(Tanisma)Hasselt Paylasim Alani

• Konu Sahibi sukriye
belcikadakiler erken yatiyor herhal anacim birinizdemi online olmasss Wakker worden meisjes....................

• Konu Sahibi sukriye
Aaah ah Hasselt'te 3 ay kaldım öğrenci olarak, hayatımın en unutulmaz ve en eğlenceli zamanlarını orada geçirdim. Çok güzel bir yer çok sıcak. Keşke bu grubu daha önce görmüş olsaydım... Hepinizi öpüyorumm Türkiye'den kucak dolusu sevgiler a.s.

• Konu Sahibi sukriye
ben belcikadan canim hasselte okudum ve limburgdenim evlenmeden simdi evlendim bi oglum var anverse bagli bi yerde yasiyorum seni tanimak isterim
optum canim
kendine iyi bak
bye

• Konu Sahibi sukriye
herkeze selam bende genkde yasiyorum galiba buraya kimse ugramiyor niyyeeee uyaaninnn kizlar

• Konu Sahibi sukriye

hcr35 ordamisin?? şutarafagitti

• Konu Sahibi sukriye
galiba hanimlar kis uykusuna yattilar uyyaaanin hanimlar

• Konu Sahibi sukriye
kizlar bende belcikadanim lommela cok yakinim yasim 25 tanissiriz ins optuldunuz
kimseler yok galibaaa

• Konu Sahibi sukriye
Waar zijn jullie allemaal op dit moment, meisjes:uhm: ????????????????????????????????????????

• Konu Sahibi sukriye
Ik ben hier en poets mijn huisje op dit moment, wat doe je?

• Konu Sahibi sukriye
ik ben op msn op dit moment en verveel me kapot

• Konu Sahibi sukriye
Neden kapotsun arkadasim??? :d

• Konu Sahibi sukriye
SIKILIYORUM offf bugun daa bi bunaliyoruuum

• Konu Sahibi sukriye
merhaba tadli ben calisiyorum ama annelik iznimi kullaniyorum su an. 1 hafta sonra dogum yapicam sen neler yapiyorsun? ben hasselte her hafta ugrarim isimde orda zaten

• Konu Sahibi sukriye
su an cikmak sorundayim yemek hazirlamam gerekiyor sonra gorusmek uzere kendinize cici bakin

• Konu Sahibi sukriye
Ne is yapiyosun Hasselt ta ve ne zamandir burdasin, cok mu sordum ne:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…