S
sukriye
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sukriye
kizlar ben hasseltten aranizda hasseltten olan yok muşakkıdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canim bende belcikadan, hasselt a cok yakinim... neler yapiyosun ben geleli 4 yil oldu, nerelisin ??
halloookizlar ya burda katilim neden az??? bakin bi tr den uzaklardayiz daha onem vermeliyiz, birbirimizin halinden anlariz, lutfen katilimda bulunun, yazin, tanisalim, konusalim ... nergis kim :uhm: karistirdin heralde :)
slm tadLi.bende geleli 6.haftaya girdi ilk 3 hafta ev temizligi 4 ve 5 hafta esim evde ameliyat oldu(burundan et alindi)yatti 5.haftann sonunda yani gecen cuma bende diest te has kucuk bi operasyon gecirdil acil olarak.aarschotta oturuyorum.simdi bunalmaya basladim artik yogunluk gecti anlarsin beni bacim yas 33 ilk kez ayrildim ailemden haftaya okul baslayacak derken ramazan son haftasi esim yine 2 hafta izinde.dil orenmeye baslasam kendime yetsem baska hic bisey istemiyorum inanki.neyseki esim yanliz birakmiyor allah razi olsun cok yerde gezdirdi saolsun ama yinede tanidik yok bacim demeyi ozledim tr de saolsunlar bacilar coktu yaa ole arkadasim bakalim zaman neyi gosterecek allahtan hayirlisi.
yasakkelimeslm arkadaslar bende Belcika Genkden yaziyorum araniza yeni katildim.Genkden olan varmi aranizda slmlar
bende 1 ay sonra genkteyim allah nasip ederse'!!!!!!!! ah ahh bi başıma oralardaaa kalıcamı düşündükce boguluyorum((((