sevgi hala var malesef olmasa pişmanlıklarımda olmaz ve ben cocuklarımın her zamaz arkasında durdum onlara kulak verdim eşim de bende bocaladık cocuklar en cok yıpranan şuan kendimi toparlasam cocuklar kalıyor onları toparlasam ben kendimi ihmai ediyorum zor bir süreçİyi yaptın adamın bir tarafını kaldırmışsın. Zaten sevgi yok arada ne diye hâlâ biseyleri düzeltme peşindesin ki? Senin ki alışkanlık sevgi aşk değil. Bunu boşanabilseydin anlardın. Kendi kendine zarar vermekten vazgeç.
Hatta en büyük zararı çocuklarına veriyorsun birbirini sevmeyen saygısı olmayan anne babayla aynı evdeler. İleride bu durum yanlış eş seçimine kadar gider Allah korusun.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanmaktan vazgeçtim
- Konu Sahibi kovaburcu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ocak 2021
- 11.449
- 25.791
- 548
Iyi de eve gelince de üstlenmeyecek neden anlamiyorsunuz, sadece kavga olacak çocukların psikolojisi bozulacak, adam iyi bir baba da değil ki sizin derdiniz çocukların geleceği değil siz kocasız kalmaktan korkuyorsunuz...bazı şeyleri burda yazamıyorum zoruma gidiyor tüm sorumlulugu üstüme atıp gitmesi okulları gelecekleri asla üstlenmiyor ve yıllar sonra cıkıp ben babalarıyım der pişkin pişkin
Siz sanmıssınız ki adam siddet uyguladı yok onu yaptı bunu yaptı ayrılmaya kalkarsam gelip pohpohlar beni yalvarır vs. Ama adam bunların hic birini yapmayıp takmayınca sizi simdi boşanmak istemiyorum diye konu acmıssınız.
Siz kocanızı faln değil egonuzu istiyorsunuz bu kada
kızım devamlı aglıyor babayı istiyor oh giddi kurtulduk demedik hiçbirimizOyu de eve gelince de üstlenmeyecek neden anlamaiyorsunuz, sadece kavga olacak çocukların psikolojisi bozulacak, sizin derdiniz çocukların geleceği değil siz kocasız kalmaktan korkuyorsunuz...
- 24 Ocak 2021
- 11.449
- 25.791
- 548
Açıkca seviyorum deyin bari çocukları ortaya atmayın bahane olarak , hoş böyle sorumsuz , faydasız adamın neyini seviyorsan artıksevgi hala var malesef olmasa pişmanlıklarımda olmaz ve ben cocuklarımın her zamaz arkasında durdum onlara kulak verdim eşim de bende bocaladık cocuklar en cok yıpranan şuan kendimi toparlasam cocuklar kalıyor onları toparlasam ben kendimi ihmai ediyorum zor bir süreç
Maddi mi manevi mi anlamıyorum destek samglamamak ne demrk? Cocuklari yatiracak bi kanepesi
- 24 Ocak 2021
- 11.449
- 25.791
- 548
Çocuklara çok yazık, babaları dönse de mutlu olamayacaklar ki , adam sorumsuz yük almak istemiyor, çok yazık Keşke anneleri güçlü olsa onlara bir düzen ve gelecek kursa ...kızım devamlı aglıyor babayı istiyor oh giddi kurtulduk demedik hiçbirimiz
seviyorum sevmesem mahkemeye giderdimAçıkca seviyorum deyin bari çocukları ortaya atmayın bahane olarak , hoş böyle sorumsuz , faydasız adamın neyini seviyorsan artık
- 19 Mayıs 2020
- 46.561
- 208.669
- 548
Çaba iki taraflı olur. Eşiniz evliliğinizi çabaya layık görmüyor. Siz yapacaksınız o yiyecek, hep böyle olmuş, üzüldü sanmışsınız ama o tedirginlik, annesini bırakıp okula gitmek zor gelen 6 yaş bebeleri gibi kalıveriyorlar hayatında onun ardını toplayacak kadın çekilince, ne kadar kendileri boşanmak istese de yaşıyorlar eşiniz gibiler bu korkuyu. Kadınlar da konduramadıklarından üzüldü sanıyor, umut bağlıyor. Hayır, konfor alanından çıkıyor o, kim olsa huzursuz olur. Aradığını bulamayınca belki döner, ama o gün bu gün değil. Şimdi sizi istemeyene yol vermekten başka seçeneğiniz yok.MALESEF tolum boşanmış bir erkekle kadına aynı kefeye koymuyor ve benim tüm ısrarım boşanacak kadar kötü bir evliliğim olmadı dışarda daha kötülerini gördüm şükrettim halime ama geç kaldım cok boşladım eşimi vermeden almaya calıştım tüm cabam o gemi batbadan kurtarmak biliyorum eşimde bende çok pişman olucaz çünkü düzeltmek için çabalamadık evlilik emek ister ben dik başlı o dik başlı bu duruma geldik son pişmanlık fayda edermi bilmiyorum allah hakkıma hayırlısını versin
evet kesinle aramıyorum sormuyorum oda aynı şekilde zamana bıraktım şuan saten gitmedigim icin ertelendi yada düştü dava biraz zamna bıraktım acıkcasıÇaba iki taraflı olur. Eşiniz evliliğinizi çabaya layık görmüyor. Siz yapacaksınız o yiyecek, hep böyle olmuş, üzüldü sanmışsınız ama o tedirginlik, annesini bırakıp okula gitmek zor gelen 6 yaş bebeleri gibi kalıveriyorlar hayatında onun ardını toplayacak kadın çekilince, ne kadar kendileri boşanmak istese de yaşıyorlar eşiniz gibiler bu korkuyu. Kadınlar da konduramadıklarından üzüldü sanıyor, umut bağlıyor. Hayır, konfor alanından çıkıyor o, kim olsa huzursuz olur. Aradığını bulamayınca belki döner, ama o gün bu gün değil. Şimdi sizi istemeyene yol vermekten başka seçeneğiniz yok.
- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.049
- 598
hem maddi hem manevi destek olmuycak
Nasil olmayacak. Arkadaşlar ben mi anlamıyorum koskoca çocukların cebine harclik koymayacak mi yani? Eger oyle bi adamsa donuna kadar almali cekismeli dava açmanız gerekiyor.
- 24 Ocak 2021
- 11.449
- 25.791
- 548
Keşke eşiniz sevginize layık olabilseydi , hayırlısı olsun ne diyeyim...seviyorum sevmesem mahkemeye giderdim
- 30 Mart 2023
- 3.372
- 9.948
- 78
- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.049
- 598
Bu toplumun yargilayici ve otekilestirici kesimini neden bu kadar ciddiye aldiginizi anlamıyorum. Ya kendi pisliklerini ortmek icin baskasinin dedikodusunu ortaya atıyorlar ya da bastirdiklari korkularini baskalarini yaftalayarak gösteriyorlar.MALESEF tolum boşanmış bir erkekle kadına aynı kefeye koymuyor ve benim tüm ısrarım boşanacak kadar kötü bir evliliğim olmadı dışarda daha kötülerini gördüm şükrettim halime ama geç kaldım cok boşladım eşimi vermeden almaya calıştım tüm cabam o gemi batbadan kurtarmak biliyorum eşimde bende çok pişman olucaz çünkü düzeltmek için çabalamadık evlilik emek ister ben dik başlı o dik başlı bu duruma geldik son pişmanlık fayda edermi bilmiyorum allah hakkıma hayırlısını versin
Bosanmis bir kadin olarak benden size tavsiye; sizi istemeyen birini sizde istemeyin, yapismayin, uzatmayin. Tek tarafli sevgi ve çaba ile evlilik yurumez. Esinizin pisman olacagina nereden eminsiniz? Velev ki pisman oldu, cabalamak istedi. Bosandiktan sonra yeniden evlenmek 10dakika sürüyor.
- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.049
- 598
Bir öyle bir böyle. Siz bu adamdan boşanmadan hiçbir şey vermeden çıkmaya calistigi için mi bosanmiyorsunuz( böyleyse haklisiniz, çatır çatır hakkınızı, çocukların hakkını alın)
ya da seviyorum diye mi boşanmayı istemiyorsunuz?
Bosanmak istemedigi icin tum tuşlara ayni anda basiyor.
Cocuklar babayi istiyor
Cocuklarin tum sorumlulugu bende
Maddi manevu destek olmayacak
Evliligimiz o kadar kotu degil
Esimde bosandigina pisman olacak vs vs
- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.578
- 448
İster ama önceden düşüneceltiniz geç kaldınız. Genç yaşta hayatı bilmeden evlenmişsiniz. Şiddet görmüşsünüz. Evlilik o değil. Gerçek evlilikte şiddet olmaz. Eşler birbirini sever. Kimse kıyamaz birbirine. Tabii her konuda anlaşılmaz, tartışılır o ayrı... İş şiddete gelince bitmeliydi...kızım devamlı aglıyor babayı istiyor oh giddi kurtulduk demedik hiçbirimiz
Çocuklar gitsin görsün babalarını.. Konuşsunlar... Ama bitmiş artık bırakın. Onlar da anlar. Sorunlu evlilikte psikolojisi bozuk olacaktı çocukların. Vardır bunda da Bi hayır...
- 17 Temmuz 2018
- 4.055
- 18.822
- 208
yalvarmıyorumki duruşma günü gelene kadar enine boyuna düşünme sürem oldu öncesi aceleyle acılan bir dava ikimizde gurur yaptık ve evlilikte fazla gurur zarar verir mantıklı düşünemedik hiç bir kadın ha diyince yuvasını yıkmak istemez
Ha diyince mi? Hanimefendi donup yazdiklarinizi okumanizi tavsiye ederim, 15 senelik evliliginiz hakkinda yazdiginiz her bir madde bosanma sebebi
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.873
- 598
yorumlarınız için teşekkür ederim bir uzmandan yardım alıcam bu süreç bana agır geliyor ve daha saglıklı bir karar vermem için bu şart çocuklarıma daha fazla zarar görmesini istemiyorum Bana dua edermisinizSadece cocuklariniza acidim. Onlara örnek olarak yasadiginiz evliligi ve iliskinize ve en önemlisi toksik bagimliliginiza bir bakin. Birde kiz cocuklari oldugu icin yaptiklariniz daha da vahim.