- 13 Aralık 2014
- 34
- 9
- 13
- 43
- Konu Sahibi minikikramlarelvan
yakınsın.....en güzel ilçelerden biri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa benim bir ayağımda orada,manavgatta da duruyorum.sanırım sende turizmle ilgili bir iştesin yada yerlisimisin manavgatın,bu arada çok sevindim bir manavgatlıyla tanıştığıma yıllar önce böyle bir konuda açmıştımEvet canım sohpet koyulaşsın diye izliyorun kenardan :)
Sıde deyim ben manavgat tarafinda .
Hoşgeldin arkadaşım, merkezdemisin?:)PersephoneH kenardan bakma :)
Ben de yeni evli sayılırım arkadaşlar haziranda evlendim aranıza yeni katıldım :)
Yok canım manavgatlı degilim turizmle alakam yok : DAaa benim bir ayağımda orada,manavgatta da duruyorum.sanırım sende turizmle ilgili bir iştesin yada yerlisimisin manavgatın,bu arada çok sevindim bir manavgatlıyla tanıştığıma yıllar önce böyle bir konuda açmıştım![]()
Anlıyorum bende şimdi yarı manavgatta yarı Antalya merkezde yaşıyorum. Özel değilse manavgatta ne iş yapıyorsun?Yok canım manavgatlı degilim turizmle alakam yok : D
Bende çok sevindim,bi ayağim burada benimde istanbulluyum normalde istanbulda da evim var :)
Anlıyorum bende şimdi yarı manavgatta yarı Antalya merkezde yaşıyorum. Özel değilse manavgatta ne iş yapıyorsun?
evet tatlım merkezdenim sen?Hoşgeldin arkadaşım, merkezdemisin?
Evet suan bende merkezdeyim yani kışları ama yazlari manavgata gidiyorum daha çok.evet tatlım merkezdenim sen?
Neden ki? Ben her daim Antalya'dayım. Malum... Doğma büyüme Antalyalıyım zatenEvet suan bende merkezdeyim yani kışları ama yazlari manavgata gidiyorum daha çok.
Sevindim bende doğma büyüme antalyalıyım ama evlendikten sonra iş sebebiyle manavgatta yaşamaya başladım fakat alışamadım,işim orada ama orayı sevemediğim için kışları burada yaşamaya karar verdim,yazlarıda haftasonları geliyorum.ama bu gidişle tamamen geri döneceğim sanırım.Neden ki? Ben her daim Antalya'dayım. Malum... Doğma büyüme Antalyalıyım zaten![]()
Sevindim bende doğma büyüme antalyalıyım ama evlendikten sonra iş sebebiyle manavgatta yaşamaya başladım fakat alışamadım,işim orada ama orayı sevemediğim için kışları burada yaşamaya karar verdim,yazlarıda haftasonları geliyorum.ama bu gidişle tamamen geri döneceğim sanırım.
Slm bende Antalya merkezdeyim. Evliyim 3 yaşında ve 7,5 aylık iki kızım var.
Teşekkürler amin inşallah sizinde olur :)Hoşgeldin aramıza :) Ne güzel iki meleğin var darısı bizlerin başına :)
Teşekkürler amin inşallah sizinde olur :)
Güllükteyim postaneye yakın. Sen?Amin tatlım bütün olmayanlara verir inşallah Allah. Neresindensin Antalyanın?
hoşbuldum :)Hoşgeldin :)