• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaktan vazgeçtim

biz hergün kavga düvüş yapamdık ikimizde sesizleşip birbirimizi görmedik bu onunda benimde zoruma gidiyor
Onun zoruna da sizin zorunuza da giden tek şey evlilikten kendinizce istediğinizi alamamanız. Birbirinize istediklerinizi vermeye asla gönüllü değilsiniz, neden evli kalmaya çalışıyorsunuz ki?

koca boşamak size kolay gele bilir heryerde gurur yapan ben bu duruma getirdim zaten lütfen dikkatli yorum yapınız ordan ahkem kesmek çok kolay kimsenin ne yaşadıgını nelerle şavaştıgını bilemezsiniz
Siz değil zaten kocanız boşuyor.

koca boşamak size kolay gele bilir heryerde gurur yapan ben bu duruma getirdim zaten lütfen dikkatli yorum yapınız ordan ahkem kesmek çok kolay kimsenin ne yaşadıgını nelerle şavaştıgını bilemezsiniz
Ben şak diye boşadım ilk kocayı o yüzden yazabilirim sanırım rahatça 😅
Siz çocukları yük mü görüyorsunuz kendinizde?
Yani çocukları bana atacak hayatını yaşayacak diyorsunuz da defolsun gitsin?
Çocuk annenindir yani zorla mi tutacaksınız
Valla annemiz bizi Aliye dizisiyle büyüttü ya bazı konulara hayret ediyorum cidden

hep guru yaptık eşimle
Bunun adı gurur değil canım, çocuksu bir inat. Toksik anlardan beslenen ilişki dibine kadar gurursuz olur. Ve o insanı aslinda sevmiyorsundur. Ben bunu kendimden de taniyorum kimle bu kadar yüzgöz olduysam geriye dönüp baktigimda hala pff salak diyorum. Ama gerçekten aşık oldugum insanlarin bir kere bitti demesi hep yetti asla geri dönmedim o dönse bile bi kere bitti demis olmasi bile bi daha baslamamam icin yeterliydi. Gerçek aşkta dibine kadar gurur olur ve ölsen de donmezsin geri. Bi seyler ayril barış toksik ilerliyorsa orda ego savaşı inat, hırs, gününü gösterme, madara etmeye çalışma, içi boş tutkulu seks, şiddet vs envai çeşit şuursuzluk vardır, sevgi yoktur.

eşim çocukların tüm sorumlulugunu üstüme atıp gitmesine izin veremedim

Bosanmak kolay. Sizin isiniz daha kolay. Cocuklar büyükmüş, babalarini istiyolar diyosunuz. Gidip babalariyla kalabilirler, sorumluluğu paylasmis olursunuz. Cocuklari evliliginizin bitmemesi icin koz olarak kullanmayin.

Ben şak diye boşadım ilk kocayı o yüzden yazabilirim sanırım rahatça 😅
Siz çocukları yük mü görüyorsunuz kendinizde?
Yani çocukları bana atacak hayatını yaşayacak diyorsunuz da defolsun gitsin?
Çocuk annenindir yani zorla mi tutacaksınız
Valla annemiz bizi Aliye dizisiyle büyüttü ya bazı konulara hayret ediyorum cidden
Yaşım geçiyor diye, evliliğim kurtulsun diye, kocam beni başından kolayca atamasın hep bir bağ kalsın diye çocuk yaparsan tabi onu yük olarak görürsün. O boşanınca çocuğu da bırakan hayırsız babalar yaşlanınca çıkıyor meydana kendini baktırmak için, şimdi fıldır fıldır gezer tozarsın, besbekar gibi yaşarsın ama yaşlılığı da var bu dünyanın kimse merak etmesin.

Yaşım geçiyor diye, evliliğim kurtulsun diye, kocam beni başından kolayca atamasın hep bir bağ kalsın diye çocuk yaparsan tabi onu yük olarak görürsün. O boşanınca çocuğu da bırakan hayırsız babalar yaşlanınca çıkıyor meydana kendini baktırmak için, şimdi fıldır fıldır gezer tozarsın, besbekar gibi yaşarsın ama yaşlılığı da var bu dünyanın kimse merak etmesin.
Çocuk yaparken her şey düşünülmeli eşe güvenilmemeli dünyanın bin türlü hali var kesinlikle.
Ha benim babam hayırsızın önde gideni yarın çıkıp bana bak dese alır cevabını ama annem başımın tacıdır 🥰
Çocuklar da akıllı artık kimin ne olduğunu biliyorlar..

anlaşmalı boşanma ne fark eder lütfen canımı acıtmayın
Sonuçta davayı açan taraf o, her şeyi ile o uğraşmış, siz bi zahmet imza atmışsınız ve bi zahmet de duruşmaya gidecektiniz. Siz blöf yapmışsınız, ama beklediğiniz olmamış. Boşanan taraf hiçbir zaman siz olmamışsınız.

