sen yine kendin bilirsin ama öyle şeylerden bi gelecek beklemeöyle demeeee . Allah bilir ama önsezi olayıda var gerçekten. Bende az çok bakıyorum ablacm. Umut fakirin ekmeği derler ya o misal
İyiyim ablacım . Ben bugün tek çizgiyi gördüm kırmızıları göremedim . Beklemedeyim . Sen nasılsın
biraz daha sıkışın ben de deldim....
canım senin ne kadar gecti adet gunundenbende hala kırmızıları göremedim tek çizgi gördumde
adetine ne kadar var ki niye yaptın hemen test :26:İyiyim ablacım . Ben bugün tek çizgiyi gördüm kırmızıları göremedim . Beklemedeyim . Sen nasılsın
biraz daha sıkışın ben de deldim....
sen yine kendin bilirsin ama öyle şeylerden bi gelecek bekleme
bak bi arkadaşım bigün gitmiş bi falcımıdır hocamıdır nedir
demişki senin asla bebeğin olmucak kendini aylarca heder etti ve sonra oldu bebeği
Geçen ay 8 eylülde oldum . Şu anda hala gelen giden yok . Senin ?
Biraz zayıflasam iyi olur
Hg bacım . Buyur
adetine ne kadar var ki niye yaptın hemen test :26:
gel yamacımaanlat hele kimsin kimlerdensin
işte öyle inanma o yüzden.....Eneee ne kötü bir insanmış o öyle denirmi hiçBenim adet dündü
benimde gecen ay 7 eylülde geldi dediğin gibi hala gelen giden yok bu ay kırmızı kart görmek istemiom inşallahhh ikimizde guzel sonucu alırız :)) senin duzenin nasıl peki canım oynama oluyor mu her ay ?
benimde gecen ay 7 eylülde geldi dediğin gibi hala gelen giden yok bu ay kırmızı kart görmek istemiom inşallahhh ikimizde guzel sonucu alırız :)) senin duzenin nasıl peki canım oynama oluyor mu her ay ?
hoşbulduk bacım ben küçücük bişeyim zaten :)
kendi halinde bebeği olmayan bir ev hanımıyım ....
işte öyle inanma o yüzden.....
normalde kaç günde olursun:26:
650]benimde gecen ay 7 eylülde geldi dediğin gibi hala gelen giden yok bu ay kırmızı kart görmek istemiom inşallahhh ikimizde guzel sonucu alırız :)) senin duzenin nasıl peki canım oynama oluyor mu her ay ?
iyi yabancılık çekmeyizsende bizlerdenmişsin
bende bebeğini bekleyen biriyimde
Valla cnm bak bu ay oynadı mesela yoksa. :44:
o zamn umarım bebiş dolayısıyla gelmiodur inşallahh gelmezzz:)
Gelmesin gelmesin
Benim kociş kan görmeye dayanamıyor
O günlerde yanıma yaklaşmıyor :44:
senin normalde kaç gün ama daha çok yenisin stres yapma
bende 7 yıldır bekliyorum çok uzak sanırım gelemedi sıpaevet yabancılık çekmeyiz ben de bebişimin yolunu gözlüyorum 4 senedir geldiği yol uzak herhalde gelmek bilmedi....
Gelmesin gelmesin
allah seni napmasın güldürdün beni....
Gelmesin gelmesin
hadi bakalım o zaman hakkımızda hayırlısı kaç gun daha beklemeyi dusunuyon tatlım gelmesse peki ? ben de yedisinde bekliodum ya ondan soruom ne zamn kan versem gelmesse idrarda çıkmadı iki gundur
inş kırkımız karışır ama nerdeeeeeeeeBu ay senin bıdığın bidaki ay benim bıdığım olsun kırkları karışmasın teyzesi