Tanıdığınız güvenilir işini bilen medyumcu varmı parasız bakarsa çok sevinirim

Kediniz mi kayıp? Kaçtı mı, kısır mıydı nedir durum? Evin yakınına kumunu ve mamasını bırakın kokuya gelecektir, ilan bastırıp kayıp hayvan ilanlarına yer veren instagram hesaplarına yazın, medyumla olmaz bu iş. Hiçbir iş olmaz esasen.

Bu devirde paran yoksa yüzüne bile bakan olmuyor insanın. Çok değişik kafa yapılarınız var, kırk yıl düşünsem kayıp evcil hayvan bulmak için bedava medyum aramak aklıma gelmezdi.

Konu sahibi umarım evcil hayvanını bulursun ilan astın mı? gerekirse ödül koy ilan as. Medyumlardan medet umma lütfen dolandırılırsın

Cook gecmis olsun Ulasilabilecek iletisim kanallariyla beraber kaybolan yavrucagin fotosunu paylasirsaniz iyi mi olur bilmiyorum ama kaybolan bir cok yavrucak sosyal medyada elden ele paylasimla bulunabiliyor diye biliyorum

Cook gecmis olsun Ulasilabilecek iletisim kanallariyla beraber kaybolan yavrucagin fotosunu paylasirsaniz iyi mi olur bilmiyorum ama kaybolan bir cok yavrucak sosyal medyada elden ele paylasimla bulunabiliyor diye biliyorum
Denedim ama yok hic bir sayfada 17 gun oldu bugün belkide öldü artik umudum tükeniyor

Dalga gecme o bir can aklima bu geldi napiyim
Yok dalga gecmiyorum sadece gerçekten şaşırdım. Böyle dolandiricilara paranızı kaptirmayin lütfen. İlan yayınlayabilirsiniz evcil hayvanınız için. Umarım bir an önce kavusursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…