• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanıdıklar aracılığıyla görüşme sonrası

alindalin

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
2.130
1.075
333
36
Merhaba arkadaşlar

Uzak bir akrabam beni biriyle tanıştırmak istediğini söyledi. Eşinin tanıdığıymış. önce beni ona göstermişler o da görüşmek isterim demiş. Bir haftasonu görüşme ayarlandı ve benim iki yeğenim, aracı olan akrabam ve eşi de geldiler. Bizi tanıştırıp kalktılar. Gayet samimi rahat bir ortam oluştu. Gülüp konuştuk vs. Eğitim hayatlarımızdan işten vs bahsettik. Rahattım aslında ama pek göz teması kuramadım. Bir de sonra dedim ki abla acaba bizi bekliyor olabilir mi? O da istersen bir görüş dedi. Muhtemelen onunla daha fazla görüşmek istediğimi düşünmüştü. Aracı ablayı aradım ve bizi bekliyorsan biz hemen dönmeyeceğiz dedim yeğenlerim uzaktan geldikleri için çıkmışken onlarla dolaşacaktık. Aradan bir 10 dk geçti ve dedim ki biz seni tutmuyoruz değil mi? Yani bunu neden yaptım bilmiyorum ama Bi sessizlik olmuştu bir şey yapmak zorunda hissettim kendimi. Oysaki bugün izin günüm demişti. Çıkarken de yeğenlerim daha hızlı hareket etmişti ben kabanımı giyiyordum. O da asansöre gidebilirdi orada bekleyebilirdi ama masanın yanında beni bekledi. O esnada telefonunu eline aldı bana doğrı baktığını hissettim ama ben yine ona doğru hiç dönemedim :KK43: belki de numaramı isteyecekti bilmiyorum. Sonra asansöre bindik ve çıkış katına indik. Asansörden çıkınca tanıştığımıza çok memnun oldum dedi. Biz de memnun olduğumuzu belirttik ve teşekkür ettik çay için. Sonra o hesap ödemeye geçti ben de yeğenlerimle çıktım. sonra aracı kişiyi aradım biz kalktık dedim çünkü haber bekliyordu. Nasıldı dedi. Söylediğin gibi çok kibar ve efendi biriydi ama başka bir şey diyemem ilk kez görüştüğüm biri Hakkı'nda dedim. Ve o konuşmadan bu yana 8 gün geçti kimseden ses çıkmadı. Ne aracıdan ne de karşı taraftan.

çocuk belki beğenmediği için bir şey yapmadı ama aracının bana haber vermesi gerekmez miydi? Olumlu ya da olumsuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke 8 günü geçirmeseydin. İnsanın bazen böyle yapmayacağı şeyleri yapası tutuyor. İstersen gurur meselesi yapma ben çok şaşkındım heyecanlıydım ondan böyle davrandım yeğenler yanımdaydı rahat olamadım stres oldum de yeniden görüşmek istediğini söyle

Keşke 8 günü geçirmeseydin. İnsanın bazen böyle yapmayacağı şeyleri yapası tutuyor. İstersen gurur meselesi yapma ben çok şaşkındım heyecanlıydım ondan böyle davrandım yeğenler yanımdaydı rahat olamadım stres oldum de yeniden görüşmek istediğini söyle

Bugün yarın haber gelir diye beklerken bu vakit oldu. Yeğenlerim bir haftalığına gelmişti. Belki yeniden bir görüşme ayarlamak için onların gitmesini bekliyordur diye düşündüm. Baştan da görüşmek istemiyorum dediğim için şimdi tekrar Nasıl söylerim bilmiyorum. Gerçekten kendimi kötü hissediyorum günlerdir.

heycandan eliniz ayaginiza dolasmis gibi bi izlenim vermissiniz konunuzda. Belki de goz temasi yapmamanizdan, azicik kaba olan davranislarinizdan (biz sizi tutmuyoruz dimi demen, onu beklememen vs) hoslanmamistir. Belki de senin ondan hoslanmadigini dusunuyordur. Araci olani arayip, onun senin hakkinda ne dusundugunu sormayi denedin mi?

heycandan eliniz ayaginiza dolasmis gibi bi izlenim vermissiniz konunuzda. Belki de goz temasi yapmamanizdan, azicik kaba olan davranislarinizdan (biz sizi tutmuyoruz dimi demen, onu beklememen vs) hoslanmamistir. Belki de senin ondan hoslanmadigini dusunuyordur. Araci olani arayip, onun senin hakkinda ne dusundugunu sormayi denedin mi?

