(Tanisma)Hasselt Paylasim Alani

S

sukriye

Ziyaretçi
kizlar ben hasseltten aranizda hasseltten olan yok muşakkıdı

slm
Bende belcikada yasiyorum gerci geleli 2.5 sene oldu.Bende Hasselt yakinlarinda oturuyorum oraya 10km.Bu siteye evvelsigun uye oldum bakalima.a.s.

slm canim bende belcikadan, hasselt a cok yakinim... neler yapiyosun ben geleli 4 yil oldu, nerelisin ??

slm tadLi.bende geleli 6.haftaya girdi ilk 3 hafta ev temizligi 4 ve 5 hafta esim evde ameliyat oldu(burundan et alindi)yatti 5.haftann sonunda yani gecen cuma bende diest te has kucuk bi operasyon gecirdil acil olarak.aarschotta oturuyorum.simdi bunalmaya basladim artik yogunluk gecti anlarsin beni bacim yas 33 ilk kez ayrildim ailemden haftaya okul baslayacak derken ramazan son haftasi esim yine 2 hafta izinde.dil orenmeye baslasam kendime yetsem baska hic bisey istemiyorum inanki.neyseki esim yanliz birakmiyor allah razi olsun cok yerde gezdirdi saolsun ama yinede tanidik yok bacim demeyi ozledim tr de saolsunlar bacilar coktu yaa ole arkadasim bakalim zaman neyi gosterecek allahtan hayirlisi.

slm nergis
ben suan diest te oturuyorum ama ocakta Herk De Stad a tasinacagiz.Hasselte 10 km.Tr deki memleketim ise Denizli.Sizler neler yapiyorsunuz?

kizlar ya burda katilim neden az??? bakin bi tr den uzaklardayiz daha onem vermeliyiz, birbirimizin halinden anlariz, lutfen katilimda bulunun, yazin, tanisalim, konusalim ... nergis kim :uhm: karistirdin heralde :)
hallooo
tanisalim goruselim evet kac kisiyiz ki surda..Ya pardon senin cicek adinmi tatlinin altinda yaziyor. sen neler yapiyorsun?alisabildinmi buralara?Ben geleli 2.5 sene oldu esimde geleli 1 sene oldu.Biz ben 13 yasindayken Turkiyeye donus yaptik sonrada ben geri geldim.Orda hemsirelik meslegine pek onem verilmiyor burada daha iyi olur diye geri geldim,sukur iyide gidiyor.Henuz cocugumuz yok,esim henuz calismiyor,kursa gidiyor.Kisaca benim hayatim boyle.Siz???????

slm tadLi.bende geleli 6.haftaya girdi ilk 3 hafta ev temizligi 4 ve 5 hafta esim evde ameliyat oldu(burundan et alindi)yatti 5.haftann sonunda yani gecen cuma bende diest te has kucuk bi operasyon gecirdil acil olarak.aarschotta oturuyorum.simdi bunalmaya basladim artik yogunluk gecti anlarsin beni bacim yas 33 ilk kez ayrildim ailemden haftaya okul baslayacak derken ramazan son haftasi esim yine 2 hafta izinde.dil orenmeye baslasam kendime yetsem baska hic bisey istemiyorum inanki.neyseki esim yanliz birakmiyor allah razi olsun cok yerde gezdirdi saolsun ama yinede tanidik yok bacim demeyi ozledim tr de saolsunlar bacilar coktu yaa ole arkadasim bakalim zaman neyi gosterecek allahtan hayirlisi.

Nilcelep ne zamandir sesin cikmiyordu,bir gittin pir gittin sanmistim,ne zaman geldin belcikaya,e hosgeldin diyelim once,hepimiz buradayiz guzelim,okyanus elif,sule beyza,ben,seni anliyoruz biz merak etme,bende geldigimde senin yaslardaydim zor oluyor bilirim,4 yil olacak ama hala tam anlamiyla alisamadim,yaz sen guzelim biz buradayiiz.:teselli:

slm kizlar bende belcikadan aleyna .bende geleli 28 yil oldu.ama cok yakinda tr ye donecegiz. kendinize cok iyi bakin;

merhaba ben turkıyedeyım ama aılem annem babam genkteler.ablam ve kardesımde gentte yasıyorlar...bu yaz oradaydım.aılemı cok ozledım....ayrı olan herkese sabır dılıyorum ben de burda gurbette sayılırım...

Selam herkese

Bende hasselt'da kaliyorum, aslinda ôgreniyim ve hasseltda yurta kaliyorum.
Provinciaal Hogeschool Limburg ögrencisiyim :)

slmlar

selam belcikadakiler ben lommelden kk ya fazla olmadi katilali ama yazdigim msj lara pek cevap alamadim birde sansimi burda deneyim dedim yoksa cikicam kkdan ben geleli 8 yil oldu herkesin yeni yilini kutlarim

merhaba canim hosgeldin bizim belcika sayfasi biraz yavas ondan cevap gelmemistir
bende beringendenim yakiniz yani

meraba sulebeyza hosbulduk dun pek giremedim oyuzden gormedim yeni yilin kutlu olsun belki bigun gorusuruz tanisiriz opuyorum seni

yasakkelimeslm arkadaslar bende Belcika Genkden yaziyorum araniza yeni katildim.Genkden olan varmi aranizda slmlar

yasakkelimeslm arkadaslar bende Belcika Genkden yaziyorum araniza yeni katildim.Genkden olan varmi aranizda slmlar

hosgeldin medos, esimin akrabalari var genk'te, tekrar hosgeldin umarim iyi vakit gecirirsin kk'da.... :KK66:)a.s.

slm suprize ve hmeyra bana komsusunuz bende leopolsburg da kaliyorum lommel ve peer cok yakin

bende 1 ay sonra genkteyim allah nasip ederse'!!!!!!!! ah ahh bi başıma oralardaaa kalıcamı düşündükce boguluyorum:KK43:((((

bende 1 ay sonra genkteyim allah nasip ederse'!!!!!!!! ah ahh bi başıma oralardaaa kalıcamı düşündükce boguluyorum:KK43:((((

hayirlisi olsun canim...
hic uzulme canim neden canini sikiyosun esin var esinin butun aileside buradaymis yalniz kalmazsin, herkes bir tarafa esin seninle ve sana destek olduktan sonra problem olmaz bence hem insan her yere herseye bir sure sonra alisiyor sadece kisiye gore adapte olma suresi uzuyor yada kisaliyor canim ya takma kafani
ama gozun acik olsun her konuda cesaretli ve girisken ol dil ehliyetr okul kurs is bu konulari elinden geldigince boslama hafife alma benim gibi oturup evi bekleyim hemen ardi ardina cocuk yapma benden sana tavsiye yanlis anlama
hadi kendine iyi bak...a.s.

bende belcikada yasiyorum belcika/tongeren turklerin en az oldugu bolgelerden biri hasselte her hafta ugrarim nerdeyse :lepi: magazalar muhtesem

X