Şu ekonomide parasız bulursanız bizede haber verin size zahmet. Benimde danışmam gereken çok önemli şeyler varKayıp evcil hayvanimi bulmak için yardım alcam ondan elinden gelirse
Ahh ya! Var bir tane tanıdık aşırı güvenilir medyumcu ama parasız bakmaz ki.Kayıp evcil hayvanimi bulmak için yardım alcam ondan elinden gelirse
Selam, randevu almak istiyorum derdim aşk üzerineMedyum Burhan var. Çok bilgili ama ücreti biraz pahalı diyollaa
Senin sevgilin varmış şuan içime doğdu. Gözün doysun ve yazzıklarım olsun.Selam, randevu almak istiyorum derdim aşk üzerine
Gözüm doymuyor sevdiceğim bana çok çok çok çok çok çok bağlansın istiyorum her istediğimi yapsın istiyorum çare bulun lüdfen.Senin sevgilin varmış şuan içime doğdu. Gözün doysun ve yazzıklarım olsun.
Yapistirdim kendini bilmezler sökmüş kimsenin umrunda degilParasiz diyor, babamin hayrina bakacak degilim
Bu arada uzuldum sizin icin, kedicigin forografli ilanini çevrenize yapistirsaniz vs?
Denedim ama yok hic bir sayfada 17 gun oldu bugün belkide öldü artik umudum tükeniyorCook gecmis olsunUlasilabilecek iletisim kanallariyla beraber kaybolan yavrucagin fotosunu paylasirsaniz iyi mi olur bilmiyorum ama kaybolan bir cok yavrucak sosyal medyada elden ele paylasimla bulunabiliyor diye biliyorum
Dalga gecmeeeMedyumcu geldi hanııııınmnnmm, işini iyi yapar kayıpları bulur, medyumcuuuuuuu
Anlamadım ne dediginiziMedyumcu bulursanız değil kayıp evcil hayvan, evin yolunu bulamazsınız. Kolaylıklar diliyorum.
Kayip hayvan icin allah icin baksin nolacakAhh ya! Var bir tane tanıdık aşırı güvenilir medyumcu ama parasız bakmaz ki.
Dalga gecme o bir can aklima bu geldi napiyimNasil ya kayıp evcil hayvaninizi bulmak icin medyum mumuge anli bile daha iyi bir fikir yalniz
Cok caresizim aklima bu geldiŞaka mısınız ?
Yok dalga gecmiyorum sadece gerçekten şaşırdım. Böyle dolandiricilara paranızı kaptirmayin lütfen. İlan yayınlayabilirsiniz evcil hayvanınız için. Umarım bir an önce kavusursunuzDalga gecme o bir can aklima bu geldi napiyim
Bu açtığı bininci konuParasiz diyor, babamin hayrina bakacak degilim
Bu arada uzuldum sizin icin, kedicigin forografli ilanini çevrenize yapistirsaniz vs?
17 gun oldu belkide öldü ilan da yaptim hep yirttilarYok dalga gecmiyorum sadece gerçekten şaşırdım. Böyle dolandiricilara paranızı kaptirmayin lütfen. İlan yayınlayabilirsiniz evcil hayvanınız için. Umarım bir an önce kavusursunuz
Ee evet bi sorunmu varBu açtığı bininci konuo hayvan defalarca kayboldu ailesi istemiyormuş, kısırlaştırmamış çip taktırmamış, aşı yaptırmamış...