftası başladı. Sınava çok az kalmıştı sınıfa giderken koridorda ben bunu gördüm ve nasıl cesaret ettim bilmiyorum yanına gittim "Seni tanıyor olabilir miyim?" diye. O da gülümsedi "Olabilirsin" dedi biz o şekilde tanıştık çok az konuştuk memleketten vs. O kadar heyecanlandım ki resmen Azer Bülbül'e bağladım titremekten. Konuşma bittiğinde terden sırılsıklam olmuşum :KK45:
1 gün sonra gece bana yazdı. Sınav test mi olacak klasik mi diye. Çok şaşırdım dedim Allaaahh balık geldi oltaya. Sınavı bahane ettiğini düşündüm yazmak için. Bugün de aynı sınıfta sınava girecektik. Sınıf kapısında karşılaştık selamlaştık. İstersen oturalım şöyle dedim:KK68: Oturduk konuştuk derslerden, memleketten, gelecek planlarımızdan. Arada suskunluklar oldu böyle çok heyecanlandım yine çok! Saçmaladım bazı yerlerde konuşamadım.
Sonra birden "Neyse hadi girelim ben de notlara bakıcam biraz" dedi zengin kalkışı yaptı.:KK57: Ve benden önce sınıfa girdi. Bi yol vereydin de geçeydim kardeşim.. Centilmenlik paçalardan akıyor. İlk sorum bu:Arkadaşım buna takılmamın çok saçma olduğunu söylüyor ama sizce de karşındakinin nasıl biri olduğu böyle küçük detaylardan anlaşılmaz mı? Yani bu kabalık değil mi?
İkinci sorum: Şuan hiçbir adım atmayı düşünmüyorum. Ondan beklemem mantıklı mı?
Sınav çıkışında nasıl geçti diye sordu çok az konuştuk. "Görüşürüz Jocelyn kendine iyi bak dedi" gitti.
Kızlar ani kalkışları gidişleri var benle ilgilendi mi, hoşlandı mı anlamadım. Böyle bir kaç davranışına çok bozuldum. Bir de dedi ki sınıftan kimseyi tanımıyorum. Hani o yüzden sana mesaj attım gibisine gönderme yaptığını düşündüm. Siz ne düşünüyorsunuz? Bir de son sorum bu karnımdaki ağrı gibi şeyi nasıl geçirebilirim :KK43:

İlk buluşmada terlemeyecektin kızım ondan kaçmış olmasın gene :)

Ya elemanın senden hoşlanıp hoşlanmadığı ne olarak gördüğü hiç belli değil.

Bide sen erkeklere fazla anlam yükleme daha ilk kez karşılaştığın yerde,sürekli böylemi değil mi oda belli değil,genelde senden hoşlansalar eğilip kırılırlar başta en azından,seni kanka olarak görmüş olmasın.

:) zamana ihtiyaç var anlamak için, sen de farkindasın ilk adimi atan sensin. Onun davranıslarinda da anlam cikaracak detay ben bulamadim. Kapidan once senin gecmene izin verse şık olurdu ama centilmen degil etiketlemesi icin tek bir davranis yeterli olmaz.

Bu heyecanlardan uzak kaldigin icin sanki biraz abartili hisleniyor gibisin, hakkinda hayirlisi olsun.

Bana hoşlanıyormuş gibi gelmedi açıkçası. Bir de ben centilmenliğe çok önem veririm şahsen, benim için baya önemlidir. Tek bir defadan kimseyi karalamak olmaz ama yine de benim başıma gelseydi kafamda soru işaretleri bırakırdı.
İkinci sorum: Şuan hiçbir adım atmayı düşünmüyorum. Ondan beklemem mantıklı mı?
Bence mantıklı. Hoşlanıp hoşlanmadığını da iyice netleştirebilirsin bu şekilde.

Bence kendini küçümseyerek bu konularda iyi değilim falan diye gerilme hiç fena sayılmazsın :) kalkıp gitmesi de kabalık degil takılma hiç o kısma ama bekleme konusu doğru sen yapacağını yapmışsın simdi ondan bekle ama gelirse de geri durma

Karnındaki ağrı geçmez, ne güzel tatlı şeyler bunlar flört olayları. Beni ilk flört anlarıma götürdü bu yazdıkların, ahh ahh. Heyecandan deli gibi son görülme kovaladığım zamanlar ehehe. Bence sen yeterince adım atmışsın, biraz ona at topu. Erkekler gizemli kızları seviyor genelde, böyle onu keşfetsin, açmaya uğraşsın, peşinden koşsun seviyorlar valla yani istisnalar vardır ama bu kaideyi bozmaz. Biraz ona at bakalım, sonu güzel olur umarım. :) Gizemli olacağım diye fazla da ketum olma ama dozunda tut ehehe.

