K
kan_çiçeği
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kan_çiçeği
İnsanların suretlerine bakınca anlaşılıyor ne kadar meraklı oldukları ! hayatlar ise kuyu misali kazdıkça neyin çıkacağını bilemiyorsunuz ,kazarkende merakla bekliyorsunuz acaba umduğunuz şeyler çıkacak mı diye ? hayranı olduğumuz sanatçıyı filmlerini izlediğimiz aktörleri yada yeni tanıştığımız ve beğendiğimiz birini yakından tanımaya pek hevesliyizdir!bana sorarsanız çok kötü demeyeyim ama, keşke kimseyi yakından tanıma fırsatı bulamasak ! zira sonuçlar hep hüsrandır . Özellikle ilişkinin bitişinde mutlak payı vardır,insanın sevilesi bir yaratık olmadığından mıdır nedir......Hani merakın kediyi öldürmesi gibi bazen merakın giderilmesi insanda öldürücü etki yapar.biliyormusunuz insanlar kitap gibidir anlattıklarının bir sonu vardır ,ve aynı şeyleri dönüp,dönüp tekrar okumanın manası yoktur çekiciliğide.....Bu durumdan yırtanlar baş ucu kitabı olamayı becerenlerdir bir tek,hani tekrar okumaktan zevk alacağımız vazgeçemeyip sıkılmayacağımız baş ucuna koyduğumuz kitaplar......Yazıkki herkeste olmaz saysam beş parmağımı bile geçmez hatta yok denecek kadar azdır bazılarımızda yoktur bile baş ucu kitabı .Birini yakından tanımaya heves ederken şunlarıda düşünmek lazım .....Bir yabancının dünyasına adım atıyorsunuz kimdir,nedir ,beraber nasıl bir yolculuğa çıkacaksınız, çok derine inmeye bile gerek yok hatta bazı ilişkiler sırf'' güzellik merakı'' üstüne (hani yanındaki güzellikle arkadaşlarını kıskandıran sonra yanındaki '' güzelliği'' kaldıramayan ezilen, bakın merak nasılda iş açıyor insanın başına değil mi ?neyse konu sapmasın ) sonra işte o kahrolası yakından tanıma olayı gerçekleşir karşınızdakini sular seller gibi ezberlersiniz hani kendinizi o kadar tanımazsınız onu tarttığınız kadar kendinizi tartmamışsınızdır sonuç; güle güle uğurlar olsun! ha ,tanıdıkça hayran olunmaz mı ? karşındakini tanıdıkça vazgeçilmez olmaz mı ? olur elbet! zaten oda bir umuttur insan da hep bir gün karşınıza çıkar sımsıkı tutarsınız öyle bir şeylerede değişmezsiniz insanın tek dostu ''doğrulardır'' zaten. ortasından sıkılmış diş macunu gibiyim bir konuyu daha ittire kaktıra kaleme aldım kayıtlarada böyle geçsin .....