- 12 Nisan 2013
- 2.679
- 2.089
- 133
- Konu Sahibi minikikramlarelvan
çalışıyorummmmgüneşten faydalanamıyoruzzzz helede masabaşı iş iseeeeee
![]()
Bende çalışıyorum ama açık alan şansım var ve bu işte ilk günüm hadi bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalışıyorummmmgüneşten faydalanamıyoruzzzz helede masabaşı iş iseeeeee
![]()
Bende çalışıyorum ama açık alan şansım var ve bu işte ilk günüm hadi bakalım
hadi bakalım senin için hayrılı olur inşallah ne iş yaparsınn
Hayırlısı artık Expo dayım stand hostesi olarak şartlar iyiydi kaçırmadım sözleşmeli olarak üstelik
OOOO iyi maşallahh
Teşekkürler çok sağolun siz ne iş yapıyor ve neresindesiniz antalyanın ?
bende yeni geldim Antalya ya kızlar evlenince 3 ay oldu.Alanyadan tasındım![]()
çok iyi canım su an için şükürler olsun, Ama şehir değiştirmek çok zormuş hiç arkadaşım yok,canım sıkıldıgında hadi kahve içelim diyebilceğim biri yok bu ynden çok yalnız kaldımhoşgeldin cnm memleketimizeeeeeeee
nasıl geçiyor evlilik hayatııııııııı
çok iyi canım su an için şükürler olsun, Ama şehir değiştirmek çok zormuş hiç arkadaşım yok,canım sıkıldıgında hadi kahve içelim diyebilceğim biri yok bu ynden çok yalnız kaldım![]()
oy oy inşallah tez zamanda arkadaşın olur cnm ah çalışmıyor olsam gider senle bir kahve içerdimm
açıkcası da bende hayatımdan bütün arkadaşlarımı çevremi çıkardımmmmmm
evet kuzum inşallah,zamanla burdada eşimin çevresinden hariç kendi çevremi ednirim :) Keşke öyle bir imkan olsa ohh ne güzel olurdu:) Evde durmakta sıkıyor insanı çalışıcam inş kafama göre iş bulursam o zaman daha iyi olur benim için.oy oy inşallah tez zamanda arkadaşın olur cnm ah çalışmıyor olsam gider senle bir kahve içerdimm
açıkcası da bende hayatımdan bütün arkadaşlarımı çevremi çıkardımmmmmm
Al benden de o kadar gereksiz insanları sildim hep az insan çok huzur
evet kuzum inşallah,zamanla burdada eşimin çevresinden hariç kendi çevremi ednirim :) Keşke öyle bir imkan olsa ohh ne güzel olurdu:) Evde durmakta sıkıyor insanı çalışıcam inş kafama göre iş bulursam o zaman daha iyi olur benim için.
Çok teşekkür ederim canım,bu forumda çok eski üyeyim ben,bilgilerimi kaybettiğim için yeni üyelik aldım. Bende senin gibi 2 tane çok iyi arkadaş edindim burda ayrı şehirlerdeyiz fakat telefonda görüşüyoruz devamlıSemiremis sıkıldığın zaman gir burda yaz canım görüşmesek bile konuşuruzzz burda senden iyi olmasın bir dost kazandım yüz yüze görüşemezsek bile(aradagörüşüyoz yine) sürekli sohbet halindeyizzz![]()
sen iyi isen herkes iyyi sen birkere düştün mü birde onlar vuruyorr
Bencede birgün Antalya buluşması yapalım,süper olurBurdan yaz sen bi gün toplanma da ayarlarız üstelik :) İşe girmen iyi olur kafan dağılır çevre olur
evet kuzum inşallah,zamanla burdada eşimin çevresinden hariç kendi çevremi ednirim :) Keşke öyle bir imkan olsa ohh ne güzel olurdu:) Evde durmakta sıkıyor insanı çalışıcam inş kafama göre iş bulursam o zaman daha iyi olur benim için.
Muhasebeciyim canım beninşallah canm rabbim gönlüne göre verir
mesleğin nedir........