merhaba canımmm :):)
ne istiyim canım bebiş istiommm
Onu bende istiyorum . Bir yapsam bol bol yapıp sizlere dağıtacağım zatenyaş kaç ne zamandır istiyorsun
8 aylık evliyiz tatlim 6 aydır uğraşıyoruz işte 25 yaşındayım neden olmadığınıda bilmioz henüz 1 sene olmadan doktorlar kabul etmio ya o yuzden dahada gerilio insanbakalım bu ay 7 ekimde hasta olmam lazımdı iki gun gecti ama fazla umutlanmak istemiom sen ne zamandır beklion bakalım
accuk kaysandabende otursam bana da yer varmı acaba
biz 2 senelik evliyiz. 3 - 4 aydırda uğraşıyoruz cnm .22 yaşmdayım . bende bilmiyorum nidin olmuyor . Benm dr da bidaki ay yumurtlamanı kontrol edelim yine olmazsa diğer ay tedavi başlıcaz sana dedi
yok kıyamam sen ayakta durma ayacıkların ağrır sonraKayamambenim totom biraz büyük sığışamıyorum snra
Hoş geldin ablacım buyur gel sen ben ayakta dururum
hayırlısı canım ya yapan nasıl yapıo bi defada tutturanlara hayranım valla :)) bakalım ben bu ay hayal kırıklığına uğrarsam gene artık tam teşekküllü bi hastane şart ne var ne yok baktırcam iyiceRabbimm sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhh...umarım kasım ayı bizim ayımız olur
yok kıyamam sen ayakta durma ayacıkların ağrır sonra
balıklama bi dalış yapıyım hemen
eeeenasılsınız bakim
tatlım benim kızma bana ama fala inanma baktırmada....Aminnnn. Ya aklıma birşey geldi şincik bak . Ben 4 ay önce hiç çocuk düşünmüyordum . Anneanemede birşey dimemiştim . O durduk yere aradı. Fal baktırmış . Kasım ayında hamile var dediAcaba o mu çıkacak
İyiyim ablacım . Ben bugün tek çizgiyi gördüm kırmızıları göremedim . Beklemedeyim . Sen nasılsın
tatlım benim kızma bana ama fala inanma baktırmada....
geleceği ALLAH bilir sadece:26::26:
Aminnnn. Ya aklıma birşey geldi şincik bak . Ben 4 ay önce hiç çocuk düşünmüyordum . Anneanemede birşey dimemiştim . O durduk yere aradı. Fal baktırmış . Kasım ayında hamile var dediAcaba o mu çıkacak
bende gece yine rüyamda bebişimi gördümuyandım yine rüyamış
inşallah o çıkmıştır canım ya olur mu olur his meselesidir belki böle şeyler umut etmeye devammmm pes etmek yokk :)