Niye eşinizi boşanmaktan vazgeçirmeye çalışıyorsunuz ki? Çok mu mutlu bir evliliğiniz vardı sanki? Madem niyetiniz yoktu boşanmaya niye işleri bu noktaya kadar getirdiniz? Küçücük çocukların da psikolojisini bozmaya ne gerek vardı, oyuncağa çevirmişsiniz evliliği. Ben size olacağı söyleyeyim eşiniz döner eve sonra yine bildiğini okumaya başlar. Siz ondan vazgeçemeyeceğinizi, her yaptığını kabulleneceğinizi gösterdiniz çünkü ona
MERHABALAR Hanımlar 15 yıdır evliyim eşimle hep tartışmamaız oldu ara ara evden küsüp gitmeleri oldu sorunu berber çözüme olaştırmadık
hep yorduk kemdimizi şiddetde yaşadım malesef son yıllar şiddet bitmişti benim kendime özgüvenim geldikce eşime durması gerektigi kendi öz saygımı ğösterdim ben istemediğim hiç birşeyi bana artık yaptıramıyor bu durum ona çok agır geliyor kabullenmek istemiyor pasivleşip umursamaz hale dönüştü ve sonra aramıza ev içerisinde mesafeler girdi o kendi dünyasında ben kendi dünyamda çocuklarla paylaşım azaldı 2 tane kızım var 14,10 yaşında artık eşime kavgalarda bile rest çekiyordum evden kovuyordum kendimi işe veriyor sorunlardan uzak kalmak çözüm değildi eşime ondan vazgecicegimi ğösterdim onu uyardım ev icerinde dışarda artık paylaşımomız minumuma indiğini ilgisizlik sevgisizlik bunların büyük sorun oldugunu söyledim ikimizde çok az çabalarken beni gene ihmal ediyor diye kavga ettik oda bana sert tepki verince bir hata yaptım evden gitmesini söyledim ertesi gün evde yoktu aradım ve sinir haliyle söyledim gel dedim gelmedi ertesi gün valizlerini hazırlayıp beni bekliyordu evde ufak bir konuşma yaptık ve boşanma kararını netleştirdik ama gözlerimin icine bakıp üzgündü gitti ve iki gün sonra anlaşmalı boşanmayı açtı
anlaşmayı imzaladım tek çelsede 2 hafta sonra mahkeme vardı ve ben son hafta pişman oldum yapamıycagıma karar verip vazgeçtim eşim çok şaşırdı mahkemeye gitmedim o gün beni çagırdı imzanı at bitsin dedi ama ben gidemedim vazgeçtigimi ısrarla söyledim oda çok kırgın bende
2 hafta geçti ve geri ADIM ATMADI aracı arkadaş girdi araya görüşmeye çagırdı tepki vermedi aramadı
ve şuan ben araftayım zor bir süreç eşimi sıkmıyorum msş tlf etmiyorum iletişimi çocuklar icin bile kurmuyorum kafasını tolasın diye bende sessiz kalmayı tercih ettim onu boşanmadan nasıl vazgeciricem düsünmeden kafayı yiycem eşimi hala seviyorum bu konuda düşünceniz nedir
Siz sanmıssınız ki adam siddet uyguladı yok onu yaptı bunu yaptı ayrılmaya kalkarsam gelip pohpohlar beni yalvarır vs. Ama adam bunların hic birini yapmayıp takmayınca sizi simdi boşanmak istemiyorum diye konu acmıssınız.
Siz kocanızı faln değil egonuzu istiyorsunuz bu kadar

Çocuklar babalarıyka iletişime geçebilir. Boşanıncq onları da boşamıyor. Nafaka alabilirsiniz... Boşsnınca tabii düzen kuracavsktı. Biz kadınlar bensiz yaşayamaz diye rest çekiyoruz. Herifler yaşıyor ya...

Geri dönecek gibi değil. Bırakın iplerini

MALESEF tolum boşanmış bir erkekle kadına aynı kefeye koymuyor ve benim tüm ısrarım boşanacak kadar kötü bir evliliğim olmadı dışarda daha kötülerini gördüm şükrettim halime ama geç kaldım cok boşladım eşimi vermeden almaya calıştım tüm cabam o gemi batbadan kurtarmak biliyorum eşimde bende çok pişman olucaz çünkü düzeltmek için çabalamadık evlilik emek ister ben dik başlı o dik başlı bu duruma geldik son pişmanlık fayda edermi bilmiyorum allah hakkıma hayırlısını versin

32 yasinda birinin 15 yillik evli, 14 yasinda cocugu olmasi beni cok sarsti bu konuda.
Berbat gecen hayatinizi bu sekilde surdurmek isterseniz devam edin. Yada yeni bir sayfa acin kendi karariniz.
inanin osayfa burdan sayfa acmakkadar kolay degil çünkü kötü günümüz olduysa iyi günümüzde oldu
ve çok kücük yaşta evlendim evlilik agır geldi ve asla evlilik düzelir diye çocuk yapmadım en kücük kızımdan sonra
eşimde annesinden ayrı büyümüş bunu anlar sandım ama deger görmedimiz için büyürken kendimizede deger vermekte gec kaldık

İyi yaptın adamın bir tarafını kaldırmışsın. Zaten sevgi yok arada ne diye hâlâ biseyleri düzeltme peşindesin ki? Senin ki alışkanlık sevgi aşk değil. Bunu boşanabilseydin anlardın. Kendi kendine zarar vermekten vazgeç.

Hatta en büyük zararı çocuklarına veriyorsun birbirini sevmeyen saygısı olmayan anne babayla aynı evdeler. İleride bu durum yanlış eş seçimine kadar gider Allah korusun.

Back