Yardimci olsanamybiglove bakıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yardimci olsanamybiglove bakıyor
Dalgamj geciyon sen benle
Cok bilmis öğrendik sayendeİçinde birçok medyum bulunduran yerlere medyumcu denir
hayvan özgürlüğünü ilan etti , aramasa daha hayırlı olacak ama anlamıyor ki .. :)Bu açtığı bininci konu o hayvan defalarca kayboldu ailesi istemiyormuş, kısırlaştırmamış çip taktırmamış, aşı yaptırmamış...
Kaç tane hayvan böyle çoluk çocuğun elinde heder oluyor maalesef umarım daha iyi bir yerdedir.hayvan özgürlüğünü ilan etti , aramasa daha hayırlı olacak ama anlamıyor ki .. :)
Cok komikk güldükMedyumcu geldi hanııııınmnnmm, işini iyi yapar kayıpları bulur, medyumcuuuuuuu
Ev kedisi sokakta nasil yapabilir 18 gündür aradim bulamadim belkide öldü yaşamıyor sokakta yapamaz o hayvanhayvan özgürlüğünü ilan etti , aramasa daha hayırlı olacak ama anlamıyor ki .. :)
22 yaşındayım coluk cocuk derken ben uzulmedimmi saniyorsunuz sizKaç tane hayvan böyle çoluk çocuğun elinde heder oluyor maalesef umarım daha iyi bir yerdedir.
O kim nerden bilelim o ne oldugunamedyum memiş vardı ne oldu ona
O kim nerden bilelim o ne olduguna
Yok duymadim bana da yardimci olcagini sannetmemEn ünlü medyum. duymamış olmanız imkansız. Google yazın
neden sinirleniyorsun sanki kediyi biz kaybettikO kim nerden bilelim o ne olduguna
Yok duymadim bana da yardimci olcagini sannetmem
Ankara’da bi hoca var, üfledi mi
neden sinirleniyorsun sanki kediyi biz kaybettik
Olabilir90larda çok ünlüydü
22 yaşında bir kediyi on kere kaçırıyorsun bulmak için medyum saçmalığı arıyorsun . çoluk çocuk yapmıyor bunu haklısın22 yaşındayım coluk cocuk derken ben uzulmedimmi saniyorsunuz siz
22 yaşında bir kediyi on kere kaçırıyorsun bulmak için medyum saçmalığı arıyorsun . çoluk çocuk yapmıyor bunu haklısın
en yetişkin insan sizsiziniz ben cocugum daha.. iciniz rahat olsun kediyi ben attim bilerek kacirttim artik saçmalayın lütfen ben onu cocugum gibi gördüm hep ama hep kacti elimden geleni yapıyorum nasipte varsa bulacagim