Keşke 8 günü geçirmeseydin. İnsanın bazen böyle yapmayacağı şeyleri yapası tutuyor. İstersen gurur meselesi yapma ben çok şaşkındım heyecanlıydım ondan böyle davrandım yeğenler yanımdaydı rahat olamadım stres oldum de yeniden görüşmek istediğini söyle
heycandan eliniz ayaginiza dolasmis gibi bi izlenim vermissiniz konunuzda. Belki de goz temasi yapmamanizdan, azicik kaba olan davranislarinizdan (biz sizi tutmuyoruz dimi demen, onu beklememen vs) hoslanmamistir. Belki de senin ondan hoslanmadigini dusunuyordur. Araci olani arayip, onun senin hakkinda ne dusundugunu sormayi denedin mi?
caktirmadan sor benceAslında görüşme esnasında çok da heyecanlı davranmadım yani karşılıklı konuşurken doğaldım. Heyecanlı görünsem kaba davranışlarımı mazur görebilirdi belki ama rahat görünüp üzerine öyle kabalık edincearacının beni araması gerekir diye düşündüğüm için ben arayıp bir şey sormadım.
Kismetinde varsa olur illaki insan bazen hissettiğini n tam tersi gibi davranıyor bir daha karşılaşırsanız bu fırsatı kaçırmayın sizden yeşil ışık gormemis gibi atak yapamıyor bence hayırlısı hakkınızda
Bence aracıya sor çünkü olumlu veya olumsuz bir şey söylemeleri gerekiyordu .Ben olsam cekinmezdim .Bu ise girdilerse sorumluluğunda alicaklar olumsuz sa düşüncesi kafanı kurcalamazsin eğer senin yaptığın kabalıga kizdilarsa açıklama yapmış olursun
Aracıyla yakinmisiniz ?aranız yani? Tabiki öyle ama onlar yapmıyorsa sen sor ne olcak begenmemis sede takma kafana .ne olcak dünyanın sonu değil ya hem sen oluyormusun tanımadığın kişi için .sitem edersin ararsınız diye beklerdim siz vesile oldunuz böyle hiç haber vermemenize kırıldım dersiniz olumsuz oLumlu bilgilendirmeniz gerekirdi dersiniz .Hem başka görüşmek isteyenler oluyor size saygin dan kabul etmiyorum ararsınız diye bekledim de diyebilirsin olay senin hayal dünyana kalmis
Ay sizing de ille de aracinin beni aramasi gerekiyordu diyip durup kendi kendinizi yemenizi anlamiyorum. Ne var canim? Koca insanlarsiniz, kendileri gorustuler, kendi aralarinda halletsinler diye dusunuyor da olabilir. Hani sorsaniz hic olmazsa iciniz rahatlayacak, ama sormadan, iskence cekiyorsunuz resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?