(Tanisma)Hasselt Paylasim Alani

belcikadakiler erken yatiyor herhal anacim birinizdemi online olmasss Wakker worden meisjes....................

Aaah ah Hasselt'te 3 ay kaldım öğrenci olarak, hayatımın en unutulmaz ve en eğlenceli zamanlarını orada geçirdim. Çok güzel bir yer çok sıcak. Keşke bu grubu daha önce görmüş olsaydım... Hepinizi öpüyorumm Türkiye'den kucak dolusu sevgiler a.s.

ben belcikadan canim hasselte okudum ve limburgdenim evlenmeden simdi evlendim bi oglum var anverse bagli bi yerde yasiyorum seni tanimak isterim
optum canim
kendine iyi bak
bye

herkeze selam bende genkde yasiyorum galiba buraya kimse ugramiyor niyyeeee uyaaninnn kizlar

Aaah ah Hasselt'te 3 ay kaldım öğrenci olarak, hayatımın en unutulmaz ve en eğlenceli zamanlarını orada geçirdim. Çok güzel bir yer çok sıcak. Keşke bu grubu daha önce görmüş olsaydım... Hepinizi öpüyorumm Türkiye'den kucak dolusu sevgiler a.s.

hcr35 ordamisin?? şutarafagitti

galiba hanimlar kis uykusuna yattilar uyyaaanin hanimlar

kizlar bende belcikadanim lommela cok yakinim yasim 25 tanissiriz ins optuldunuz
kimseler yok galibaaa

Waar zijn jullie allemaal op dit moment, meisjes:uhm: ????????????????????????????????????????

Ik ben hier en poets mijn huisje op dit moment, wat doe je?

ik ben op msn op dit moment en verveel me kapot :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Neden kapotsun arkadasim??? :d

merhaba tadli ben calisiyorum ama annelik iznimi kullaniyorum su an. 1 hafta sonra dogum yapicam sen neler yapiyorsun? ben hasselte her hafta ugrarim isimde orda zaten

su an cikmak sorundayim yemek hazirlamam gerekiyor sonra gorusmek uzere kendinize cici bakin

Ne is yapiyosun Hasselt ta ve ne zamandir burdasin, cok mu sordum ne:uhm:

X