Karnındaki ağrı geçmez, ne güzel tatlı şeyler bunlar flört olayları. Beni ilk flört anlarıma götürdü bu yazdıkların, ahh ahh. Heyecandan deli gibi son görülme kovaladığım zamanlar ehehe. Bence sen yeterince adım atmışsın, biraz ona at topu. Erkekler gizemli kızları seviyor genelde, böyle onu keşfetsin, açmaya uğraşsın, peşinden koşsun seviyorlar valla yani istisnalar vardır ama bu kaideyi bozmaz. Biraz ona at bakalım, sonu güzel olur umarım. :) Gizemli olacağım diye fazla da ketum olma ama dozunda tut ehehe.

Cok tesekkur ederim yorumunuz icin :KK200:
Ben yapim geregi zaten cok soguk ve agirbasliyim. Gizemli bir hava verdim mi bilemiyorum ama şimdilik beklemeye alıyorum kendimi. Bakalım gelirse benimdir... hayirlisi olsun :)

Bence kendini küçümseyerek bu konularda iyi değilim falan diye gerilme hiç fena sayılmazsın :) kalkıp gitmesi de kabalık degil takılma hiç o kısma ama bekleme konusu doğru sen yapacağını yapmışsın simdi ondan bekle ama gelirse de geri durma

Cok sagolun :) hayirlisi olsun artik

Bence siz gerektiği kadar başlangıç adımını atmışsınız. Çocukta hafiften sinyalleri yakmış ama henüz daha kapalı kutu. Böyle ortada bir şey yokken basit hareketleri yargılamayı karşı taraf için haksızlık olarak görüyorum.

1. ilişkinizde olsa 10. ilişkiniz de olsa ister istemez yeni kişiyle tanışma heyecanı olur. Kendinizi ilişkide küçümsemeyin. Çok da koşmayın peşinden. Arkadaşça konuşmanız olsun okulda. Eğer çocuğun da söylediğin gibi bir hoşlaşması olursa illa ki belli eder :)

Bence siz ilk adımı atmışsınız burdan sonra bekleyin. Ama arayıda soğutmayın yani görünce selam verin, derslerle ile ilgili konuşun, güler yüzlü ve ılımlı olun. Arkadaşınız gibi davranın.
Valla gençlik heyecanı da ayrı bişey. Ahhh ahhh

Tecrübelerime dayanarak artık STOP. Erkekte kadında ilk adımı atabilir benm için ikiside normal ama maalesef ki erkekler kaçan kızlardan gizemli kızlardan hoslanıyor beter olasıcalar. Cok tatlı hikaye ama bana kalırsa bundan tam anlamıyla ilişki cıkmayacak üzgünüm :(

Tecrübelerime dayanarak artık STOP. Erkekte kadında ilk adımı atabilir benm için ikiside normal ama maalesef ki erkekler kaçan kızlardan gizemli kızlardan hoslanıyor beter olasıcalar. Cok tatlı hikaye ama bana kalırsa bundan tam anlamıyla ilişki cıkmayacak üzgünüm :KK43:

Uzulecek bir şey yok hayirlisi olsun :) tesekkurler yorum icin

Belki o da heyecandan ne yaptığını bilemiyordur. Böyle küçük odunluklar yapıp ortamı terk ettikten sonra "ne yaptım ben ya?!" dediğim çok olmuştur benim de. Biraz daha gözlemle bence, belli olmaz yani.

21 yasindaki gencler.. cok sekersiniz. Centilmenlik bekleme cok fazla. Bazilari bilmeyebilir boyle seyleri ya da o da napcagini bilemeyip kabalasabilir istemeden ama sen dur artik bakalim o adim atacak mi ?

Belki o da heyecandan ne yaptığını bilemiyordur. Böyle küçük odunluklar yapıp ortamı terk ettikten sonra "ne yaptım ben ya?!" dediğim çok olmuştur benim de. Biraz daha gözlemle bence, belli olmaz yani.

Ayyy oyle mi diyosunuz :deli: o kadar tatli ki o_O beklemedeyim bakalim neler olacak. Haber veririm gelismeleri

21 yasindaki gencler.. cok sekersiniz. Centilmenlik bekleme cok fazla. Bazilari bilmeyebilir boyle seyleri ya da o da napcagini bilemeyip kabalasabilir istemeden ama sen dur artik bakalim o adim atacak mi ?

Ben cok heyecanliydim ama o daha sakin gibiydi. Bilemiyorum heyecandan mi boyle davrandi. Bekleyip gorecegiz artik :KK45::KK200:

Back