Aslında görüşme esnasında çok da heyecanlı davranmadım yani karşılıklı konuşurken doğaldım. Heyecanlı görünsem kaba davranışlarımı mazur görebilirdi belki ama rahat görünüp üzerine öyle kabalık edince :( aracının beni araması gerekir diye düşündüğüm için ben arayıp bir şey sormadım.

Aslında görüşme esnasında çok da heyecanlı davranmadım yani karşılıklı konuşurken doğaldım. Heyecanlı görünsem kaba davranışlarımı mazur görebilirdi belki ama rahat görünüp üzerine öyle kabalık edince :KK43: aracının beni araması gerekir diye düşündüğüm için ben arayıp bir şey sormadım.
caktirmadan sor bence

Bugün bir şey daha oldu. Bir avm de karşılaştık. Ben avm ye girdikten Bi kaç saniye sonra onu farkettim çünkü ortada bir yerde duruyordu. Sonra arkadaşıma döndüm hemen. Çünkü heyecanlandım ve ne yapacağımı bilemedim. Arkadaşıma o burada dedim ve tekrar ona doğru döndüğümde arkasını dönmüş gidiyo gibiydi. Çok moralim bozuldu. Demek ki o görüşmede beni beğenmemişti ondan aramadı ki bugün de kaçıyo diye düşündüm. Amaçsız Bi şekilde o tarafa yürümeye devam ediyodum ama görmemiş gibi yapmak için de bakmıyodum ona. Sonra Bi an baktım ki tekrar yönü bize dönük. Ben de ilk mağazaya girdim hemen. Yani aramızda birkaç metrelik bir mesafe kalmıştı ki önünden geçerek mağazaya girdim. Arkadaşım da arkamdan geliyordu ve sanırım ben mağazaya girerken bana doğru bakıyormuş. Arkadaşım da belli etmemek için ona tam bakmamış ama yandan onun baktığını hissetmiş. Sonrasında biz mağazaya girince o da bizim ilk geldiğimiz yöne doğru gitti. Daha sonra da biz dolaşırken son anda farkettim ki avm nin içindeki bir markete girmişti. Benim başka işim kalmamıştı çıktım gittim. Yine çok güzel bir fırsatı kaçırdım :(

Çocuk belki beğenmedi etkilenmedi mantıklı düşününce böyle bir sonuç çıkıyor. Bunu anlamak zor değil ama aracının bir şekilde bana haber vermesi gerekmez miydi sizce?
Nerdeyse 2 hafta olacak ses yok hala

Kismetinde varsa olur illaki insan bazen hissettiğini n tam tersi gibi davranıyor bir daha karşılaşırsanız bu fırsatı kaçırmayın sizden yeşil ışık gormemis gibi atak yapamıyor bence hayırlısı hakkınızda

Kismetinde varsa olur illaki insan bazen hissettiğini n tam tersi gibi davranıyor bir daha karşılaşırsanız bu fırsatı kaçırmayın sizden yeşil ışık gormemis gibi atak yapamıyor bence hayırlısı hakkınızda

Benden yeşil ışık görmediği için harekete geçmediğinden emin olsam aracıyı arayıp Bir şekilde iletişim kurarım ama ya beğenmediği için harekete geçmiyorsa? Bundan emin olamadığım için saçmaladım iyice :(

Bence aracıya sor çünkü olumlu veya olumsuz bir şey söylemeleri gerekiyordu .Ben olsam cekinmezdim .Bu ise girdilerse sorumluluğunda alicaklar olumsuz sa düşüncesi kafanı kurcalamazsin eğer senin yaptığın kabalıga kizdilarsa açıklama yapmış olursun

