• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TANIŞMa ANTALYA

hoşgeldin cnm memleketimizeeeeeeee
nasıl geçiyor evlilik hayatııııııııı
çok iyi canım su an için şükürler olsun, Ama şehir değiştirmek çok zormuş hiç arkadaşım yok,canım sıkıldıgında hadi kahve içelim diyebilceğim biri yok bu ynden çok yalnız kaldım :(

çok iyi canım su an için şükürler olsun, Ama şehir değiştirmek çok zormuş hiç arkadaşım yok,canım sıkıldıgında hadi kahve içelim diyebilceğim biri yok bu ynden çok yalnız kaldım :KK43:

oy oy inşallah tez zamanda arkadaşın olur cnm ah çalışmıyor olsam gider senle bir kahve içerdimm

açıkcası da bende hayatımdan bütün arkadaşlarımı çevremi çıkardımmmmmm

oy oy inşallah tez zamanda arkadaşın olur cnm ah çalışmıyor olsam gider senle bir kahve içerdimm

Al benden de o kadar gereksiz insanları sildim hep az insan çok huzur

Semiremis sıkıldığın zaman gir burda yaz canım görüşmesek bile konuşuruzzz burda senden iyi olmasın bir dost kazandım yüz yüze görüşemezsek bile(aradagörüşüyoz yine) sürekli sohbet halindeyizzz :KK45::KK45::KK45:

evet kuzum inşallah,zamanla burdada eşimin çevresinden hariç kendi çevremi ednirim :) Keşke öyle bir imkan olsa ohh ne güzel olurdu:) Evde durmakta sıkıyor insanı çalışıcam inş kafama göre iş bulursam o zaman daha iyi olur benim için.

evet kuzum inşallah,zamanla burdada eşimin çevresinden hariç kendi çevremi ednirim :) Keşke öyle bir imkan olsa ohh ne güzel olurdu:) Evde durmakta sıkıyor insanı çalışıcam inş kafama göre iş bulursam o zaman daha iyi olur benim için.

Burdan yaz sen bi gün toplanma da ayarlarız üstelik :) İşe girmen iyi olur kafan dağılır çevre olur

Semiremis sıkıldığın zaman gir burda yaz canım görüşmesek bile konuşuruzzz burda senden iyi olmasın bir dost kazandım yüz yüze görüşemezsek bile(aradagörüşüyoz yine) sürekli sohbet halindeyizzz :KK45::KK45::KK45:
Çok teşekkür ederim canım,bu forumda çok eski üyeyim ben,bilgilerimi kaybettiğim için yeni üyelik aldım. Bende senin gibi 2 tane çok iyi arkadaş edindim burda ayrı şehirlerdeyiz fakat telefonda görüşüyoruz devamlı :KK49: Çok teşekkür ederim :KK68::KK68:

inşallah canm rabbim gönlüne göre verir
mesleğin nedir........

Back
X