Tanışalım Kaynaşalım Paylaşalım . Nazlı'nın topiğinde yok yok

inş kırkımız karışır ama nerdeeeeeeee:KK52::KK52:

bende 7 yıldır bekliyorum çok uzak sanırım gelemedi sıpa:KK4::KK4:
gittin mi dr a sebeb ne:26:

çok doktora gittim bir sorunumun olmadığını söyledi en son geçen ay talihsiz bir aşılama geçirdim o doktor tedavi sırasında pcos var dedi güvenemedim onada şimdi doktor araştırıyorum başka bir doktora gideceğim öyle..[/QUOTE]

anladım canım inş
iyi bi dr bulursun ama pko lu olupta hamile kalan da çok var

Bu ay senin bıdığın bidaki ay benim bıdığım olsun kırkları karışmasın teyzesi :KK52::KK52:
inş kırkımız karışır ama nerdeeeeeeee:KK52::KK52:

bende 7 yıldır bekliyorum çok uzak sanırım gelemedi sıpa:KK4::KK4:
gittin mi dr a sebeb ne:26:[/QUOTE]

senin sorunun neydi hangi tedavileri gördün..

allah seni napmasın güldürdün beni....

Gül tabi gül üzülmeyelim hiç :KK52::KK53::KK53::KK53:
nş kırkımız karışır ama nerdeeeeeeee

Bu kırk olayı ne ya çok duydumda bilmiyorum

hadi bakalım o zaman hakkımızda hayırlısı kaç gun daha beklemeyi dusunuyon tatlım gelmesse peki ? ben de yedisinde bekliodum ya ondan soruom ne zamn kan versem gelmesse idrarda çıkmadı iki gundur :KK43:

Valla 2 gün daha gelmezse toktora koşarım . Valla cnm bekleyebilirsen 1 hafta bekle derim. Ben pek bekliyemiyorum gerçi emme olsun :KK52::KK52::KK51:

Son düzenleme:
nazlım kız şimdi gördüm:KK53::KK53::KK53::KK53: daha yeni üyesin ne çok konu açmışsın öyle:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Bende farkettim onu :KK1::KK1::KK1:
Onların yarısını sildirmek istiyorum zaten. :KK53::KK53::KK53::KK53:
Sinirlendikçe üzüldükçe konu açtım :KK52::KK52::KK52::KK52:
aboooowww:KK30::KK30::KK30::KK30:sen böyle herşeye sinirlenicek olursan:KK53::KK53: yapma tatlım sinirlenince kendine olur zararı:KK15::KK15:

aboooowww:KK30::KK30::KK30::KK30:sen böyle herşeye sinirlenicek olursan:KK53::KK53: yapma tatlım sinirlenince kendine olur zararı:KK15::KK15:

Kociş dün diyor ki sende sakinleşme var :KK53: Kaç haftadır evde birşey kırılmadı.
Burda takıldığımı biliyor. Dedim orası bana iyi geldi. Sakinleşiyorum En Büyük KK

Bende farkettim onu :KK1::KK1::KK1:
Onların yarısını sildirmek istiyorum zaten. :KK53::KK53::KK53::KK53:
Sinirlendikçe üzüldükçe konu açtım :KK52::KK52::KK52::KK52:

Kociş dün diyor ki sende sakinleşme var :KK53: Kaç haftadır evde birşey kırılmadı.
Burda takıldığımı biliyor. Dedim orası bana iyi geldi. Sakinleşiyorum En Büyük KK

iyi o zaman hiç ayrılma :KK53:sen burdan:KK4::KK4:
bak sana bi link bulucam şimdi :KK55::KK55:
benim eşimde ezberledi artık burayı:KK17:

suff umarım hep birlikte kasımda hamile olduğumuzu öğreniriz:KK43:(((((

ooyyy oyyyy benim meleğimde burdaymışşşş.

Son düzenleme:
accık daha görünsün dedim:KK53::KK53:

iyiyim tatlım sen nasılsın :KK16::KK16:
ben şimdi çıkıyorum yemek yapıcam :KK56::KK56:yine gelirim sende gel olurmu:KK16::KK16:

tamam canım kolay gelsin buralardayım bugün tembelim daha pijamalarımı bile çıkarıp güne başlayamadım bu saatten sonrada başlamam herhalde akşam oldu bile:KK1:

tamam canım kolay gelsin buralardayım bugün tembelim daha pijamalarımı bile çıkarıp güne başlayamadım bu saatten sonrada başlamam herhalde akşam oldu bile:KK1:

Ohhhhh bizde saat gelsinde işten çıkalım diye bekliyoruz :KK50:

Ohhhhh bizde saat gelsinde işten çıkalım diye bekliyoruz :KK50:

ona bakarsan canım bende çalışmak istiyorum ama istanbula kötü derken istanbul dışında bir hapishaneye düştüm:KK5:

Kizlaaaaarrrr ben anneme Istanbul'a gidiyorum . Ben yokm diye buraları kimsesiz mi birakacaksiniz ? Gelnce tek tek hepinizi dovecegim !! Korkun benden ...

merhabakızlar nasılsınız :) topıge yenı katılanardan olabılırmıyım :) kımse yok mu:)

X