Bence aracıya sor çünkü olumlu veya olumsuz bir şey söylemeleri gerekiyordu .Ben olsam cekinmezdim .Bu ise girdilerse sorumluluğunda alicaklar olumsuz sa düşüncesi kafanı kurcalamazsin eğer senin yaptığın kabalıga kizdilarsa açıklama yapmış olursun

Haklısın. Ancak aracıdan bilgi alabilirim ama sonuçta onların beni araması gerekiyordu. Görüştürmek için sürekli arayan mesaj atan insan görüşmeden sonra bir anda irtibatı kesti. İlk günler arayacaktır diye bekledim çünkü aracının her iki tarafa da bilgi vermesi gerekir diye düşünüyorum. O aramayınca bende aramadım işte çünkü olumsuzsa eğer kötü hissederim aracı bunu bana söylerken :/

Aracıyla yakinmisiniz ?aranız yani? Tabiki öyle ama onlar yapmıyorsa sen sor ne olcak begenmemis sede takma kafana .ne olcak dünyanın sonu değil ya hem sen oluyormusun tanımadığın kişi için .sitem edersin ararsınız diye beklerdim siz vesile oldunuz böyle hiç haber vermemenize kırıldım dersiniz olumsuz oLumlu bilgilendirmeniz gerekirdi dersiniz .Hem başka görüşmek isteyenler oluyor size saygin dan kabul etmiyorum ararsınız diye bekledim de diyebilirsin olay senin hayal dünyana kalmis

Ay sizing de ille de aracinin beni aramasi gerekiyordu diyip durup kendi kendinizi yemenizi anlamiyorum. Ne var canim? Koca insanlarsiniz, kendileri gorustuler, kendi aralarinda halletsinler diye dusunuyor da olabilir. Hani sorsaniz hic olmazsa iciniz rahatlayacak, ama sormadan, iskence cekiyorsunuz resmen.

Aracıyla yakinmisiniz ?aranız yani? Tabiki öyle ama onlar yapmıyorsa sen sor ne olcak begenmemis sede takma kafana .ne olcak dünyanın sonu değil ya hem sen oluyormusun tanımadığın kişi için .sitem edersin ararsınız diye beklerdim siz vesile oldunuz böyle hiç haber vermemenize kırıldım dersiniz olumsuz oLumlu bilgilendirmeniz gerekirdi dersiniz .Hem başka görüşmek isteyenler oluyor size saygin dan kabul etmiyorum ararsınız diye bekledim de diyebilirsin olay senin hayal dünyana kalmis

Akrabalık ilişkisi var bir de yakın akrabalarımla da samimiler o yüzden duyulsun yayılsın istemiyorum açıkcası biraz da o yüzden tedirginim. Evet en son çare olarak sormam gerekiyor yine de ama kendimde o cesareti bulamıyorum :(

Ay sizing de ille de aracinin beni aramasi gerekiyordu diyip durup kendi kendinizi yemenizi anlamiyorum. Ne var canim? Koca insanlarsiniz, kendileri gorustuler, kendi aralarinda halletsinler diye dusunuyor da olabilir. Hani sorsaniz hic olmazsa iciniz rahatlayacak, ama sormadan, iskence cekiyorsunuz resmen.

Sinirlenmeyin :) haklısınız normalde bu şekilde davranmak gerekiyor ama ilk defa böyle bir görüşme yaşadım ve başından sonuna kadar Nasıl davranacağımı bilemedim zaten yazdıklarımdan da anlaşılıyor. Tabi ki arayıp sormalıyım evet işkence de çekiyorum tam aramaya karar veriyorum ama sonra da sinir olup vazgeçiyorum. Çünkü dalga geçer gibi değiller mi sizce de? O kadar ısrar edip görüştürdüler. Üstelik çocuk seni beğendi görüşmek istiyor dediler sonrasında hiç ses yok. Ben de kendime yediremedim aramayı.

Back