Tanışalım Kaynaşalım Paylaşalım . Nazlı'nın topiğinde yok yok

Suff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
1.009
10
34
Kızlarrrrrr merhabaaaaa
Aman beni yanlız bırakmayın öncelikle e mi ?
En güzel dostlukların başlaması dileğiyle .
Her her ama her konuda konuşalım kaynaşalım .
Derdin mi var gel abla
Sıkıntınmı var gel abla
Mutlumusun gel abla
Kısacası gel gel gel burda herşey beleş
Şimdiden hepinizi

Onu bende istiyorum . Bir yapsam bol bol yapıp sizlere dağıtacağım zaten yaş kaç ne zamandır istiyorsun

8 aylık evliyiz tatlim 6 aydır uğraşıyoruz işte 25 yaşındayım neden olmadığınıda bilmioz henüz 1 sene olmadan doktorlar kabul etmio ya o yuzden dahada gerilio insan bakalım bu ay 7 ekimde hasta olmam lazımdı iki gun gecti ama fazla umutlanmak istemiom sen ne zamandır beklion bakalım

biz 2 senelik evliyiz. 3 - 4 aydırda uğraşıyoruz cnm . 22 yaşmdayım . bende bilmiyorum nidin olmuyor . Benm dr da bidaki ay yumurtlamanı kontrol edelim yine olmazsa diğer ay tedavi başlıcaz sana dedi

accuk kaysanda bende otursam bana da yer varmı acaba

biz 2 senelik evliyiz. 3 - 4 aydırda uğraşıyoruz cnm . 22 yaşmdayım . bende bilmiyorum nidin olmuyor . Benm dr da bidaki ay yumurtlamanı kontrol edelim yine olmazsa diğer ay tedavi başlıcaz sana dedi

hayırlısı canım ya yapan nasıl yapıo bi defada tutturanlara hayranım valla :)) bakalım ben bu ay hayal kırıklığına uğrarsam gene artık tam teşekküllü bi hastane şart ne var ne yok baktırcam iyice Rabbimm sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhh...umarım kasım ayı bizim ayımız olur

Kayamam benim totom biraz büyük sığışamıyorum snra

Hoş geldin ablacım buyur gel sen ben ayakta dururum
yok kıyamam sen ayakta durma ayacıkların ağrır sonra
balıklama bi dalış yapıyım hemen
eeee nasılsınız bakim

Aminnnn. Ya aklıma birşey geldi şincik bak . Ben 4 ay önce hiç çocuk düşünmüyordum . Anneanemede birşey dimemiştim . O durduk yere aradı. Fal baktırmış . Kasım ayında hamile var dedi Acaba o mu çıkacak

yok kıyamam sen ayakta durma ayacıkların ağrır sonra
balıklama bi dalış yapıyım hemen
eeee nasılsınız bakim

İyiyim ablacım . Ben bugün tek çizgiyi gördüm kırmızıları göremedim . Beklemedeyim . Sen nasılsın

tatlım benim kızma bana ama fala inanma baktırmada....
geleceği ALLAH bilir sadece:26::26:

tatlım benim kızma bana ama fala inanma baktırmada....
geleceği ALLAH bilir sadece:26::26:

öyle demeeee . Allah bilir ama önsezi olayıda var gerçekten. Bende az çok bakıyorum ablacm. Umut fakirin ekmeği derler ya o misal

inşallah o çıkmıştır canım ya olur mu olur his meselesidir belki böle şeyler umut etmeye devammmm pes etmek yokk :)

bende gece yine rüyamda bebişimi gördüm uyandım yine rüyamış

Oyoyoyoy ölürüm ablacm sana ben . Allahtan bnm rüyama girmiyor. Çok etkilenirim ben . Sıkma kendini ne olur. Farkındayım herşeyn ama dert etme. Olucak bak görürsün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…