• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TANIŞMa ANTALYA

Evet canım sohpet koyulaşsın diye izliyorun kenardan :)
Sıde deyim ben manavgat tarafinda .
Aaa benim bir ayağımda orada,manavgatta da duruyorum.sanırım sende turizmle ilgili bir iştesin yada yerlisimisin manavgatın,bu arada çok sevindim bir manavgatlıyla tanıştığıma yıllar önce böyle bir konuda açmıştım:KK39:

Aaa benim bir ayağımda orada,manavgatta da duruyorum.sanırım sende turizmle ilgili bir iştesin yada yerlisimisin manavgatın,bu arada çok sevindim bir manavgatlıyla tanıştığıma yıllar önce böyle bir konuda açmıştım:KK39:
Yok canım manavgatlı degilim turizmle alakam yok : D
Bende çok sevindim,bi ayağim burada benimde istanbulluyum normalde istanbulda da evim var :)

Neden ki? Ben her daim Antalya'dayım. Malum... Doğma büyüme Antalyalıyım zaten :D
Sevindim bende doğma büyüme antalyalıyım ama evlendikten sonra iş sebebiyle manavgatta yaşamaya başladım fakat alışamadım,işim orada ama orayı sevemediğim için kışları burada yaşamaya karar verdim,yazlarıda haftasonları geliyorum.ama bu gidişle tamamen geri döneceğim sanırım.

Sevindim bende doğma büyüme antalyalıyım ama evlendikten sonra iş sebebiyle manavgatta yaşamaya başladım fakat alışamadım,işim orada ama orayı sevemediğim için kışları burada yaşamaya karar verdim,yazlarıda haftasonları geliyorum.ama bu gidişle tamamen geri döneceğim sanırım.

Antalyaya dön bence ya :D Ben işimi de burada seçtim bakalım ama işten de bir şekilde ayrılmak istiyorum öyle arada derece kaldım gitti yani kuzum yaa..

Back
X